Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што ви се јаде во овој момент? 28.12.2009 16:06:47
Bitolcanka
Ми се јаде пица - капричиоза, можеби утре ќе одам со другарките на пица, не сум била одамна да не попуштам во кг Од летото сум фрлена на житарици и црн-интегрален леб и морам да признаам - ослабев 11 кг за 2 месеци што воопшто не е за потценување. Инаку мерак си сум и за благо, не многу, но барем еднаш дневно си каснувам малку чоколатце или колаче - да добијам енергија
RE: Што ви се јаде во овој момент? 28.12.2009 18:57:31
penelopa
Lele Bitolčanke bravo...jas cel život se obiduvam malku da se zdebelam ama teško..jadam jadam ama takov organizam imam ...može da se zdebelam 2-3 kg i tolku...posle pak se vrakam po staro ... A sega mi se jade nekoja tortička...mmm
RE: Што ви се јаде во овој момент? 29.12.2009 0:33:49
ananikol
Denes gi prosetavme gostite do Roterdam e sega dali tolku soleno rucavme tamu ili so e rabotata neznam ama jas ne mozam da se odlepam od friziderot malku pomaku celo pakovanje (2l) sladoled go potamniv vo sat vreme. Po nekoj mesec ni vo voz nema da me sobira
RE: Што ви се јаде во овој момент? 29.12.2009 12:47:42
tereza
баш сега ми се јаде сникерс чоколадо и одам да си купам одмаааааа леле значи кога ќе ми текне на нешто и морам одма да го купам инаку незнам. како трудна жена сум,се сакам што ќе ми дојде на ум
RE: Што ви се јаде во овој момент? 29.12.2009 12:48:21
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: tereza
баш сега ми се јаде сникерс чоколадо и одам да си купам одмаааааа леле значи кога ќе ми текне на нешто и морам одма да го купам инаку незнам. како трудна жена сум,се сакам што ќе ми дојде на ум
леле и јас
RE: Што ви се јаде во овој момент? 29.12.2009 13:01:35
Iva
Газдиве мои само што се вратија од Рамстор и изнакупиле 4 вида салати, овчо сирење и кашкавал, чипсови, туршија, сокови, пива..., ќе сме правеле ѓезме утре на работа, а мене душа ми плаче по сирењето и кашкавалот, не да ми се јаде ми се плаче