|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
21.12.2009 20:09:09   
ananikol
user posted image user posted image user posted image  togas Marija ke moras da mu ja ispolnis zelbata nabrzo

a mojov samo bratce saka nikako ne mu se slusa za sestricka a mm se smei pod mustak mu se prai kefot za masko a koga kego prasam so sakas da e user posted image   stalno vika;sto saka neka e...user posted image

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 676
21.12.2009 20:23:08   
Maria
Za ova sum pisuvala,ama ajde pak.Koga ostanav so vtorovo bremena,na mm mu vikam ako e devojce nema sansi za treto(toj saka 3 deca),a toj se smee i veli(taka ironicno,da te iznervira)user posted image :Ama masko e!Ke vidis!Jas ubedena,nema sansi zensko e!Zosto od negova strana se poveke devojcinja se, maskite gi ima mnogu retko,pa si rekov kaj nie dve maski.Ama ete Gospod taka sakal.A ponekogas si mislam deka taka izleze oti taka zboruvav.Sama sum si kriva.user posted image Zdravje,se neka izleze kako sto treba,pa moze ke odime i na treto.user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 677
21.12.2009 20:31:15   
ananikol
Zosto i da ne?Ako imas uslovi samo napred user posted image
Nie so mm edno 10 godini zboruvavme deka e vreme za uste edno i sega ispadna da bidat decata 16 godini razlika a za treto ne ke imame vreme uste edno destina godini da se nategameuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 678
21.12.2009 22:52:29   
BEBICA
Zdravooo zenski!!!
Bogdancanka pa nie nikako da se najdeme i eden laf moabet da si napravime denesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 679
21.12.2009 22:58:36   
ripce
Еве ме и мене... на мала пауза од учење, всушност чекам да заспие син ми, па да можам на раат да учам.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 680
21.12.2009 23:03:12   
BEBICA
ripce a vo meguvreme malku da ne druzis, auser posted image user posted image user posted image
Nemoj da ti odzimame od vremeto ucisi.Kako si inaku?Kako e maliot?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 681
21.12.2009 23:05:25   
Еца
и јас сум тука ама Мила цел ден е нервозна и не можам да седнам.Еве ја уште цивка, грбот ме искинаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 682
21.12.2009 23:08:43   
ripce
Уфф... во фрка сум, и тоа гооолема, колоквиумска недела секојден по еден предмет. Ама не се жалам user posted image user posted image user posted image Инаку деновиве сум де кај моите во сабота, вчера кај на мм, денес пак кај моите, здравје и утре, и во среда. Тие го чуваат малиот, а јас user posted image . Во 22 часот се прибравме дома, си игравме со малиот и мм, и сега пиеме млеко, со кое се надевам дека ќе заспие. Како си ти? Како е Моника?

Непосредна врска до пораките: 683
21.12.2009 23:11:20   
pacuvce
Sorry ripce mozebi imam propusteno...Na koj faks si???

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 684
21.12.2009 23:12:42   
ripce
Здравствен менаџмент

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 685
21.12.2009 23:13:41   
majka 79
ripce, bas i jas sakav toa da te prasam sto studiras?
alal da ti e kako naogas vreme za se. ucis, imas detence a i rr ne ja zapostavuvas?

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 686
21.12.2009 23:16:20   
BEBICA
Nie sme super.Monika eve spie nokeska me izvadi od pamet koga vrisna i pocna da place zapceto ja boli pa posle toa nisto ne i bese.Eco sto i e na Mila?

Непосредна врска до пораките: 687
21.12.2009 23:17:28   
pacuvce
Bas ubava struka...user posted image user posted image user posted image za naseto ripce sto vesto pliva vo sekojdnevnite obvrski...

Love is in the air

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 688
21.12.2009 23:18:11   
Еца
Не знам изгледа првото запче ја мачиuser posted image ама цел ден е баш онака со рацињата во уста, ако заспие тоа на кратко и така.Денес е посебно различна од што ја знамuser posted image може и ќе промени, а може и само до запчето еuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 689
21.12.2009 23:18:51   
ripce
клише е ама има вистина во изреката Кога се сака се' се може! кога одбрав да се мажам на 18 години знаев дека ова ме чека за една година, дете, факултет, ручек, перење, пеглање, си го одбрав ваквиот живот нема назад, она што е започнато мора здраво да се тера! А за рр секако дека имам време, со рр се релаксирам од сите други обврски, рр ме исполнува!

Непосредна врска до пораките: 690
21.12.2009 23:19:10   
jovanka
i nie sme so zabite vo momentot dolnite dve cetvorki sreka sto go dojam uste taka da toa mu e melem za zabite

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 691
21.12.2009 23:22:17   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Не знам изгледа првото запче ја мачиuser posted image ама цел ден е баш онака со рацињата во уста, ако заспие тоа на кратко и така.Денес е посебно различна од што ја знамuser posted image може и ќе промени, а може и само до запчето еuser posted image

Ајде со лесно, што побрзо да никне... ние првите две долни запчиња, не ни осетивме кога никнаа... деновиве се загрижив зашто од 6тиот месец нема други запчиња, ама се опуштив денес кога видов дека 4те горни заби се готови за да излезат. Фала му на бога ние немаме некој проблем со никнувањето на запчињата, дај боже да биде и кај сите дечиња така.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 692
21.12.2009 23:25:17   
BEBICA
Lele site imaat pogolem ili pomal problem so zapcinjava.Ripce i nie do sega nemavme problem so zapcinjava za do dusa nemame ni mnogu samo 6 zapcinja.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 693
21.12.2009 23:26:27   
ripce
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Lele site imaat pogolem ili pomal problem so zapcinjava.Ripce i nie do sega nemavme problem so zapcinjava za do dusa nemame ni mnogu samo 6 zapcinja.user posted image user posted image user posted image

Еј вие сте супер, ние само двете долни, право зајче е user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 694
22.12.2009 10:41:40   
majka 79
virusite pak napagaat!
pred 1 mesec pievme sirup i denes pak krenavme temperatura 37.8.
doktorkata e posle 13h na rabota pa da odime da ne pregleda.
lele kako se nerviram,dusata mi se tresi.

Непосредна врска до пораките: 695
22.12.2009 10:46:59   
arh_diz
Nemora da e nisto strasno ne se vozbuduvaj predvreme

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 696
22.12.2009 10:50:13   
majka 79
otkako ke se pregledame ke se smiram.
na tri meseci imavme nesto nalik na febrilni grcevi, a spored nekoi doktori i ne bile grcevi...bezrazlika koga kreva temp. mene srcev udar ke mi tresni.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 697
22.12.2009 10:52:08   
arh_diz
Taka mozes i tvojata zdravstvena sostojba da si ja vlosis. Ne e mnogu visoka temperaturata a i eve ti ostanuvaat uste dva casa

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 698
22.12.2009 10:59:56   
majka 79
taka e, ama si so svinskiov grip pod golemi tenzii sme. neka pominuva pobrzo...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 699
22.12.2009 11:04:24   
mami
Ајде не се секирај, ке биде се во ред..ке видиш..може му е само обичен вирус..и не се задржувајте многу по болници

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?