Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
јас викендот ја гледав Пријатели- ми беше омилена ТВ серија, онака ме опушташе и се потсетив на старите добри времиња, мислам повторно да ги даваат истите епизоди нема да ми бидат досадни.
Пријатели е закон, ја обожавам, ги имам сите серии на ЦД-а снимено
itnoooooo eeee
< Поракaта ја уредил zelba -- 2.10.2012 19:39:11 >