Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
osven na mm mi bluzite,jas se peglam koga ke izlegvam ako e tutkano,zs na mm mi se e na kremestare,i da ne se trastam koga ke izlegva..iance drugo nisto imam drugarka pegla ama apsolutno se...
Alistata gi susam vo masina taka da nemam potreba se da peglam,dodeka se topli ke gi zdiplam i ne se poznava deka ne se peglani . Kosulite na mm,tie se obavezni a sega i oblekkata na obavezno. Drugo e cisto po potreba...
јас сакам да си пеглам ама само кога нема никој до мене.пеглам се освен гаќи и чорапи,но во последно време во неколку разговори со роднини ,пријатели дознав дека пеглаат гаќи,заради тоа што кога ке се поминело со пегла врз кутелот на гаќите се убивале некои бактерии...и ај сега пеглај да те видам хахаххахахахха
за да испеглам нешто, значи стварно било изџвакано. Не ми се медитира на пегла и даска. Не можам многу да се замарам! Мама ми викаше ти си најважна и здравјето твое после се друго
Се е измазнето на жица, ептен кошили или нешто така, ама нема шанса пешкири, чаршави, гаќи, чорати, маици обични летни...
< Поракaта ја уредил виктори -- 16.10.2010 23:26:39 >
ги диплам алиштата кога ги вадам од машина и ги оставам да постојат едно пола саат па после на сушење. И нема потреба од пеглање. Единствено некоја кошула на мм, ама и тоа ретко (повеќето му се такви што не се пеглаат). А и пеглата не знам кај ми е (ако ми затреба)
epten nesto sto mora da se pegla, sto e mnogu izguzvano. Inaku edna od rabotite sto mnogu me nerviraat e da peglam, podobro generalka cel den otkolku da peglam
Ги пеглам сите работи на децата. Од постелнина пеглам навлаки за перници, чаршафи користам од оние со ластик (баталив се што е за пеглање), па не ги пеглам. Завеси немам . Од нашата облека обично пеглам се, ама ако сум ептен кнап со време, ескивирам на долната облека, ги пеглам маиците, а ако немам време, гаќите само се замазнуваат и во фиока . Пешкирите на малиот ги пеглам, оние за нас како кога (не сушам надвор, на балкон, или дома на сушара или во машина, па се тешам дека не собираат нечистотија од надвор). Кујнски крпи некогаш пеглам, некогаш не. Вака-така, излегува дека скоро се пеглам...
Пеглањето го избегнувамна сл. начин - перам, вадам од машина и одма диплам и после ги закачувам на закачалки и така се сушат. нема потреба од пеглање. Се би правела само не би пеглала.
Алиштата од син ми ги пеглам комплетно сите.Ги пеглам и неговите пешкири,па ги диплам и ги ставам во неговиот шкаф.А од мм и моите само по потреба и тоа блузи,пантолони,кошули,а пешкири,гаќи и такви работи не.Можеби е убаво да се пеглаат,но понекогаш ми изгледа како залудно потрошено време .
znaci preeska se iznervirav za ova..peglam skoro se i ne mi e maka..ama maka mi e koga ispeglano pa zdipleno i kako bilo zdipleno taka linija ke ostane...e ova od takt me vadi..i da odime do grad so sinot za edna linija morav da vadam pegla i nesto sto e peglano pak go peglam. [mrzam linija bilo kakva ],...i ke se otkazam od diplenje ke zemam sve na zakacalki ke moram uste mnogu da kupam
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
do negde si vo pravo maco,mi falat plakari..eve sega dokupiv zakacalki sve prepeglav i edno do drugo .inaku mi fali plakar ovoj mi e mal..ama sega neplaniram da kupam pa ke teram vaka dodeka se kupi nesto poolemo..pozdrav odam sega pak jas
< Поракaта ја уредил mama26 -- 30.4.2011 18:27:41 >