|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
25.1.2010 23:03:41   
pacuvce
user posted image

Нешто вакво? Ако е тоа една моја пријателка имаше и го употребуваше за своето дете,кое потоа имаше проблеми во проодувањето...Можеби тоа не е причината,но јас никогаш не би го употребила...Не знам,некако ми е без врска...Но сепак,секој по свој вкус...

Love is in the air

(Одговор на членот nenicka)
Непосредна врска до пораките: 1326
25.1.2010 23:04:22   
Еца
Мартина беше кај братучетките и си дојде не се соблече влезе во соба, зема пижами и ќе одела таму да спие. И збориме дека не може, утре е во градинка, дадите едната на училиште другата во градинка, а оваа легна на земја и вришти, ама вриштиииииии.Леле ми се споија жичките, ми се одеше да ја натепам, ама среќа немав дополнителни нервозиuser posted image па се смирив ја земав во раце, таа вришти, зборев, зборев, зборев полека, оваа вришти, вришти...ја внесов со соба и спискав ПРЕСТАНИ, ДОСТА!И престана. Полека убаво и објаснив некои работи, а таа се спрема пак да плачеuser posted image изгасив светло, ја гушнав и ја запеав Во светот на бајките (со таа песна ги заспивам и двете) и засоа. Многу се изнервирам, ама многу сум горда што се исконтролирав и не ја плеснав по газот, а требаше, мислам заслужи.Ама утре нема да ја пуштам да оди кај нив, по казна.user posted image

< Поракaта ја уредил Еца -- 25.1.2010 23:06:04 >

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 1327
25.1.2010 23:07:30   
nenicka
е ова  http://album.ringeraja.mk/index.php?page=image&ID=3918

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1328
25.1.2010 23:08:33   
nenicka
акако би ги учеле децата да одат 

Непосредна врска до пораките: 1329
25.1.2010 23:09:39   
pacuvce
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца

Леле ми се споија жичките,user posted image

Е мене од такви споеви ми побеле косата...user posted image user posted image user posted image  Денес бев на фризер и фризерката ми вика:Мораш да се шатираш,на одредени места имаш бели влакна...А јас...user posted image  Си викам во себе нема од што...user posted image user posted image user posted image  А кој знае што уште ме чека со двајца батковци дома!!!

Love is in the air

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1330
25.1.2010 23:11:21   
Еца
Неничка мила не треба да го учиш детето да оди, само ќе се научи, само ќе си покаже кога му е време.Со секое форсирање постои опасност од деформитети кај децата.

Непосредна врска до пораките: 1331
25.1.2010 23:18:30   
nenicka
јас не ја форсирам сама сака не сака ни во раци ни па да седи не тера цело време да ја водиме за раци да оди и дури се радува и трча  ,но бидејки  свекорми  е стар не мозе само еден круг и немозе да биде наведнат затоа ми е потребно тоа ,бидејки нели во дубалце не препорачуцваат

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1332
25.1.2010 23:22:36   
pacuvce
Неничка зар не е премногу мала за одење...Јас колку што можам да видам од тикерот таа е само еден месец поголема од Бојан или грешам...user posted image Исправи ме,те молам ако сум грешка!!!

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1333
25.1.2010 23:28:18   
Еца
леле Неничка навистина и јас се зачудив, па само 15 дена се разлика од моја Мила, ама многу е мало за одењеuser posted image

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1334
25.1.2010 23:32:56   
nenicka
незнам што да ви кажам

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1335
25.1.2010 23:36:19   
pacuvce
ИЗВОРНА ПОРАКА: nenicka

незнам што да ви кажам

Па за девојчињата не е препорачливо ниту да седат до кај 7-8 месеци,а за одење е прерано...Поголемиот син не сакаше да седи во дубалце,ама затоа на 8 месеци почна да лази,го „ораше„ цел стан...Сите ми викаа дека тешко ќе прооди,ама во 11 месец еден ден сам се пушти...Така да секое дете е приказна за себе,ама сепак мислам дека е малку прерано...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1336
25.1.2010 23:36:59   
nenicka
има знаете 6 месеци две запчиња голема ѕверка е се ке седи дома со бабаи и дедои се ке јаде ама и да е најадена пред да и се спие ке плаче ако на не и дадам да цица ке седне во мене и ке почен да ме грицка и јас неможам да си поверувам како да е некоја гоелма да разбира и еднас ја ставив во дубалеце како да одела кујзне колку да видите само колку трчаше затоа што да правам ,а и да ви се пожалам не сака млеко да мирисне друго освен од мене а даруго се јаде и манџички и солено и блакго и кисело ама се освен млеко благо

Непосредна врска до пораките: 1337
25.1.2010 23:38:38   
nenicka
и јас така мислев ама  ете неможам да си поверувам на себеси ај не и давам едно друго ама сама тоа го прави а и ми падна од спална сто многу знае да лази доле 

Непосредна врска до пораките: 1338
26.1.2010 0:00:54   
jovanka
Sama ke si pokaze koga e spremna.Sin mi lazi uste od 8-9 meseci i mislev rano ke proodi kako kerka mi koja voopsto ne lazese tuku ednostavno pocna da odi ama situacijata pokaza deka mu trebase i seuste mu treba vreme da recam deka bas odi bez da se grizam.Se pusti pred dve nedeli na 14 meseci i 4 dena i toa preku nok kako sto velat prethodno celo vreme samo za prst ili edna raka a mi dadoa i kaivce ma da jas ne sum za toa i osven tri pati ne go sakase.Sega si cekori doma ubavo no nadvor osven na treva sam po asfaltiranite pateki ne go pustam mislam ne e uste spremen i za toa sam ke si pokaze.Zatoa uzivaj so nea i samata ke pokaze bez forsiranje koga e spremna.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1339
26.1.2010 8:46:01   
mother 29
da vi kazam Marko so rece sabajleto ..samo sto stanavme od spienje i se simna od spalna da si gi zeme mecinjata,da si poigra..i na edno mece na mene slucajno mi padnal prslukot...i mi vika ..tgni go  mamo toa????koe be sine?mu vikam?!(deka seuste lezev)..i toj mi vika ..na mama cicite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seuste se smejam...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 1340
26.1.2010 8:51:57   
mis.
леле мотхер29 уште по сабајле ме изнасмеаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1341
26.1.2010 8:51:59   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1342
26.1.2010 8:54:38   
mami
ИЗВОРНА ПОРАКА: nenicka

е ова  http://album.ringeraja.mk/index.php?page=image&ID=3918

Неничке тоа не е каиш за проодување на сликата, тоа е Jumper( немам збор на македонски за него)  се закачува на касетата од вратата горе и има еден дел како федер и детето стои во него и рипа. Лука рипаше во него некаде од 6-7 месеци до 10-11 нешто така. Некогаш и по цел час во денот. Едноставно уживаше во него. Мене ми го позајми братучетка, а гледав такви на пластичарската улица, само плус како напред некоја масичка демек за играчки ставање.

Инаку Лука никогаш не сум го ставала на каиш за проодување од причина што ми изгледало секогаш како кученце да шетам со мене

Непосредна врска до пораките: 1343
26.1.2010 8:56:46   
profesorica
леле Кате мори а што барал прслукот на мечето маuser posted image user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1344
26.1.2010 8:58:42   
mother 29
hheh pa sega prof, toa e veke druga tema hhehehehi
cicite na mama hehehhehe
ubav toj na majkauser posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 1345
26.1.2010 8:59:57   
profesorica
user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

Непосредна врска до пораките: 1346
27.1.2010 12:18:42   
Enika
ајде го учи кате малиот уше сеа на прслуци и цицки user posted image ке биде шваљерuser posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 1347
27.1.2010 12:25:58   
arh_diz
mother29 padnav od smeenje

Биди тоа што си

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1348
27.1.2010 12:27:44   
mother 29
држи се арх-диз,сега тоа најмалку ти треба...ау има кај бисери ехехееееееееееееuser posted image user posted image user posted image  user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1349
28.1.2010 14:13:59   
arh_diz
mami ja nema denes user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?