marijam -> RE: Вештачко оплодување III дел (12.2.2012 16:11:18)
|
Fala Vi na site za poddrskata ,ke se obidam da namalam so cigarkite ama nekako tesko, eve bas sea pijam kafe e kako bre da ne zapalam ,se nadevam ke izrzam. Inaku pozdrav do Belabela ,jas minatata nedela napraviv histeroskopija samo sto vo mojot slucaj bese dijagnosticka ,ne najdoa nisto .Nema nekoja posebna priprema ,predhodniot den jades t.e veceras vo 6 i potoa samo voda do polnok se do sabajleto koga ke otides vo bolnica,Se pravi so cela anestezija koja trae kratko veruvaj nisto ne osetiv ,posle 3 casa si odis doma ,znaci bitno na gladno na zedno ,predhodno izdepilirana sredena i tolku. Inace toj den ke treba doma da si odmaras lezis ,jas mozev i da stanam slobodno. inaku do mene vo sobata bese zenicka sto isto pravese histeroskopija na polip ,se bese ok so nea ,nie pravevme vo redemika kaj Dimitrov dvete ,i ona plati kako se sekavam 20000 denari ,jas pomalku bidejki bese samo dijagnostika .se nadevam ti pomognav so informaciive. pozrav na site ИЗВОРНА ПОРАКА: bella80 Mirijam dobredojde[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Ti posakuvam od se srce da ti uspee postapkata!I jas sum pusac,znam deka e tesko da prestanes...Jas namaliv za vreme na stimulacijata,posle ET sakav skroz da gi prekinam,ne zapaliv ni edna 1 den pred ET,ama embriologot mi rece deka e postetno skroz da gi prekinam otkolku da pusam po nekoja...Mi rece max 5 cigari dnevno...Za ishranata mislam deka kasno e da drzis sega dieta,samo probaj pojse ovosje da jades i da ne jades blago,citav po forumive deka ne bilo uboo da se jade blago..Ja ne sum mnogu po blagoto ama koj ke me fati kriza si jadam med i od tie blagite so zitarici na Vitalia...Se e do k'smetot Mirijam,opusti se i reci kako saka Gospod taka ke bide...TE GUSKAM MILA I TI JA PRAKAM SETA SREKA NA OVOJ SVET!
|
|
|
|