Mihaela 2010 -> RE: Што не би сакале детето да наследи од вас? (8.12.2013 15:40:46)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Kako mala sum bila epten privrzana za moite,koga sme se vozele vo avtobus sum placela i vikala da se simant site luge sama da sum ostanela,sum placela kaj drugi luge...Sega duri gledam kako im bilo na moite,nbidejki i jas se soocuvam so istiot problem,M e takva ista kako mene,i navistina toa mn me zamara.Pred nekoj den bevme na gosti kaj kumovite i po pola saat im dojdoa i drugi gosti,lele ova detevo koga rikna da place ko bozem nekoj na nea nesto i napravi ili i se obrati,zivci iskinav ama toa e,se nadevam vo idnina ke se smeni.Krv voda ne biva..[sm=zmeden.gif] imame promeni... detevo mi e smeneto skroz na skroz,i bas me raduva,znaci ponekogas sum samezliva jas i povelcena,i toa ne sakav da gonasledi od mene,tuku da bide hrabra i samouverena...od gorenavedeniot post toa vekje iscezna,kade i da odime taa si se zaigruva,se pozdravuva so lugeto im priogja im zboruva,i duri i luge koi prv pat gi gleda...[sm=bravo.gif]
|
|
|
|