|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
25.2.2010 10:45:34   
caci20
cestitki, uste mnogu zaednicki godini

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 1826
25.2.2010 10:53:44   
nadica
да ви се множат годишнините мајка79

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 1827
25.2.2010 20:32:38   
April
user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1828
25.2.2010 22:06:25   
BEBICA
Zdravooo!!!Imali koga?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1829
25.2.2010 22:08:51   
mami
Тука сум ама на кратко..досега  аправев на Мис баклавата со вишни...Па да раскренам и да вратам се во првобитна положба оти утре свеки си иде дома, па да не ми ја мавне некој шокuser posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1830
25.2.2010 22:10:30   
Cacko
uf ti kolku se sekiras za zdravjeto na svekiuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1831
25.2.2010 22:11:48   
mami
Па како..си ја чувам јасuser posted image а се ме боли..добив денес и мислам дека долниот дел од половината ке го извадам

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 1832
25.2.2010 22:15:31   
BEBICA
Daj od to baklavata mami da probame.Iako ja ne bi mozela sega nisto da probam no utre dauser posted image user posted image user posted image .
Lele imam grcevi vo stomakot ko malo bebe ko so noz nekoj da me bode.Sega imam staveno trmofor od Moni sto ne go ni koristese i pijam caj.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1833
25.2.2010 22:17:00   
Bibi_S
Дали гледате Велики брат и што мислите за Боки? Јас ги гледам одвреме навреме, ама вечерва ме изнасмеале, посебно Бокиuser posted image . Порано ич не можев да го трпам, ама сега ме смее до солзи.

Every cloud has a silver lining

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1834
25.2.2010 22:17:19   
mami
Ако ми испадне убава ке делам на сите...ако не ке ја види кантатаuser posted image user posted image user posted image Никогаш не сум правела баклава порано и сега премиерно да пробам, и мм се чуди што ме попадна ама ете, мерак ми беше...Само едно прашање- шербетот- треба да се стави на скроз изладена баклава така? А тој треба да биде топол или ладен?

Непосредна врска до пораките: 1835
25.2.2010 22:19:19   
Cacko
jas znam ladna baklava i laden serbet

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1836
25.2.2010 22:22:17   
mami
А до кога да ја печам? На тивко ми е- 150 ама од пред саат време сигурно..како да знам дека е готова?

Непосредна врска до пораките: 1837
25.2.2010 22:23:13   
Cacko
e za toa valjda ke ja gledas bojata,malce da zarumeni,ama ne da ja kumurosasuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1838
25.2.2010 22:23:45   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image епа ај одам да ја ѕирнам па да раскренам уште нешто и се враќам

Непосредна врска до пораките: 1839
25.2.2010 22:24:19   
BEBICA
Pa mami valjda kako i sekoja baklava da ima zlatno zolta boja gore.A za serbetot jas go stavam topol ne vrel posto gledam deka poveke mi upiva taka za 30 min upieno see.No kako ti pisuva vo receptot taka napravi.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1840
25.2.2010 22:44:22   
mami
Па Мис не пишалаuser posted image user posted image ама нема врска, утре ке ја шербетирам, немам шеќер сега ами е стрв да одам до гаража, темно е user posted image ааа готова е..како мириса цела куќа на благо, се чудам како мм не стана од спиењеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1841
25.2.2010 22:45:24   
pacuvce
Мами,ти сега овде лиги ни правиш? Јас божем диети држам,а ти?

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1842
25.2.2010 22:46:08   
Cacko
sram da ti e

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1843
25.2.2010 22:49:00   
Cacko
inace da vi kazam,malce ja prekrsiv dietata denesuser posted image pa i ja sum dusicka
od spicikato si zemav preeska koga setavme vo gtc malo sendvice ,aaa da i sabajle nekolku kikiriki ksnav
ali ne se kaam ,posto ke teram do maj ,mozam malce da si daam izdis
inace sestra mi utre ni se na rucek,i za da ne bideme pederi domakini,posto utre sme na telesko i salata,ke kupime kebapi so salatauser posted image pa i toa e meso so salat
razberete me luge,veke poise od mese sum na dieta

Непосредна врска до пораките: 1844
25.2.2010 22:49:36   
Cacko
btw vezbav na orbitrek i denes ama 20 min
sea se izvadiv ,a???user posted image

Непосредна врска до пораките: 1845
25.2.2010 22:49:36   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image а да мислевте еднаш на мене дека морам да качам некое килце...Се мерев во вторникот кај другарка ми..имам 58- што е екстра..кога ке се земе фактот дека останав трудна до 56user posted image морам да стигнам барем до кај 60 и нешто

Непосредна врска до пораките: 1846
25.2.2010 22:51:30   
mami
Абе мора повремено некој излет од диетата иначе ке прокуваш...а и ние сме утре на кебапи..ко што ке бидам кај мајка ми цел ден, ке земам од Дестан едно 20 комада и каша ке правам дома и доста му еuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1847
25.2.2010 22:52:42   
Natasha5
леле мами ти се бориш да се здебелиш а јас никако да ослабам,таман си ослабев убаво таман пак си покачив некое килце па од утре почнувам со СТРОГА ИСХРАНА не знам дали ке успеамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1848
25.2.2010 22:52:45   
April
каша од ќебапи? user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1849
25.2.2010 22:54:08   
mami
Не бре...кебапи со каша...онаа домашнана со брашно и вода...Ја обожаваме и двајцата а полека и Лука го навлекуваме на неаuser posted image user posted image

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1850
Страница:   <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  72 73 [74] 75 76   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?