anailisav -> RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27. до 40. недела (15.3.2013 15:16:21)
|
alma duso ne se sekiraj za iscedokot,moja drugarka cela bremenost mi kaza deka go imala i ne koristela nikakvi vaginaleti iako i bea preporacani od doktor pa si rodi prekrasna momicka prirodno i toa ja rodi edna nedela posle terminot,kaj tebe moze e drug slucaj no kako sto kaza simona ima care i za toa,carski rez i ke bide se vo red. marija site sme tuka da se podrzuvame edna so druga,jas iskreno da ne bese forumov ke se utepav od misli,za se edno nesto panicev no sekako otkako ke dobjaam vas odgovor i podrska se smiruvam. simona sega sum 32 nedela,fala mu na gospod,edvaj cekam da vlezam vo 9 mesec pa da pocneme so podgotovkite za docek na naseto najmilo,seuste nemam nisto kupeno osven edni pamucni papuci so koi go izvestiv maz mi za bremenosta :) so sreka i so lesno na site i bidete poopusteni za da imate lesen poragaj,ne dozvoluvajte stravot da ve nadvladee,sepak najubaviot podarok od Boga ke go dobiete,nema potreba za panika....ve guskame i vi prakame baknezi na site [sm=nosecka.gif] i [sm=duda.gif]
|
|
|
|