Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што ви се јаде во овој момент? 30.6.2010 16:52:36
fiore
da vi kazam iskreno deka sega vo momentov se mi se jade ama e problemot sto mnoguuuuuu se zdebeliv i sega sedam na dieta i ne mozam da si jadam od toa sto sakam .
RE: Што ви се јаде во овој момент? 1.11.2010 13:49:55
majka 79
blo sto, gladna sum. od sabajle jadev belo pecivo, pa pola cokolado ama uste sum gladna. me fakaat periodi vakvi. ako potrae, belki ke se popravam nekoe kilce