|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
25.2.2010 22:55:02   
April
user posted image  user posted image  user posted image ок, јас си помислив нешто ќе ги блендираш ќебапите или сл...

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1851
25.2.2010 22:58:19   
mami
user posted image user posted image user posted image user posted image Ако вика мм дека го фака некој пубертет ама голем е за блендирано..башка меено месо пржено па пак мелено user posted image user posted image ми се згади од помислата самоuser posted image user posted image

ЕЕ што ќе ве прашав- ај број од некој проверен нутрициониста? ДА му се јавам за мајка ми што и како со исхраната сега..Уште е на чај и вода додуша, ама од понеделник здравје иде дома, па ке треба да пази што и како јаде

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1852
25.2.2010 22:58:57   
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bibi_S

Дали гледате Велики брат и што мислите за Боки? Јас ги гледам одвреме навреме, ама вечерва ме изнасмеале, посебно Бокиuser posted image . Порано ич не можев да го трпам, ама сега ме смее до солзи.

Јас кога ќе начекам гледам и не знам зошто толку против Боки се крена галама, ваков-онаков, море ала нека му е. Си прави шоу во животот, не знам што толку ко изрод го гледаат сите, па што му фали. Мене ми е интересен за гледање, знае да ме насмее, а да не правиме муабет дека е единствен кој има контакти и тоа пријателски со повеќе т.н ѕвезди на Балканот. Јас сум за Боки, само така продолжи си во оној филм, кој си го тераш, па кој те разбира ок, кој не нека смени каналuser posted image

Инаку мами кажи колку имаш елан да направиш нешто кога кујната е саааааамо твојаuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

(Одговор на членот Bibi_S)
Непосредна врска до пораките: 1853
25.2.2010 23:00:53   
mami
Аууууу немаш претстава колку...ама толку беше, моето хчудо 5 дена траеше, утре се враќа...Ама ако, ке си одиме ние во станче...тек тогаш нема да знае што ме снашло да готвам толкуuser posted image

(Одговор на членот Еца)
Непосредна врска до пораките: 1854
25.2.2010 23:01:17   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

ЕЕ што ќе ве прашав- ај број од некој проверен нутрициониста? ДА му се јавам за мајка ми што и како со исхраната сега..Уште е на чај и вода додуша, ама од понеделник здравје иде дома, па ке треба да пази што и како јаде

http://8ka.com.mk/

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1855
25.2.2010 23:05:26   
mami
Фала ти...утре ке седнам убаво да прочепкам се...

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 1856
25.2.2010 23:07:00   
April
а добар нутриционист е и Душан Матиќ

инаку на веб страната што ти ја пратив има и супер интересни рецепти user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1857
25.2.2010 23:07:36   
pacuvce
Јас нешто на своја рака правам некоја диета,ама што вели Цацко,кога ќе ме фати криза,живи луѓе јадам...Исфрлив леб,повеќе салати за ручек,насабајле кекси со млеко,за вечера нешто овошје и признајем две штрудли медела,мали...user posted image user posted image user posted image Не можам да им одолеам...

Love is in the air

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1858
25.2.2010 23:19:50   
mami
Признајте си..ние на никој не кажуваме...ЈАс признавам денес едно гооолемо Болк чоколадо, пола ж.царство на син ми..едно чудо компири и полнетите печурки на Еца, незнам ни сама колку интегрални грисиниuser posted image user posted image user posted image ај да не ви правам лиги...

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1859
25.2.2010 23:23:20   
mami
Ме фати дремката, одам да видам моине колку место ми оставиле на креветотuser posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1860
26.2.2010 21:28:08   
BEBICA
Hello
Kako ste?Sto mi pravite?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1861
26.2.2010 21:30:38   
pacuvce
Bebice,ти како си?Подобро ли ти е денес???

Love is in the air

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 1862
26.2.2010 21:30:49   
mami
Да ве видам малку, ми фалевте денес цел ден, ама не бевме дома...Инаку баклавата испадна екстра...мм ептен ја бендиса, а штом тој ке рече дека е добро значи е стварно добро, обично маани наоѓа на се...Само малко повеќе шербет ставив ама нема гајле се јаде...

Непосредна врска до пораките: 1863
26.2.2010 21:32:21   
mami
бебице што ти било? јас апла не у тек? пак нешто како минатиот пат?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1864
26.2.2010 21:40:18   
BEBICA
Denes mi e super.No nokeska pekol mi bese imav grcevi vo stomakot pa ko malo bebe se vitkav ko kifla.Dobro sto Monika spie cela nok.
A mm ostana nenaspan ispiv eden bebi caj i termofor mi go greese stomaceto.Pa mami daj od baklavata malce?
I ni nedostigase mnogu denes, da nezaboravam.
Pacuvce kako si mi?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1865
26.2.2010 21:42:22   
mami
Ааа ке ви ја сликам после..ама навистина си се гордеам, ко за прв пат испадна одлично... КОлку ми е чудно кога нема цел ден да се вклучам, само се прашувам кој што направил, што се случило..имаме ли ново бебе, нова трудница..
А од што па тебе грчеви толку? имаш добиено или?

Непосредна врска до пораките: 1866
26.2.2010 21:44:40   
pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Pacuvce kako si mi?

Јас јадам,погоди што? КИВИ!!!user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

Непосредна врска до пораките: 1867
26.2.2010 21:46:21   
BEBICA
Ne bre mami ja i neosekam koga dobivam.
Tuku ete taka vcera sedev na komp si pravev moabet so pacuvce i odednas pocna ko so noz da me bode nekoj leleleeeee
Mnogu bre boli nemozev da se ispravam sramota e da kazam no se rasplakav od bolka.
Sega gi razbiram jadnite mali dusicki nasite bebenca niz sto prosleuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1868
26.2.2010 21:46:59   
BEBICA
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Pacuvce kako si mi?

Јас јадам,погоди што? КИВИ!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ubavooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот pacuvce)
Непосредна врска до пораките: 1869
26.2.2010 21:47:27   
mami
Мене обично ме фаќаат такви болки ако ми е настинат стомакот и траат толку еден ден- ужасно јаки  и после како ништо да не било...Ајде важно прошло

Непосредна врска до пораките: 1870
26.2.2010 21:49:08   
BEBICA
Kuti projde.Kako e Luka?Citam vo gradinka ke trgne?Sto ubavo?Ja se nadevam deka nie ke uletame od septemvri vo nekoja gradinka.Ovde za da dobies mesto za vo gradinka e isto kako da dobies na loto.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1871
26.2.2010 21:51:53   
mami
Па мора, сакале нејкеле, кога нема кој да го чува...а проблемот е тој- која градинка, каде, кој ке го прими на сред година, дали има место- ужас, дури сега мислам ми почнуваат маките

Непосредна врска до пораките: 1872
27.2.2010 22:02:23   
BEBICA
cao zenski!!!kako ste?

(Одговор на членот mami)
Непосредна врска до пораките: 1873
27.2.2010 22:28:45   
April
чао бебице...мони нана? user posted image

Непосредна врска до пораките: 1874
27.2.2010 22:37:53   
BEBICA
Dobro bre zar site nanate?
OK togas i ja odam da nanamuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Цртани филмови.
пеперутка16

Дали вашите деца гледаа цртани филмови како Тинејџерски мутант нинџа желки, Ју Ги О, Покемон... и станаа насилни поради нив?