Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 23.9.2011 20:47:27
Maca25
JEeeeee!!! Пепелашка убеди го вечер да ве донесе Едвај чекам да се запознаеме!!!! Ајде нови, стари членови, трудни, нетрудни, со бебиња или 1,2,3...5 деца - пријавувајте се!!! Ајде да се дружиме малце!!!
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 24.9.2011 13:18:24
Pepelaska *
немате појма колку сакам да дојдам ама мм само изговори бара де колата не била тука де ова де она значи ми иде да го убијам кога јас сакам да шетам мора со молење да е , а и ајвари стасаа денес и утре ама ќе се трудам да се убедиме до вечер ќе знам точно да ви кажам
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 24.9.2011 13:20:22
AnnaMolly RR
А, бе, какви ајвари! Следниот викенд може да правите ајвар! Фати го таму маж ти за врат и кажи му дека ако не ве донесе да ве видиме со Мартин, тетките од Рингераја ќе го тепаат!
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 24.9.2011 20:00:31
Pepelaska *
Ми иде да го убијам мм, си се договарал со мајстори за делови за врати и се за утре а пред 3 дена му реков рече ако сум слободен ќе одиме значи не можам веќе мора да се караме за се што јас сакам оти господинот никогаш не сака да ми исполни желба, е ќе го оставам жими се
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 25.9.2011 9:03:37
Maca25
Со автобус или воз следен пат да си дојдете. Јас не можам Нина да ја разбурам, сакала уште да нана - така вика. Ќе ја оставам до 9.30 после ја станувам да се спремаме.
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 25.9.2011 15:20:42
Pepelaska *
Следна дружба идам сама со било што и нема ни да му кажам,сега му е криво оти за џабе само се караше и расправаше сите работи ги заврши уште една му остана за попладнево ќе дојдевме до 17 ама ум за друг пат,многу ми е криво оти ветено беше од негова страна ама ај, ајде додека е топло организирајте уште една дружба да си дојдам јас сама п.с. како си поминавте
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 25.9.2011 17:15:40
Maca25
Јас ги видов Јуле, Ана Моли и Виктори, и некако да имав малце поголемо дете можеби и ќе ми беше поинтересно. На нина и беше гласно, со многу луѓе и не сакаше да седи таму. Се врткавме навака натака, чекавме да дојде крајот и да фатиме другарче на Нина да пее на италијански.
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 25.9.2011 19:46:06
Viktori
Ние си поминавме супер! Бев со Јана, Бобо и мм беа во Маврово по риба, а Михаела не беше со нас исто така.
Јана се дружеше сп тетка Марија РР :) дури и зелен памук си купија
Малку беше хаотично со учесниците, ама помина и тоа во најдобар можен ред.
После тоа отидовме на кафе со Палешка РР, АнаМоли РР, бушавка РР наша, Марија РР уште една РР ама не ми иде у глава како се викаше, изгледа ме шашардисаа дел од учесниците што беа многу жедни па пред настапот си заминаа на кафе, наместо после настап, како нас
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 25.9.2011 20:12:58
AnnaMolly RR
super si pominavme, eve sega sum kaj moite i tie rekoa deka bilo odlicno. filip gi zbori balonite sto bea na scena, ama mislese deka se topki. vikase topata aaaa. vo prevod topata e topkata, aaaa e muzika. imalo topki kaj muzikata :) super bese i na kafe so prijatno drustvo, uste da ne si zaminavme dehidrirani :) se gledame pak dodeka e potoplicko
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 25.9.2011 21:13:07
Палешка РР
Прекрасно беше, голема пофалба за женските од РР кои го организираа целиот настан. Навистина преубава манифестација која ми остави премногу емоции, уште еден доказ дека Рингераја е силна, моќна и влијателна заедница која ја сочинуваме сите. Сите честитки од мене!!!
RE: Собир по повод Европскиот ден на јазиците 25.9.2011 21:31:13
Џесика
Многу ми е жал што не можевме да дојдеме, времево беше измислено за прошетки, ама ние дома си преседовме, мм ставаше изолација дома, па морав да улетувам ко конобар Ајде следен пат
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.