Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што би правеле без техника? 25.9.2009 13:22:17
Matej i Eli
Iskreno se plasam i od samata pomisla: STO BI PRAVELE BEZ TEHNIKA, uuuuuuuuuuuuu, nemozam ni da zamislam. Jas sum golem zavisnik od tehnika taka da neznam kako bi preziveala
RE: Што би правеле без техника? 25.9.2009 13:29:46
alexandra
Искрено јас не би можела да замислам живот без микро. електричен бокал за вода. машина за садови и колку уште не има да не набројувам.Колку само ни е олеснет на нас животот а време никогаш доста
RE: Што би правеле без техника? 25.9.2009 13:31:23
Bogdancanka
i jas neznam sto bi pravela bez tehnika.....prvo sto mi padna napamet kako bez peralna lele.....ne ne dobro e vaka nesakam ni da razmisluvam bez tehnika nikako ne bi mozela
RE: Што би правеле без техника? 11.12.2009 12:29:16
profesorica
еве не можам без интернет, незнам што би правела на работа немам моментално и се гребам кај колегава што работи со полиси и само се шуткам натаму наваму.
RE: Што би правеле без техника? 11.12.2009 12:42:17
vezilka RR
и не само што сме зависни од техника..туку со ова темпо на брз живот не би ни можеле да функционираме без неа..замислете се враќате во 5 часот од работа, а треба да се испере на рака, да се зготви нешто, за дента, за другиот ден..па друго и да не набројувам веќе оти со само овие две работи и денот прошол :))
RE: Што би правеле без техника? 11.12.2009 12:43:26
arh_diz
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka
и не само што сме зависни од техника..туку со ова темпо на брз живот не би ни можеле да функционираме без неа..замислете се враќате во 5 часот од работа, а треба да се испере на рака, да се зготви нешто, за дента, за другиот ден..па друго и да не набројувам веќе оти со само овие две работи и денот прошол :))
RE: Што би правеле без техника? 11.12.2009 12:47:04
Еца
Што би правела? Би се навикнала. Па некогаш ништо од ова немало па живееле. Мислам нормално дека е мноооооооогу полесно вака, ама далеку од тоа дека ќе умрам. Не, не, не се дава Еца така лесно
RE: Што би правеле без техника? 11.12.2009 12:57:26
ananikol
Jas sum golem ljubitel posebno na kujnski aparati,kupuvam se a potoa ke se vidi dali e dobra ili losa investicija nekoi gi koristam poveke nekoi pomalku ama bez niv ne bi mozela kako i bez masina za alista,za tanjiri a bez TV nema sansa da zaspijam.Iskreno.... neznam so bi pravela bez tehnika,nezamislivo
RE: Што би правеле без техника? 12.3.2013 12:47:48
anaana
ne znam sto bi pravela bez tehnika edino nesto sto ne koristam mnogu toa e televizor ama za smetka na toa lap top... uf ne mozam bez nego zaedno so nego ide internet pa ne bi mozela bes site el.aparati znaete ona duri go nemas ne ti treba ama koga ke go kupis si vikas kako do sega mozev bez ova. jas nemav do lani bokalce za voda, ama otkoga go kupiv lele kako da ne moze da se zgree voda na sporet se so nego gream... si vikam kako ne kupiv porano hihihihiih zavisnost si e toa
RE: Што би правеле без техника? 12.3.2013 13:37:12
temjanuska75
Koga renovirame doma, televizorot uste ne ni bese donesen i si pustav radio. Vo eden den se iscistiv, sto nikogas ne mi se lucilo. Togas svativ kolku vreme jas licno gubam koristejki ja tehnikata. E sega neophodna e, nudi drug nacin na zivot. Bez nea eden vek nazad. Mislam deka ne bi mozela da ziveam bez tehnika. Apsolutno neophodna.
Многу од апаратите кои ги имаме по дома ни олеснуваат многу, кога би ги немала нив - ми доаѓа една сосема поинаква слика за целосната организација на секојдневието, генерациите пред нас немале толку техника, ама пак затоа живееле сосема поинаку. Со денешново темпо на живот, не би можела да замислам живот без техника.