Bethany -> RE: Лузни (27.9.2013 9:45:15)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Dobro utro zeni, bas mi e milo sto ve gledam site na broj! A be da ve prasam nesto, negde imavme na forumov ama ne se sekavam kade. Dali nekoj koristel Contratubex ili nesto slicno za luzni i fleki kaj deca? Na golemata kerka koga ke padnese ne i stavav nisto posebno na ranata ama se kopase i na sekoja rana sega ima luzna ili dupka. Mislev aj dete e, se regenerira kozata ama i posle nekolku godini luznite si stojat. E sega malovo padna gadno na lice, bese izgrebana okolu okoto, slepoocnicata, celoto, i sega od sto se kopala vo son celo mesto i e crveno i onaka kako crvena fleka. Ke treba vreme da pomine, ako se izgubi voopsto. Pa me interesirase dali ovie kremive se efikasni kaj deca? ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880 ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy Dobro utro zeni, bas mi e milo sto ve gledam site na broj! A be da ve prasam nesto, negde imavme na forumov ama ne se sekavam kade. Dali nekoj koristel Contratubex ili nesto slicno za luzni i fleki kaj deca? Na golemata kerka koga ke padnese ne i stavav nisto posebno na ranata ama se kopase i na sekoja rana sega ima luzna ili dupka. Mislev aj dete e, se regenerira kozata ama i posle nekolku godini luznite si stojat. E sega malovo padna gadno na lice, bese izgrebana okolu okoto, slepoocnicata, celoto, i sega od sto se kopala vo son celo mesto i e crveno i onaka kako crvena fleka. Ke treba vreme da pomine, ako se izgubi voopsto. Pa me interesirase dali ovie kremive se efikasni kaj deca? Hm,sme go koristele I toa mnogu kontratubeksot I navistina dava rezultati no sme go koristele nie vorasnite,znam deka osnovnata sostojka mu e kromid no samo tolu znam,sepak najdobro e da prashash vo apteka,tamu najubavo ke te informiraat
|
|
|
|