Frosita -> RE: Матичен гинеколог (1.2.2016 21:06:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hopeful RR Девојки, конечно ја сменив матичната и сега сум кај Снежана Миленкова, и сум презадоволна! [sm=bravo.gif] Толку фино ме прими што си викам баш сум била будала да идам кај онаа Мицевска, смор од човек! Откако вчера ми се испонаша, ме одби и беше толку цинична што дури и до карање дојде, ми пукна филм и денес закажав кај Миленкова, која работи во ординацијата на д-р Коруновски. Докторката е супер - разговаравме, ме ислуша, ме испраша се по ред, се посвети максимално, се заинтересира, притоа позитивна и реална, што многу ценам. Немаше никакви негативни реакции и коментари за тоа што сум била во Систина, дури и напротив, рече супер, и останавме на тоа дека некои работи што мора да се направат на приватно ќе ги правиме, а ќе гледаме друго што не мора да искомбинираме на државно, исто како што сакав и јас, и ако некој се мисли во моментов, баш ја препорачувам. А Мицевска стварно мислам да ја пријавам, тоа не е доктор. Дали можете да ми пратите бројче во порака од Миленкова, бидејќи се трудам одамна да ја најдам и не успевам.
|
|
|
|