|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
11.12.2009 14:07:52   
Bogdancanka
мене поштарот кога ми донесе за МРТВ ми рече да не потпишам и да не го земам

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 476
11.12.2009 14:08:14   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

ИЗВОРНА ПОРАКА: STRUMFETA

Ako treba pa ke zasukame i rakavi kle zamesime nekoja pitauser posted image user posted image user posted image .Pomos ne se odbiva ,neliuser posted image user posted image user posted image

Moze cim se nudis strumfeta a gledam i mami se nudi, moze edna posna pita so praz.

ау..ко да читам мисли, баш таква спремивuser posted image

lele mami me iznasmeauser posted image user posted image user posted image user posted image so solzi se meam.Pojma nemav deka takva si spremilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ke puknam od smeenje

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 477
11.12.2009 14:08:45   
arh_diz
Na mene mami mi veti deka ke dojde taka da ja cekam da si znaeuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 478
11.12.2009 14:08:51   
mami
нас во фирма ни стигна, а пошто газдава се плаќа, си плати и за оваuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 479
11.12.2009 14:10:11   
mother 29
user posted image си плативме

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 480
11.12.2009 14:10:24   
mami
па сериозно, во барот е...откако ја поставив видов дека таква си баралаuser posted image user posted image

арх_диз- ќе дојдам во Москва, па што сака нека биде, морам барем уште еднаш да си ја видам саканата моја Москва и црвениот плоштад и Лужники и се...

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 481
11.12.2009 14:10:48   
STRUMFETA

user posted image Викендов снег и температури под нулатa  user posted image  
Снег и температури пониски за неколку целзиусови степени се очекува. да ја зафатат републикава во петок во вечерните часови, се вели во соопштението од Управата за хидрометеоролошки работи.Влажниот и студен бран ќе ги зафати и котлините во земјава, а снежни врнежи се очекуваат и на пониските места, при што не е исклучено и појава на снежна покривка. Во текот на викендот температурите ќе се спуштаат, при што најстуден ден ќе биде недела кога се очекуваат температури под нулата. Ладното време ќе се задржи и на почетокот од идната недела кога поради ведрото време се очекува живата во термометарот да се спушти и до -11 целзиусови степени.Нов влажен бран со врнежи од дожд и снег метеоролозите најавуваат за вторник.

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 11.12.2009 14:11:22 >

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 482
11.12.2009 14:10:54   
Bogdancanka
јас не платив поштарот ми рече да го вратам и го послушавuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 483
11.12.2009 14:11:25   
STRUMFETA
Jove sedi si doma

(Одговор на членот STRUMFETA)
Непосредна врска до пораките: 484
11.12.2009 14:11:43   
mami
само да падне снег...ау каква прошетка ке биде тоа со Лука. Мерации

Непосредна врска до пораките: 485
11.12.2009 14:12:28   
Bogdancanka
бррррррр ама најави лелеј ме фака страв ич не сум за ладно времеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 486
11.12.2009 14:12:34   
mother 29
добри сте со муабетот,не можам да ве следам!хихииих

арх-диз од кај сега москва, нели белград беше?

Непосредна врска до пораките: 487
11.12.2009 14:12:54   
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Luge ke plakate li za MRTV? Navodno pocnale veke i so Izvrsiteli da deluvaat...Aj sega fati im go krajot...A bre ke puknam...

јас сеуште не сум го добила решанието, а и кога ќе го добијам не мислам да плаќам, барем додека не се реши тоа на уставен..мислам вцера дека беше, слушав на вести, народниот правобранител им препорача на граѓаните да не плаќаат оти било противуставно да се испорачуваат сметки за изминат период..

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 488
11.12.2009 14:13:02   
mami
хехехех и јас се губам понекогашuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 489
11.12.2009 14:13:12   
Bogdancanka
и богами ќе седам на такви температури бррррррр нема да мрднамuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 490
11.12.2009 14:13:44   
arh_diz
Mami padna sneg doagajte user posted image user posted image ke go ima do Arpil sigurno

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 491
11.12.2009 14:14:06   
mother 29
а каде?

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 492
11.12.2009 14:15:07   
arh_diz
mother 29 me izbrka Bebica od Belgrad user posted image user posted image i moravme da dojdeme vo Moskva

Непосредна врска до пораките: 493
11.12.2009 14:15:12   
STRUMFETA

Luge ke plakate li za MRTV? Navodno pocnale veke i so Izvrsiteli da deluvaat...Aj sega fati im go krajot...A bre ke puknam...

јас сеуште не сум го добила решанието, а и кога ќе го добијам не мислам да плаќам, барем додека не се реши тоа на уставен..мислам вцера дека беше, слушав на вести, народниот правобранител им препорача на граѓаните да не плаќаат оти било противуставно да се испорачуваат сметки за изминат период..

I jas go cuv istoto

Непосредна врска до пораките: 494
11.12.2009 14:15:30   
mami
во Москва Катооо...леле одма би дошла, вака ко што сум сега, само да ми даде некој карта и ме нема..леле, снегче по парковите, па кај дворецот...

Непосредна врска до пораките: 495
11.12.2009 14:16:05   
mami
user posted image

види, види колку е најубаво

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 496
11.12.2009 14:17:22   
mother 29
Па ме збркавте,едни за пита ,други за сметки ,трети за снег...кој ке ви  ГО фати крајот ..........ЖЕНИuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 497
11.12.2009 14:17:46   
arh_diz
aj ke ti pisam ako sakas koga se poevtini kartite

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 498
11.12.2009 14:18:26   
arh_diz
dobro rekovme vcera ako organizirame sredba ke razgovarame po grupi ili dve po dve vaka kraj ne ni se naoga

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 499
11.12.2009 14:18:29   
vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

Па ме збркавте,едни за пита ,други за сметки ,трети за снег...кој ке ви  ГО фати крајот ..........ЖЕНИuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image тешко е за снаоѓање, мора да се признае...

Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?