niki -> RE: Лош секс +добар брак (29.9.2013 22:09:24)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880 Kompleksna tema,me ostava bez tekst,poznavjki ve vas devojki bi sakala da vidam shto nasha NIKI ke ima da kaze I posovetuva na ova pole! I godinite pominati zaedno si go pravat svoeto,nekoi velat deka tie ne zblizuvaat I SEX ot stanuva ponezen,potopol a nekoi deka skroz se oladuvame za istiot I deka toj stanuva rutinski(e tuka sum jas)so zelba deka neshto ke se smeni(dete ke porasne,ke se namalat stresovi,ke dojde do povekje vreme za se pa I za nas)I se ke bide ko nekogash...a dali ke bide taka vremeto ke pokaze nemam nisto da kazam baska sto za sekogo razlicno znaci dobar brak i los seks ete jas nikojpat sopstveniot brak ne sum mozela da go klasificiram kako dobar, i se tesam deka ima tuka nesto sto e del od mojot karakter, imam tendencija da baram vlakno vo jajce, pa taka i za brakot mm mi veli prilicno mracno i kriticki gi gledam rabotite i donekade priznavam e vo pravo sto se odnesuva do seksot nemam zamerki na tehnikata na mm, znae toj kako so mene, problem e zelbata za seks i inertnosta da se zapocne, a pricini zosto e taka ima eden kup, prvo bevme dolgo odvoeni, pa doev, pa ni defilirase po kuka sveki poprilicno bezobzirno kon nasata privatnost, pa kavgite megu nas zaradi ovie problemi, pa umor od premnogu rabota i nemanje slobodno vreme i taka sive ovie godini nie se nesto resavame i se nesto drugo se pojavuva kako precka eve ne letovo pak nekolku meseci nisto, zatoa sto jas imav zeznato rabotno vreme i na krajot od denot bev pretepana i zaspivav stom ke go spustam gazot na stolica, a na seks mi teknuvase se vo nekoe bos vreme koga mm ne bese pokraj mene, maski kolegi nemav i taka tapa[sm=jezicek.gif] i eve vecerva e edna fina vecer koga nesto i bi mozelo da se pokrene, arno ama vo dnevna so mm sedi brat mu i namera nema da stane da si odi, sto znaci ako cekam nemu da mu tekne sam da si odi ke mi presedne, ako go izbrkam na mm ke mu presedne, a u seksi dolen ves ako se pojavam pred dvajcata e poprilicno perverzno mada ponekogas pomisluvam deka samo taka ke se seti covekov da ne ostai sami ete taka da znaete ne ste sami a i jas si se iskukav[sm=smiley36.gif] resenieto mozebi lezi vo poligamija, ama i za toa treba da poseduvas odreden mentalen sklop
|
|
|
|