Snow Queen -> RE: Зависник од форуми или не (18.4.2012 17:19:49)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR Член сум на овој форум нешто повеќе од 2 годиниа активна секој ден околу 6 месеци. Сега ја видов оваа тема и многу пријатно се изненадив како јавно кој сака си кажува каде на кој форум бил или е активен.Драги рр-ки знаете дека на ,,еден форум,, тоа може да ве чини многу?Знам дека не ви се верува,но баш на таков ја оставив душата и од таа причина од уредувачкиот тим ( за членовите баш никаква забелешка туку напротив) ме снајде што ме снајде.Криво ми е што овде не го посветив своето време и дружба ,и над 1000 постови. И да зависна сум од Рингераја [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Потпис за Меланија,од 2009 сум заразена со форуми, и доста активна, како што рече меланија жал ми е што на некој од нив оставив илјадници мислења, за на крај некој само влакно му треба без причина да те навреди,обвини....на сето тоа ќе се насмеам. Но за среќа постои РР и уште 1/2 форуми на кои можам да бидам своја, и да допринесувам максимално. Поздравче до сите РРки[sm=kava.gif]
|
|
|
|