Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 22.10.2010 1:22:32
Anushka
еве, јас на пример мразам се` што има врска со алишта: перење, трлање, плакнење, пружање на жица, собирање од жица, пеглање, распоредување, па облакање.... А да не правам муабет за прередување плакари комбинирано со летна и зимска гардероба.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 22.10.2010 8:45:34
Octavia
Мразам (ама баш) средување на фрижидер . Имам од оние што не фаќаат мраз, ама пак... Вади работи, бриши, враќај работи... И тоа секогаш го одложувам колку можам.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 22.10.2010 9:00:05
vezilka RR
Се мразам, хи,хи..се правам од што морам, да има некој да го праи тоа место мене, радо би му препуштила....Сега ќе речете каква домаќинка си ти Епа не сум, тоа ти е некој е створен за домаќинлук, некој не е
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 22.10.2010 9:22:51
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
Се мразам, хи,хи..се правам од што морам, да има некој да го праи тоа место мене, радо би му препуштила....Сега ќе речете каква домаќинка си ти Епа не сум, тоа ти е некој е створен за домаќинлук, некој не е
lele кога ја видов темата прво ова ми текна
Што најмногу мразите - СЕ! Што сака нека е, кога мора да се прави, го мразам. Не мразам само да си бришам околку ПЦ то.
RE: Што најмногу мразите да работите по дома? 24.11.2010 12:44:52
strelec 8
momentalno mozebi ne e doma ama mrazam da beram listovi vo dvorot.a po doma mrazam koga ribam tepiesi koga deteto ke isturi resto i mrazam da mu gi peram alistata na mm,bidejki raboti vo pekara i site mu se od brasno i mora prvo da gi pomines niz voda na raka a posle vo peralna.ke puknam od tie beli majci sekoj den