Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Porano mi bese biten polot na deteto,i mnogu sakav da imam barem edna kerka.Ama ete si rodiv dva sina i da vi kazam pravo sega otkako stanav majka bitno mi e samo da bidat zivi i zdravi.Mozebe koga bi ostanala bremena so treto dete bi posakuvala da bide devojce,ama pak da napomenam ne mi e tolku bitno toa kolku toa da bide zdravo i pravo.Kakvo i da e deteto sekako isto i e milo na negovata majka bez razlika na polot.
Имам едно девојче за кое бев пресреќна бидејќи животен сон ми беше да имам керка. Сега сум бремена со машко и мислам дека не е важен полото важно е да се сакаме и да сме живи и здрави....Иако знам дека има луѓе за кои машко дете е врв, достигнување и добивам коментари како добро е што бар второто е машко
Јас никогаш немав некоја посебна желба мислев на тоа само да родам здрави и прави деца. Сакав едно дете или близнаци ама не размислував никогаш за полот. ММ потајно сакаше ќерка за да и го даде името на баба му што го пораснала. Само ни тој не кажа. Кога дознавме дека носам близнаци не можам да ви ја опишам среќата. Така си добивме и син и ќерка. Ќерката го носи името на баба му а син ми на татко ми.