cleo -> RE: Вештачко оплодување III дел (12.11.2012 10:39:05)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: firenca didi devojki sakam vasa pomos vcera mi bese 7 den od ET koga sinojka stavav od gelot na stapceto vidov nesto kako temno kafeavo vo golemina na zrno oriz cela nok imav bolki kako za dobivanje 8 den mi e od transver i nesto me plsi dali nekoj imal vakva slicna situacija i sto moze da bide sakam da mi kazete iako e vo negativna smisla sakam vase mislenje vo panika sum[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif] Firenca didi, jas imav vakvo iskustvo so tretoto ivf (uspesno), no mene mi se sluci nekade 1 mesec posle ET, koga vekje bese konstatirana bremenost. No mene mi vratija 3 embrioni od koi najprvin dva se fatija, pa kafeavo-crniot iscedok vsusnost bese ednoto koe ne prezivea, kako i drugoto koe ne se fati. Serazbira ne tvrdam deka kaj tebe se raboti za istoto, sepak treba da se obratis do doktorot koj ti go pravese ivf. Sto i da e ti posakuvam samo srekja i [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] P.S. Ne treba da se panicis vo nikoj slucaj, toa moze da ima samo negativen efekt...tuku bas naprotiv od ova moze da izleze najpozitivnoto [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|