Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Да го зголемиме Рингераја семејството! 28.1.2010 20:56:09
Julie1
на ФБ имаме нова сликичка на профилот. Погледнете ја, како ви се допаѓа? http://www.facebook.com/Ringeraja.mk Ајде можеби сега бројот на фанови уште повеќе ќе се зголеми близу сме до 700 фанови!
RE: Да го зголемиме Рингераја семејството! 8.2.2010 11:43:46
Iva
Од моите 141 пријател, 33 се фанови на рингераја.мк кои добиле покана од мене. Во овие 33 не ги вклучувам пријателите од рр како на пр. Еца, Мами, Професорица, Рипче, Мотхер29 итн да не ги набројувам сите. Мислам дека скоро 25% од пријателите и не е така лошо. Сега еве повторно ќе им испратам покани и на оние кои сеуште не фанови
RE: Да го зголемиме Рингераја семејството! 11.2.2010 9:43:29
Еца
Срцки мои, во моментот имаме 898 фанови. Ајде ве молам за помош, први да стигнеме до 1000. Иако рр.мк е последна од мрежата на интернет медиуми на Дану, јас сакам први да бидеме кои ќе ја оствариме оваа бројка. Рр.ба полека не стигнува, но јас сум уверена дека со ваша помош нема да не престигнат. Барем во нешто да бидеме први, што викате вие?
RE: Да го зголемиме Рингераја семејството! 11.2.2010 10:00:13
bibabt
i jas kazuvam na moite prijatelki za ovaa strana ,otkako ja najdov mora vo denot da otvoram nekolku pati mozebi ne pisuvam redovno a i nemam vreme sekogas ,ama super ste
RE: Да го зголемиме Рингераја семејството! 13.2.2010 13:08:00
Еца
Уште само 50 фанови ни фалат и ќе почнеме да ја ситниме 1000. Леле луѓе, ова е навистина за пофалба, горда сум што токму рр.мк прва ќе стигне до 1000 од сите останати рр во регионот и нормално секаде ќе се испофалам дека иамаме 1000 фанови и во Словенија, Хрватска, БиХ, Србија И тоа благодарение на сите вас.