*Elena* -> RE: Во која градинка? (24.8.2012 13:35:41)
|
hahaha[sm=jezicek.gif] izvini Sandrina [sm=jezicek.gif]...cccc si citav jas odozgora postovite, i tvoeto ime mi ostana u glava izglea...pozvucno mi e[sm=smiley36.gif] Inace fala, se nadevam ke se adaptirame, a na stranicata na gradinkava Buba mara vo soveti za polesna adaptacija pisuva prestoj na roditelite, dokolku sami smetaat deka toa ke pomogne...sea neznam ke vidime...pozz[sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana ИЗВОРНА ПОРАКА: *Elena* Lara utre rano sabajle da im otides pred rabota, normalno ako ne docekas denes da ti javat [sm=smiley13.gif] Sandrina ne deka ke mi znaci nesto imeto, nego mozev da se rasprasam nekoe iskustvo so niv nekoj da ne imal, da znam so da ocekuvam, a za nosenje mm e na odmor od septemvri specijalno za toa, da go nosi odpocetok vo gradinka po malku pa i so nego da sedi tamu, da vidi kako ke reagira, kako se naviknuva i sl. Ama ete nisto ne mu kazale, dali smee da sedi, nesmee, samo ke go ostava ili sl. Za prisposobuvanje ke si se prisposobi, mal e, so nepolni 9 meseci vo gradinka, sto znae bebe...baska ide kaj site vo race, i poznati i nepoznati, ako mu se nasmees ke te zasaka odma[sm=jezicek.gif]...za spienje e problematicen malku... Sandrina ne deka ke mi znaci nesto imeto, nego mozev da se rasprasam nekoe iskustvo so niv nekoj da ne imal, da znam so da ocekuvam, a za nosenje mm e na odmor od septemvri specijalno za toa, da go nosi odpocetok vo gradinka po malku pa i so nego da sedi tamu, da vidi kako ke reagira, kako se naviknuva i sl. Ama ete nisto ne mu kazale, dali smee da sedi, nesmee, samo ke go ostava ili sl *Elena*, Sandric ti pisa, a ne jas [sm=smiley36.gif] Ama ja ke se nadovrzam na muabetov: vo Pcelka2 (klon na BubaMara) ne dozvoluvaat roditel da sedi so deteto vnatre. I nie pocnavme tolku mali vo gradinka i adaptacijata ni trease od ponedelnik do cetvrtok-petokot ostana do 15h, i do denes ja zemame toa vreme. Neka Vi e so lesno i uspesna adaptacija, pa informiraj ne kako ke pominete vo soodvetnata tema [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|