liljak -> RE: Вештачко оплодување III дел (11.7.2012 20:12:40)
|
i mojata jatrva odese kaj nikolce damcevski od sv lazar i so nea isto kako mene, do pred nekoe vreme ne si kazuvavme bas se ama ne mozese da izdrzi posto poveke vreme od mene se bori so zabremenuvanje i mi veli : abe onoj doktorot nisto ne prevzema , me ostava taka da se ispustam , mi veli ako e za tebe ke bidi ako ne teloto ke go otfrli , i koga mu kazav deka i so mene taka se ponasa , nezainteresirano , sfativme deka tamu poveke ne treba da odime , deka zaludno go trosime vremeto ...sega taa resi da odi kaj lazarevski a jas kaj tase ....so razgovor i so drugi trudnici , bas i ne se zadovolni od tamu, edna tamu dur cekav mazot mu mu velese na doktorot zosto ne ni pomognavte , dozvolivte na 6 mesec da go izgubime bebeto sto go cekavme tolku vreme , toj mu se pravdase ama pacientot bese mnogu gneven , i sega ko ke mi se vrati filmot dusata mi treberi kade odev , duri pisam sega i placam , veruvajte kolku loso iskustvo, kolku gabe pominato vreme .....ajde sega so novi sili , so nova nadez prodolzuvam , so gospod napred da mi pomogni i mene i na site rr.....pozdrav
|
|
|
|