JanaMarija -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (28.9.2012 20:21:05)
|
I taka eve sme nie dve veke 38 nedela i si uzivkame. A stom se stemni i mene mi se temni zosto moram da spijam-a ne mozam [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Pokraj sto mockam na 5 sekundi i toa sto zadremuvam e kratko zosto se zdrvuvam na edna strana. A stanuvanjeto i mestenjeto pak vo krevet pa druga prikazna. I taka na momenti mi doaga da vristam i placam, ama si vikam NE ne smees :))) cuvaj sila za kuklickata :)))) I taka pak denes si cistev zosto sum utre na kontrola pa vo slucaj da me zadrzat za poragaj, ama ne veruvam. Torbickata pak ke ja spremam a alistata za bebeto da gi proveram. Lele kako se blizi vremeto em sakam sto pobrzo da si go guskame[sm=duda.gif], em mi e misla, sto ke bide kako ke bide. Sakav prirodno, pa posle carski, pa pak prirodno-ama kako ke rece doktorot taka. I da ve prasam, po bolnicite imaat pumpi za molzenje, vo slucaj da ti treba? I so carski koga si, posle kolku dena mozes da dois?
|
|
|
|