|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: chat room
18.3.2010 10:42:58   
mis.
Честитки и од мене цацко па наскоро и крштевка.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2226
19.3.2010 11:58:03   
Natasha5
Не знаев каде да писам па еве реков овде.Денес одам на работа,го пиеме утринското кафе,и после долго време загледав во телевизорот и ја гледам нашата Елена на Сител мислам дека беше ама касно фатив.Елена не ја знам во живо па да не сум грешка или не???

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 2227
19.3.2010 11:59:31   
profesorica
она беше, види во темата хуманитарна акција клик

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Natasha5)
Непосредна врска до пораките: 2228
19.3.2010 12:42:40   
Adrijana
Mami ne stignav da ti se zablagodaram za toa sti mi objasni kaj se naoga Manu, bea mama i tato i sprema tvoeto objasnuvanje go nasle od prvauser posted image user posted image

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 2229
19.3.2010 16:46:50   
ripce
Фала ви на помоштаuser posted image user posted image user posted image Ајде помагајте каде е темата.

Леле ми иде да ја утепам оваа глупачата... (ама не за друго ќе треба да одговарам како за човек). Го гледа детето 1 неделно и и текнало да порачува ножиња да ги части колешките, бог да чува. Кога ние ништо не сме правеле, таа како прле пред магаре... како да знае дали детето проодело или не... леле ми идеuser posted image

П.С. Каде беше темата како, што се прави за проодување?

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 2230
19.3.2010 17:08:23   
ripce
Ајде HELP ми треба темата

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 2231
19.3.2010 17:33:38   
ripce
конечно ја најдов Колачи за проступница

Непосредна врска до пораките: 2232
19.3.2010 17:34:52   
Maca25
рипче, јас баш сега сакав да ти пишам каде да бараш.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2233
19.3.2010 17:36:12   
Палешка РР
Рипче, пак свеки те нервира? user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 2234
19.3.2010 17:48:02   
ripce

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Рипче, пак свеки те нервира? user posted image

Леле прееска не да бев изнервирана... и го земав детето преку патот отидовме на црква си запаливме свекички и се помолив Господ да ја држи што подалеку од менеuser posted image user posted image user posted image и после си седевме цел час пред музејот, си јадевме животинско царство, си се учевме да одиме на асфалт пошто досега само дома одеше... и кога бев сигурна дека расположението целосно ми се поправи си отидовме дома.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 2235
19.3.2010 18:00:28   
Палешка РР
Не вреди...верувај ми. Јас еве 15 години се нервирам, тие не мрднаа ни со прст. Затоа насмевка на лице и однесувај се како да не постои user posted image

Непосредна врска до пораките: 2236
19.3.2010 18:01:48   
Maca25
мојата свекрва е најбоља на свет - никаде ја нема. Не доаѓа, не се јавува...што да ви кажам

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 2237
19.3.2010 18:03:52   
Палешка РР
Блазеси ти Маца user posted image
Мојата, откако се роди Миа, доаѓа еднаш неделно (инаку не знаеше каде седиме), ми ја разбудува Миа, ја разлутува и после цел ден не можам да ја смирам. А инаку е мошне пожртвована мајка....не знае син и кој број на телефон има user posted image

Непосредна врска до пораките: 2238
19.3.2010 18:04:43   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

мојата свекрва е најбоља на свет - никаде ја нема. Не доаѓа, не се јавува...што да ви кажам

Како бе Маца 25? Ептен чудна ситација. Да не сте скарани?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2239
19.3.2010 18:04:44   
riba79
sto covek ke bese? ve citam i se cudam ?kako moze da ne dojde da si go vidi vnuceto barem?ili da ne se javi da prasa?
i mojava ima maani ama koga e vo prasanje vnukata nema problem...ali ima sekakvi,user posted image

Непосредна врска до пораките: 2240
19.3.2010 18:07:47   
Maca25
А и мојата на мојот број се јавува. Чува туѓи 2 деца, а за своте внуче не одвојува ни 5 мин. Мм сега го терам секоја сабота да и ја носи нина да ја почува на 2-3 саати, јас да средам низ дома, и женава ниту еднаш не пратила ручек или нешто што правела, а мм ми кажува дека готвела. Па барем на внучето да му даде. А мајка ми се утепува секој ден од праќање, за нина, за мене, за зетотuser posted image ...а оваа кuser posted image р ја боли за нас. Еднаш не прашала како се снаоѓаме со финансии и сл. Ништо. Исто како да ја немам. 

Непосредна врска до пораките: 2241
19.3.2010 18:08:49   
Maca25
Не сме скарани, ама она е таква. Уствари не знам каква е, ретко ја гледам user posted image

Непосредна врска до пораките: 2242
19.3.2010 18:11:46   
ripce
А мојава ја нема ја нема...мисли што да направи да ме изнервира... и одеднаш оппппппппп... ама веќе ја научив па соодветно и одговарам.

Непосредна врска до пораките: 2243
19.3.2010 18:13:04   
Maca25
не ја гледам, не и одговарам... ама пак се нервирам user posted image

Непосредна врска до пораките: 2244
19.3.2010 18:13:58   
penelopa
Леле не знам што да ти кажам- ме револтира така кога ќе слушнам туѓи чува своето не го погледнува- тоа не можам да го разберам. До некаде можеби и е подобро вака не ти се меша во животот, не ја гледаш....ама сепак user posted image за неа!

< Поракaта ја уредил penelopa -- 19.3.2010 18:14:23 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2245
19.3.2010 18:14:10   
Палешка РР
Леле, јас ако сум 15 години скоро во брак, не знам одветот да си го дадам. Ниту еднаш и немам презборнато, а стално се токмам те ова, те она да и речам user posted image

Непосредна врска до пораките: 2246
19.3.2010 18:17:24   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

А мојава ја нема ја нема...мисли што да направи да ме изнервира... и одеднаш оппппппппп... ама веќе ја научив па соодветно и одговарам.

Ах, прав борец си ти рипче....едно големо user posted image за сите свекрви што намерно ги нервираат снаите.

Непосредна врска до пораките: 2247
19.3.2010 18:17:51   
ripce
Јас не и молчам... собирам собирам и на крај се убаво ќе и изнакажам и тогаш не знае што да каже. Ме нервира мм што за се и молчи, не знае ААА да каже... затоа се повеќе ме нервира, не знам до кога ќе имам нерви да го толерирамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2248
19.3.2010 19:02:15   
BILE.F
Јас за свекрва ми, немам многу убави зборови, ама немам ни лоши! Кога живеевме заедно 3,4 месеци, додека мм беше во болница, самото присуство те нервира, а сега вака, ќе дојде 2,3пати во неделата да не виде, ние ќе отидеме и добро е. Не се меша, знае да зготви, сега оти сум бремена ако имам некоја посебна желба, веднаш готви! Фала богу сега за сега е добро. Камо сите да имаат ваква свекрва!

Малку е чудно нели?user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил BILE.F -- 19.3.2010 19:03:57 >

Пред да скокнеш, кажи оп!

Непосредна врска до пораките: 2249
19.3.2010 20:03:10   
baby mama
И ние жените сме за никаде, кога ги нема свекрвите зошто ги нема, а кога има зошто ги има. Навистина сме чудни. user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот BILE.F)
Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Пушењето за време на бременоста.
пеперутка16

Би сакал да ги знам искуствата на ПУШАЧИТЕ во врска со оваа тема, дали сеуште пушат, бидејќи знам дека непушачите реагираат многу остро и не ја разбираат желбата за таа празна пура.