Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Никогаш немав посебна желба кога бев бремена, а ниту маж ми, иако за второт пак навиваше за женско, јас потајно сакав машко, колку за промена, но здравје нека е, па и третото ако биде женско
Јас пред да останам бремене, сакав машко, кога останав бремена, поради комликациите ми беше битно само да е здраво и право, а мм без размислување типуваше на машко! И ни кажаа дека носам машко! Сега ако е машко, наредното сакам женско, а мм сака две машки и едно женско!
Јас немам детенце.Се подразбира дека е најважно да е здраво и живо,какво и да е.Но незнам како да ви објаснам јас некако кога ке влезам во бутик за детска облека одма се фаќам за машки кошулчиња,панталончиња....Изгледа дека сакам машко детенце,си го замислувам како татко му да е исто,можеби љубовта моја спрема сопругот ми го прави тоа чувство,незнам навистина.Но прво да останам бремена па што сака нека биде ве поздравувам сите и ве гушкам
фала биле.ф обавезно дека ќе дознаете први ихихихиих .на сите што посакуваме да ни се оствари оваа најголема желба лаличка ти се дивам многу си храбра.ако бидеме упорни и ако силно посакаме сигурно ќе ни се оствари делфинка држиме среќа
нема веза полот само да ми се исполни желбата кој толку многу ја посакувам,исто им посакувам на сите што си посакуват дај боже и ние да се зарадуваме.....
Kога првпат правев УЗВ преглед со 4Д маж ми чекаше надвор и јас воопшто не прашав какво ќе биде детето. Д-р ме праша дали сакам да го знам полот а јас одговорив дека не ми е битно. По еден месец мм влезе со мене да го видиме бебчето заедно и кога др го постави истото прашање јас пак тргнав да одговорам исто но мм ме превари: Да, да, ако може добро би било, ама не е важно . Е па ќеркичка ќе биде- рече Органџиски а мм само се насмеа. Потоа ме убедуваше дека он се надевал дека ќе биде девојче. Којзнае, не му верувам баш.
Честитики драга за малиот палавко! Да биде умен во стомачето на мама, да расте и се развива и на време да ни дојде на овој свет! Гушки и бацки до тебе и мало ангелче!
Kod posvojuvanja ima u nekim zemaljama mogučnost, da biraš muško ili žensko Mi samo smo željeli da bude zdavo, pa nije nam bio važan ni pol, ni boja i puno smo se nadali da bi dobili dvije bebe zajedno (brača, sestre). Ali sad tako blizu smo, da naši snovi postanu realnost
Ееее...колку сакав девојче, премногу...Еве и една анегдота: Кога докторот ме прегледуваше на ехо и ми рече дека носам машко, мм пресреќен извика СТВАРНО??? , а јас Ај може ќе смени... Потоа следуваше громогласна смеа во ординацијата На секој нареден преглед гинекологот ме зафркаваше
Ние немавме посебни желби за првото дете. Во ниеден момент не сум чула мм да рече дека сака син. Ете првото ни се погоди машко и двајцата сме пресреќни. Не дека ќе бевме помалку среќни ако е девојче. За второто, признавам дека сакам да е женско зашто сакам да имам и машко и женско, а за третото што ќе се погоди
Нашиот кумашин кога дозна дека ќе има женско, буквално падна под депресија и мм едвај го убеди дека не е важно какво е детето, важно да е здраво и живо.
Eeee i jas sakav da imam devojce ama nesto vo mene mi kazuvase deka e masko. I mm mislese deka e devojce i sekogas mi vikase uste koga bevme vo vrska sakam kerka so oci kako tvoite . Ama sega masko e pa sto neka e zdrav i ziv. A za vtoro e faka merak za bliznacinja epten mnoguuu