Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување III дел 14.11.2012 12:34:19
skopjance
Firenca didi mnogu mi e zal za tebe Ne se obeshrabruvaj samo napred odima ponatamu se za nasete I jas sega se mislam kade da odam i sto da pravam posle 4 neuspesni ivf. Ne se otkazuvaj ti prakam
RE: Вештачко оплодување III дел 14.11.2012 13:02:02
Bogdancanka
фиренца диди баш ми е жал нема зборови што можат да те утешат главата горе нема одкажување и губење надеж за едно вреди да се бориме,силни сме ние се ќе издржиме...еве и јас како скопјанче после 4 неуспешни инвитра треба да се спремам за 5то, што е тоа се надевам на успех...ајде мила ќе дојде ден кога сите наши маки ќе останат зад нас и ќе се радуваме на нашите и сето ова ќе се заборави јас верувам во тоа верувај и ти...
RE: Вештачко оплодување III дел 14.11.2012 20:04:48
Adelle
НОЕМВРИ - ДЕКЕМВРИ
АКТУЕЛНО
ИСЧЕКУВАЛКИ
22. 11. - Nate76 - test 27. 11. - Adelle - test
ТРУДНИЦИ
*devojce*
ПРЕГРАТКИ
Nivea firenca didi skopjance
IVF embryo quality and day 3 embryo grading after in vitro fertilization Cleavage stage embryo grading advancedfertility.com/embryoquality.htm
Се надевам нема да се лутите што вака упаднав и си зедов за право да го направам списоков Поубаво е кога вака сите заедно навиваме, нели? По актуелно ќе одат пункции, ултраѕвуци и такви слични работи... Не успеав сите да ве напишам, ама утре ќе го дополнам списоков.. Ако сакате да ве додадам, напишете ми со болд датум и што имате тогаш...
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 18.11.2012 18:33:15 >
RE: Вештачко оплодување III дел 14.11.2012 20:21:26
*devojce*
Bravo Adelle super ideja.Firenca didi mnogu mi e zal, ke bide naredniot pat.Ajde dave razveselam malku denes bev na prvoto eho edno bebence se fatilo i porasnalo cel sanimetar.
RE: Вештачко оплодување III дел 14.11.2012 22:26:04
Melanija RR
Firenca didi нема утешни зборови освен дека мораш понатаму да се бориш
Adelle добре дојде списокчето е топ многу ми се свиѓа имаме едно ТУКА ама да не се губиме подобро е вака на две места да чекаме .Што поскоро и кај тебе
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 14.11.2012 23:02:13
gina
firenca didi mila mnogu mi e zal ne se razocaruvaj mora da se nadevas offf o mene me faka strav jas se boskam za 5 ivf vo septemvri negativno 4 ama mora da se podrzuvame i da se borime tezok e ovoj pat ama mora duri mozeme ne se otkazuvame
Adelle toplo dobredojde i daj boze da se izraduvas
RE: Вештачко оплодување III дел 14.11.2012 23:34:56
Didi80
Firenca didi баш ми е жал што ти се случи ова.Многу лошо чувство е.Ама те молам биди храбра и брзо надмини го.Колку побрзо го направиш тоа толку поблизу ке бидеш до твојата цел .
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 0:34:02
Nate76
Firenca sto i da kazam nisto nema da e dovolno da te utesi znam ,ispalci se zalno e mnogu , tesko e znam no sto mozeme nie ovde so slicni maki osven da odime ponataka vo nova borba, so nadez za sleden uspeh. Te guskam
Milo mi e sto i Adelle ni dojde tuka, hellooooy druze
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 15.11.2012 20:26:55 >
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 8:44:42
Luci
ИЗВОРНА ПОРАКА: firenca didi
DEVOJKI MOJATA BORBA ZA BILA DO TUKA POVEKE SREKE NEKOJ DRUG PAT AKO GOIMA na ostaanatite so sreka
Миличка не се разочарувај, што е твое ќе си дојде, порано или подоцна. Не постои жена во светот што не се остварила како мајка, постојат само такви кои не биле упорни во намерата, а ти сигурно нема да бидеш една од нив
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 9:19:51
@bebe
Firenca didi, zal mi e za neuspehot, sekogas doktorite velat da ne se otkazuvame, navistina e taka znaat sto zborat, ni preostanuva da veruvame na cudata na prirodata se dodeka taa ni go dozvoluva toa.
Adelle, dobredojde, mnogu mi se dopaga spisokot, mnogu e interesen a voedno i zabaven, ti posakuvam za nekoja nedela vo istiot da se najdes vo delot na trudnicite, brzo icekuvanje se dotamu
< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 15.11.2012 20:28:35 >
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 12:00:53
minaj
lelee devojki se javiv kaj biologot i mi kaza deka mi se oplodila edinstevenata j.kletka.....utre odam na transfer....uff se nadevam deka ako e edna ke izdrzi do kraj i ke bide ...pozz do site
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 17:14:15
babyhope
ќе стои таму * за babyhope Како што тргнала работава може на 31 ден од циклус ќе ми каже д-р што всушност прави со мојата урина . Веќе 2 пат и давам примерок а не ми кажува, испитува ли нешто, има ли некакви сигнали за , едно ли е две ли се... кој знае... како и да е, јас си решив на 17 правам тест преку крв. Така што може да ме впишеш во списокот п.с. само за инфо- постои ваков сличен список на темата заедничка надеж-сакаме две црти