|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
15.2.2010 0:25:42   
Cacko
ИЗВОРНА ПОРАКА: lidijas

uste kolku imas do idealot? Ajde ke bide

ke bide ke bide,inace daleko e sunce sea za seauser posted image

(Одговор на членот lidijas)
Непосредна врска до пораките: 1601
15.2.2010 0:26:34   
STRUMFETA
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

nemame net:(.Ne ke mozam da ve druzam

ќе не дружиш попладне и ќе ни раскажеш како минал првиод ден назат на работа

Da ne izleduvame premnogu od temata zatoa tuka prasuvam.Dali imam vakva tema ili treba da se otvori. primer -Koga i kako vi pomina prviot  raboten den  po porodilnoto otsustvo.

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1602
15.2.2010 0:26:38   
lidijas
Da be, a od taa corba nema ni sila.

(Одговор на членот Enika)
Непосредна врска до пораките: 1603
15.2.2010 0:27:27   
Cacko
Oooo Enika,ne biva,isprobano veruj miuser posted image user posted image user posted image ja cim ne oslabev na tolku trcanje so Elena ko so sum sama so nea cel den,po tolku sex na kraj si vikam Caceeee fati si ti dieticka i gospod da te vidiuser posted image

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 1604
15.2.2010 0:29:01   
Cacko
ИЗВОРНА ПОРАКА: lidijas

Da be, a od taa corba nema ni sila.

corbata si e super i ne ja namaluva silata,posto gnetes cel den kolku sakas samo toa so smees,baska za sex mislam deka site smognuvame silauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1605
15.2.2010 0:29:38   
Enika
Е шо чорба е бре тоа магична некоја...боље на вода биди само отколку на гадна чорбаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1606
15.2.2010 0:31:10   
Cacko
eeee ovaa te tera na mnogu mokrenje i ti gi vadi toksinite,demekuser posted image user posted image user posted image ajt sea otidov da ja isklucam i da se pokrijam do mm da se zgrejam zs smrznav

Непосредна врска до пораките: 1607
15.2.2010 0:32:29   
lidijas
so poslednite sili do novi pobediuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1608
15.2.2010 0:38:27   
HristinAntonio
eee cacko od utre te druzam so corbata...sega ja pravam, staviv malku vegeta pa nekako ne mi e gadna

Непосредна врска до пораките: 1609
15.2.2010 0:43:36   
Еца
user posted image user posted image user posted image мм ќе ве дружи со чорбата, само0 што нему нема да му биде гадна бидејќи обожава зелка и се остало што иде во чорбатаuser posted image И јас ќе му ставам вегета и сол, па ќе ви јавам резултати.

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот HristinAntonio)
Непосредна врска до пораките: 1610
15.2.2010 9:42:46   
profesorica
zdravo

кај сте бре жени????user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1611
15.2.2010 10:09:35   
Cacko
eve ne zenouser posted image user posted image user posted image
si ja uspav Elence i sea malku so vas

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 1612
15.2.2010 11:17:00   
Enika
Еве сме на кратко...user posted image Кој ке искача надвор на току ветер user posted image

Непосредна врска до пораките: 1613
15.2.2010 21:21:13   
Bitolcanka
Kaj ste zenski? Kako ste ovaa ponedelnicka vecer? Jas user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1614
15.2.2010 21:22:50   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka

Jas user posted image user posted image

Штѕо се случува Битолчанке??? Јас се вклучувам и гледам солзи...Што е работава???

Love is in the air

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1615
15.2.2010 21:26:37   
Bitolcanka
Go nema sakaniot da mi se javi. Mislam deka e kraj za nas user posted image user posted image user posted image Eve, sega mi zvona za da mu se javam, no mislam da ne se javuvam. Resena sum-ili ke pauziram nekoe vreme ili zasekogas kraj na prikaznata !!!

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1616
15.2.2010 21:28:03   
pacuvce
Јас нешто сум испуштила деновиве во врска со вашата љубовна приказна или?Па вчера беше Валентајн...Зар ни тоа не помогна???

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1617
15.2.2010 21:29:50   
Bitolcanka
Ne, voopsto. Bas na vcerasniot den sfativ nekoi raboti... deka se bilo zaludno i deka ne vredi poveke da se zamaram ili dobro da razmislam sto ponatamu. Posle ke odam na rodenden kaj 1 drugarka, se nadevam ke se raspolozam malku user posted image

Непосредна врска до пораките: 1618
15.2.2010 21:31:36   
pacuvce
Ајде главата горе!!!Не рекле за џабе-Секое зло за добро е...Можеби така треба да биде...Можеби следи нешто поубаво...

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1619
15.2.2010 21:34:48   
Bitolcanka
I jas se nadevam. Nikogas ne veli nikogas... Za se ke pokaze vremeto, ama jas nema da sum taa sto bev. Za se vo zivotot se boram do kraj, no koga nekoj ne go ceni toa (ne gi otvora sam ocite) prekinuvam. Od denes ke bidam druga, cvrsta, ladna, samouverena... Ti blagodaram mnogu za sovetot. Mislam deka ke si pominam ubavo vecerva.

Непосредна врска до пораките: 1620
15.2.2010 21:36:50   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Ајде главата горе!!!Не рекле за џабе-Секое зло за добро е...Можеби така треба да биде...Можеби следи нешто поубаво...

потпис

Непосредна врска до пораките: 1621
15.2.2010 21:42:37   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

user posted image user posted image user posted image Pacuvce poubav sovet ne možeše da dadeš!

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1622
15.2.2010 21:43:00   
BEBICA
Bitolcanka ne znam kakov problem imas ne znam se odpocetok.No samo bi ti posakala vecer mnoogu ubavo da si pomines na rodendenot kaj drugarkatiuser posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1623
15.2.2010 21:46:27   
Еца
И јас сум пропуштила нешто.Леле овие денови имам многу работа, да не правам муабет Мила колку е нервозна, изгледа и растат забчиња, лудило...

Битолчанке, ако не е проблем кажи ни што се случилоuser posted image и можеби некогаш вреди гордоста да ја погазиме и први да го направиме чекорот. Според мене би требала да расчистиш со себе колку и што ти значи тој човек во животот, па потоа да се решиш на некој чекор. Се надевам наскоро душата ќе ти се смири и ќе ни се расположиш повторноuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1624
15.2.2010 22:01:35   
Enika
Ме збуни постот на Битолчанка...па по нејзините зборови јас мислев се енајсупер и сеа некако одеднаш ми дојде ова ко шок..Битолчанке...тешки се вакви ситуации..посебно ако ти значи човекот...сум го поминала еднш и не би сакал веке...ама главта горе..ти си си најважна на све и ако не иде тоа е сеа..ке помине се.

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1625
Страница:   <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?