Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
јас дефинитивно сум зависник, безразлика претходно што сум пишала. Еве во овој момент сум истовремено логирана на моите 2 форуми! И подеднакво си ги сакам. Мислам дека сум заситена од едниот, ама ми фалел годишен одмор!
До пред неколку месеци, како модераторка бев премногу зависна од РР, сега не до толку - се излекував - супер ми е и вака Убаво е се'' кога е со мерка. Тогаш бев зависник од интернет, сега времето повеќе го поминувам во работа, прошетки, лични контакти и дружења.
П.С. Се зачленив и на femina летово, но освен една непроспиена ноќ, не се логирав никогаш повеќе - некако како за тинејџери и бруцоши ми делуваше форумот ...
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 21.11.2010 18:48:01 >
Мислам дека не најдов слична тема, ако грешам исправете ме. Рингерахоличар или зависник од нашиот форум Рингераја , дали има такви на форумот, пријавувајте се, по што препознавате дека сте зависни од Рингераја. Еве јас прва, признавам дека станав зависна од форумот, секое утро денот ми почнува со рингераја и мислам дека нема ден по неколку пати да не ја посетам нашата најзабавна, интересна и секогаш со свежи информации Рингераја. Дали и вашиот ден поминува во знакот на Рингераја, дали често се дружите на форумот.
ИЗВОРНА ПОРАКА: tinush
Јас дури и не се одјавувам. Зависна....... и тоа како
Член сум на овој форум нешто повеќе од 2 годиниа активна секој ден околу 6 месеци. Сега ја видов оваа тема и многу пријатно се изненадив како јавно кој сака си кажува каде на кој форум бил или е активен.Драги рр-ки знаете дека на ,,еден форум,, тоа може да ве чини многу?Знам дека не ви се верува,но баш на таков ја оставив душата и од таа причина од уредувачкиот тим ( за членовите баш никаква забелешка туку напротив) ме снајде што ме снајде.Криво ми е што овде не го посветив своето време и дружба ,и над 1000 постови. И да зависна сум од Рингераја
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Зависна сум од Рингераја дефинитивно. Штом дојдам во канцеларија, уклучувам компјутер и одма на РР (работата може да почека ) а и дома кога немам време да уклучам лаптоп тогаш се конектирам од мобилен и секогаш кога ќе си легнам прегледувам што има ново и често ми се случува да заспијам со тел.во рака
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR Член сум на овој форум нешто повеќе од 2 годиниа активна секој ден околу 6 месеци. Сега ја видов оваа тема и многу пријатно се изненадив како јавно кој сака си кажува каде на кој форум бил или е активен.Драги рр-ки знаете дека на ,,еден форум,, тоа може да ве чини многу?Знам дека не ви се верува,но баш на таков ја оставив душата и од таа причина од уредувачкиот тим ( за членовите баш никаква забелешка туку напротив) ме снајде што ме снајде.Криво ми е што овде не го посветив своето време и дружба ,и над 1000 постови. И да зависна сум од Рингераја
Потпис за Меланија,од 2009 сум заразена со форуми, и доста активна, како што рече меланија жал ми е што на некој од нив оставив илјадници мислења, за на крај некој само влакно му треба без причина да те навреди,обвини....на сето тоа ќе се насмеам. Но за среќа постои РР и уште 1/2 форуми на кои можам да бидам своја, и да допринесувам максимално. Поздравче до сите РРки