|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Биле се породи!
24.9.2009 0:07:18   
alex_mo
Cestitki i od mene do sreknite mama ,tato i dada, a na malata i posakuvam  site da ja slusaat i svetot da se vrti okulu nejzeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Одговор на членот mimicka)
Непосредна врска до пораките: 26
24.9.2009 0:20:27   
Викторија
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image честитки иод мене дае зива и здраваuser posted image

(Одговор на членот alex_mo)
Непосредна врска до пораките: 27
24.9.2009 1:23:23   
daniel
DA E ZDRAVIO  Iuser posted image ZIVO

(Одговор на членот Викторија)
Непосредна врска до пораките: 28
24.9.2009 9:39:04   
Twins
Cestitki i od mene da e ziva i zdrava , inaku Bile rodi kerkicka, 3.100 кг и 50 смkolku za informacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот daniel)
Непосредна врска до пораките: 29
2.1.2010 20:23:03   
Bile
Sedam taka i go citam forumot i dojdov do mojava tema!!!
Da vi kazam kolku ubavo se pocuvstvuvam solzi radosnici mi potekoa. Tolku mnogu cestitki i toklu se ubavo napisani so odbrani zborovi.......
Vie gi znaevte moite maki , jas so vas gi spodeliv za vreme na bremenosta i za sreka se bidna i se zavrsi vo najdobar red.
Vi blagodaram na podrskata sto mi ja dadovte vo temata Pozitivni vibracii za Bile koja veruvajte  mnogu mi bese potrebna bidejki se naogav vo mnogu neizlezna i losa situacija. Za sreka nasa sega sme zivi i zdravi del od semejstvoto na Ringeraja i spremni sme za sekojdnevno druzenje.
Uste ednas blagodaram!!!

Gorana i Stefani

(Одговор на членот Twins)
Непосредна врска до пораките: 30
2.1.2010 20:53:52   
Medo
Честито ќеркичка!
Да е жива и здрава и многу да ве радува.

(Одговор на членот Bile)
Непосредна врска до пораките: 31
2.1.2010 20:57:32   
natasha
ziva i zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Medo)
Непосредна врска до пораките: 32
2.1.2010 20:58:40   
nenicka
ај со срекна  да сте живи и здрави

(Одговор на членот natasha)
Непосредна врска до пораките: 33
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Еца

Колку често излегувате на ручек, вечера со сопругот/сопругата?

Еднаш неделно (24%)

Еднаш месечно (32%)

Многу ретко (45%)

Број на сите гласови: 38

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!