RE: Вештачко оплодување III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

Adelle -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 13:02:47)

НОЕМВРИ - ДЕКЕМВРИ

[image]http://www.picturesanimations.com/f/fall/lg2520candy2520apples2520trans.gif[/image]

[sm=metulj.gif]АКТУЕЛНО[sm=metulj.gif]

16. 11. - minaj - ЕТ

x. 11. - @bebe - пункција

x. 11. - milasteve - пункција

21. 11. - mesecina83 - пункција

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]ИСЧЕКУВАЛКИ[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

22. 11. - Nate76 - тест

27. 11. - Adelle - тест

30. 11. - minaj - тест

[sm=nosecka.gif]ТРУДНИЦИ[sm=nosecka.gif]

*devojce* [sm=bravo.gif]
babyhope[sm=bravo.gif]

ПРЕГРАТКИ

Nivea [sm=smiley31.gif]
firenca didi[sm=smiley31.gif]
skopjance[sm=smiley31.gif]

НАВИВАЧКИ

Bogdancanka RR, @bebe, Melanija RR, foksi, trust, gina, SOLE, Didi80

Adelle -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 13:03:54)

babyhope, честитки од срце за двете цртички!!!![sm=nosecka.gif] Уживај во бременоста и повлечи не за нос [sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

SOLE -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 13:18:47)

babyhoop cestitki od se srece, ti posakuvam ubava i lesna bremenos[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]i hrabro i zdravo [sm=duda.gif] pozdravce i dajboze sto pobrzo da ni se ostvari taa zelba, toj son na site nas iscekuvalki... [sm=smiley36.gif]

skopjance -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 13:36:27)

Babyhope
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]"CESTITO"[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
So sreka neka e i imaj ubava ilesna bremenosy
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

minaj -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 15:17:31)

Babyhope [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mnogu mi e milo i ti posakuvam lesna i ubava bremenost......[sm=smiley31.gif].
Jas vcera super pominav na ET i biologot bese zadovolen od razvojot na oplodenata j.kletka.Na 28 imam test preku krv....mi rekoja deka se smetaat 14 dena od punkcijata ne od transferot....Pozdrav do site i site da si gi docekame nasite [sm=rozacrtici.gif].

Adelle -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 16:17:44)

minaj, а на кој ден од пункција ти беше трансферот?

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 17:44:00)

babyhope [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] имај најубава бременост и сега можеш да уживаш после се
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Nate76 -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 17:51:02)

Babyhope [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] lelelele kolku mi e milo koga ke procitam vakva vest [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] NEka ti e cestita bremenosta srcko , uzivkaj si sega ova se tvoite dolgoocekuvani i NAJUBAVI 9 meseci. Prekrasna vest !!!![sm=smiley31.gif] Ajde samo za ubavo kaj site [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

minaj -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 21:24:41)

Adelle punkcija imav na 14 a na 16 transfer,bidekji sum imala 1 j.k mi rekoja zatoa na 2 den od punkcija ke mi ja vratat...

Nate76 -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 21:58:35)

Minaj so sreka dusicke ,[sm=bravo.gif] ti posakuvam uspesno in-vitro [sm=smiley31.gif]

firenca didi -> RE: Вештачко оплодување III дел (17.11.2012 23:57:47)

Babyhope so sreka [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]i te cekame so rezultatot kolku se [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]

trust -> RE: Вештачко оплодување III дел (18.11.2012 6:14:33)

yeeeeeeeee babyhope cestitki i od mene[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]imaj naj najubavi 9 meseci bas sum radosna koga ke procitam vaka ubava vest da dade gospod site sto iscekuvame [sm=duda.gif]da ni se ispolni zelbata[sm=smiley1.gif]

babyhope -> RE: Вештачко оплодување III дел (18.11.2012 11:21:18)

Ви благодарам на сите РР-јки... навистина ми го направивте моментот уште поубав. [sm=smiley31.gif] Дај боже сите од списокот да си ги видат [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif], а јас штом ќе имам инфо дали се [sm=duda.gif] или [sm=duda.gif][sm=duda.gif] ќе ви пишам и ќе ве известам...

foksi -> RE: Вештачко оплодување III дел (18.11.2012 11:40:37)

cestitki imaj lesna bremenost.TOA E NAJUBAVATA VES STO JA CEKAME NIE STO SME NA TOJ PAT NI DAVA NADEZ KOGA IMA POZITIVNI REZULTATI.

mesecina83 -> RE: Вештачко оплодување III дел (18.11.2012 13:26:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: babyhope

Драги мои, денес сакам со вас да го споделам она за кое копнеам веќе 7 години- резултаот од тестот покажа [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Толку многу сум среќна, ви посакувам сите да го доживеете ова чувство што поскоро и да се радуваме заедно на нашите малечки за [sm=9nebesa.gif] . Ве гушкам сите, и ви ја пуштам целата среќа да ве прати во вашиот пат кон целта- [sm=duda.gif]. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

cestitki za bremenosta imaj ubava bremenost uzivaj narednite 9 meseci pa naskoro i nie ostanatite da ti se preklucime da ni povleces noga i kaj drugite da ima uspeh

Nate76 -> RE: Вештачко оплодување III дел (18.11.2012 18:29:08)

Kaj ste be zenski [sm=smiley31.gif], smo da ve pozdravam i da vi kazam deka jas kako sto se nablizuvaat denovite za test se poveke sum vozbudena , mi se prevrtuva vo stomak nesto . se samo si menuvam periodi na raspolozenie, te si vikam ke bide eve me bolat mnogu gradite , kiselini imam sekoj den duri i povrakav dvapati pred nekoj den se prepotuvam navecer a i toa citav deka e eden od simptomite na rana bremenost itn, abe ludnica[sm=jezicek.gif] a posel pak ke me fati period koga si vikam abe sto tuku si pravis filmovi kako nema da bolat gradi na tolku hormoni, kako nema da se prepotuvam navecer koga sum se pokrila preku usi [sm=smiley36.gif] abe haos sum.
Samo sakav da i kazam na Adelle da me prefrli na spisokot za 23 togas odluciv da odam vo Sistina na test posto tamu mi rekoa posle 15 dena a a ko go brojam denot na transferot togas ke mi bidat 15 dena pominati i ke odam utroto na 23 [sm=smiley1.gif]

gina -> RE: Вештачко оплодување III дел (18.11.2012 22:48:36)

nate bidi opustena i ne se zamaraj so simptomi ti drzam sreka da bide[sm=duda.gif]

jas devojki dobiv vecerva posle17 has na trediot den treba da odam da proveram hormoni e sega znam deka posle 18 has se racuna naredniot den a jas neznam dali denes da racunam lli od utre da racunam sto velite vie[sm=zmeden.gif]

Bogdancanka -> RE: Вештачко оплодување III дел (18.11.2012 23:03:52)

ајде Нате стискаме палци за тебе дај боже набрзо да се израдуваш на[sm=rozacrtici.gif]цртки...само храбро мила, дозволи да те води позитивна мисла и верувај во успех сигурна сум дека набрзо ќе те има на списокот рр[sm=nosecka.gif]

iviv -> RE: Вештачко оплодување III дел (19.11.2012 1:07:53)

Здраво девојки

Ме нема подолго време но еве ме и мене тука меѓу вас сега сум на второ инвитро од 12 ти веќе примам терапија утре одам на контрола во Битола па со ГОСПОД напред незнам како ке испадне овој пат ама правев испитуванје на Антимилеров хормон каде се пкажа многу ниска вредност 0,16 докоторот се надева на барем една максимум две јајце клетки па се недевам дека овој пат среќата ке ми се насмевне.Со среќа на сите и ДАЈ БОЖЕ сите да си дочекаме [sm=duda.gif].

По втор пат на убавиот список но овој пат се надевам ке преминам во трудници [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bogdancanka -> RE: Вештачко оплодување III дел (19.11.2012 10:22:01)

ивив ајде држиме срека за тебе[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]и навиваме за [sm=rozacrtici.gif]цртки....
инаку јас денес закажав кај др.Михајло од Систина на 29ти одам на преглед и ќе видиме што понатаму се надевам овој пат ќе биде успешен...

Adelle -> RE: Вештачко оплодување III дел (19.11.2012 10:48:20)

НОЕМВРИ - ДЕКЕМВРИ

[image]http://www.picturesanimations.com/f/fall/lg2520candy2520apples2520trans.gif[/image]

[sm=metulj.gif]АКТУЕЛНО[sm=metulj.gif]

16. 11. - minaj - ЕТ

x. 11. - gina - почеток со терапија

x. 11. - @bebe - пункција

x. 11. - milasteve - пункција

20. 11. - iviv - контрола (Битола)

21. 11. - mesecina83 - пункција

29. 11. - Bogdancanka RR - преглед (др. Михајло - Систина)

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]ИСЧЕКУВАЛКИ[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

23. 11. - Nate76 - тест

27. 11. - Adelle - тест

28. 11. - minaj - тест

[sm=nosecka.gif]ТРУДНИЦИ[sm=nosecka.gif]

*devojce* [sm=bravo.gif]
babyhope[sm=bravo.gif]

ПРЕГРАТКИ

Nivea [sm=smiley31.gif]
firenca didi[sm=smiley31.gif]
skopjance[sm=smiley31.gif]

НАВИВАЧКИ

Bogdancanka RR, @bebe, Melanija RR, foksi, trust, gina, SOLE, Didi80

gina -> RE: Вештачко оплодување III дел (19.11.2012 14:01:04)

denes se javiv vo bitola i vo sreda mi rekoa da pojdam za krv i mi rekoa od deneska da racunam prv den

bubble -> RE: Вештачко оплодување III дел (19.11.2012 16:37:15)

I mene mi kazaa koga bev na poslednoto ivf deka se smeta 14 Dena od punkcoja Baby hope chestitam od srce... Ti posakuvam ubava lesna bremenost I slatki Mali bebenca...
ИЗВОРНА ПОРАКА: minaj

Babyhope [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mnogu mi e milo i ti posakuvam lesna i ubava bremenost......[sm=smiley31.gif].
Jas vcera super pominav na ET i biologot bese zadovolen od razvojot na oplodenata j.kletka.Na 28 imam test preku krv....mi rekoja deka se smetaat 14 dena od punkcijata ne od transferot....Pozdrav do site i site da si gi docekame nasite [sm=rozacrtici.gif].

Adelle -> RE: Вештачко оплодување III дел (19.11.2012 17:16:29)

На 14 дена од пункција може да се прави крвен тест, а обичен домашен препорачуваат на 14 ден од ЕТ. Мада, јас ќе правам ClearBlue во недела, на 12 ден од ЕТ.

Didi80 -> RE: Вештачко оплодување III дел (19.11.2012 20:10:10)

Gina jas i ti izgleda zaedno pocnuvame. jas dobiv denes odsabajle i zdravje vo sreda ke pravam hormoni ama so edno bockanje i krvna slika i hiv i hepatit.Pa ajde so lesno neka ni e... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  68 69 [70] 71 72   Следна страница >   >>