RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Beatris -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 9:30:48)

Охохо што убаво тортуле [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/bravo.gif[/image].  Ајде нека му е среќен роденденот на Мики, уште поубав поклон за роденден да ти купи [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

JovanaJ -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 9:34:48)

Dobro Utro na site....snezno utro..
Natuska sreken neka mu e rodendenot na soprugot, tortava cokoladna izgleda super! [sm=bravo.gif]. Inaku ideata za tortata i alatite ti e top. I mm od koga planira da kupi alati pa ete mozam da ja iskoristam tvojata idea za negoviot rodenden.
[sm=smiley1.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 9:51:47)

Нато, нека му е среќен роденденот на другар ми, ама се става ли торта во дневна соба и тоа сабајлечки???
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Кај ќе ни е крајот до вечер??? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 10:17:33)

Нека му е среќен роденденот на мт, Нате!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Супер поклон си избрала!

Calypso -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 10:36:31)

Sreken da mu e rodendenot na mt Natuske! Ajde jas edno po edno kafe utrinski taka da posluzam... da lizga tortava poubavo[sm=smiley1.gif]
[img]http://cutflat.net/photos/coffees.jpg[/img]
birajte!

arh_diz -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 10:41:06)

Sreken rodenden na mt Natuska
Jas ke si zemam od kafencava na Calypso ,me mrzi da si svaram[sm=smiley36.gif]

vezilka RR -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 10:54:01)

Добро утро девојки! Нека му е среќен роденденот на мажулето Натушке и нека му е аирлија работата по дома сега [sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 10:55:39)

Добр утро ...Среќен Роденден на мт Натушке. Кај нас огреало сонцеденес така да пак ке си се шеткаме!

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:05:42)

Добро утро и од мене! Го однесов сабајле Филип во градинка, втор ден му е по 5 недели пауза. Колку беше среќен, со трчање отиде да си игра со другарчињата :)

Среќен роденден на Мики, Натушке! Убаво да си поминете прославувајќи го!

А јас денес не сум во форма, само што ми се јави мајка ми, утре ќе ја оперираат. Јас не сум паничар по природа, ама некако многу сум напната и едвај чекам да помине. Држете ми среќа се да помине во најдобар ред [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Mammi -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:10:30)

Натушка, да си помините најубаво за роденденот на сопругот, и уште мноооогу родендени заедно да си минувате.
Ана Моли сета среќа ти ја пуштаме. Без паники смирено само се ќе се среди.
И само да прашам, овие [sm=nosecka.gif] мачини, до кога мачат оти више што е многу ногу е.

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:13:34)

Фала, Мамми! А инаку, мачнините мене лично до 3-4 месеци ми траеја. Зависи тоа, индивидуално е. Јади суви крекери наутро, на гладно, тоа проверено помага.
Инаку, еве ТУКА прочитај нешто повеќе за мачнини во бременоста.

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:20:58)

sreken neka mu e rodendenot  na mazuleto na natuska   a anna molly i na tebe ti ja pustame seta serka da mine se vi najdobar red

inaku nie od sabajle bevme na sistemacki i se malku zagriziv M za dva meseca samo 900gr  kacila i mu vikam na doktorot mnogu malku za dva meseca ne bre vika super si e  a na sistemacki se ode kaj toj doktor sto se vakcinite ne kaj maticniot a covekot rano na sabajle 9h  truese na rakija i sega se grizam mi e strav zosto tolku malku mi kacila inaku krvta i e super 123   i ja primivme poslednata vakcina hepatit B  sega do 1god sme raat  a toa sto i bese stvrdena poslednata vakcina mi kazaa da ja masiram so krema dali ima nekoj takvo iskustvo obicno poslednata kombinirana so tri takva reakcija davala na site se stvrdnalo mestoto aj kazete mi mamicki treba li da digam panika ili se ke mine

Calypso -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:27:11)

AnnaMolly ajde se da pomine vo najdobar red!

Mamika, bez gajle, super si e malata. Prvite tri meseci treba da kacuva poveke, a posle do 400-500 g mesecno. Najvazno e da e zdrava, ete velis i krvta i e super. Aj cekam da se pofalis so kolacot, kako ke ti izleze[sm=smiley1.gif]

a za vakcinata HB, prvpat slusam... da ne primavte i posledna doza DTP? Oti kaj nea se stvrdnuva mestoto, i boli. Samo so ladni oblogi pominuva.

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:30:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso

AnnaMolly ajde se da pomine vo najdobar red!

Mamika, bez gajle, super si e malata. Prvite tri meseci treba da kacuva poveke, a posle do 400-500 g mesecno. Najvazno e da e zdrava, ete velis i krvta i e super. Aj cekam da se pofalis so kolacot, kako ke ti izleze[sm=smiley1.gif]

a za vakcinata HB, prvpat slusam... da ne primavte i posledna doza DTP? Oti kaj nea se stvrdnuva mestoto, i boli. Samo so ladni oblogi pominuva.
da da ke kazam obavezno samo da izleze kako sto treba ke pustam i slika

vezilka RR -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:33:49)

AnnaMolly ти пуштаме позитивна енергија за мамичка. Таа е силна жена, поздрави ја и гушни ја од нас [sm=smiley31.gif]

JovanaJ -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 11:35:12)

Anna Molly, ja pustam celata sreka za majka ti.
Ke pomine se vo najdobar red, bidi sigurna! [sm=smiley31.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 12:27:01)

Srekjen rodenden na soprugot, Natushke!!!
Annamolly, bidi pozitivna i uverena deka se kje bide vo red i kje bide! Ti ja pustam cela pozitivna energija, so lesno neka e!!!
Dobro utro i od mene, nie denes bi trebalo da ja nosime M na slikanje za pasosh, ama nekako mi e kenkava, pa kje vidime dali kje ni uspee planot!
Ve gushkam site, posebno AnnaMolly, se kje bide vo red!!!! [sm=smiley31.gif]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 13:42:03)

Добар ден женски! Кој е за кафе?

Натушке среќен роденден на мт , нека ти е здрав и жив и да те прави среќна уште многу години!
Анамоли ти пуштам поддршка и гушки за мајка ти , колку и да не сме паничари сепак за родител најмногу боли, ќе помине се.

Инаку ова со инспекцииве лудница е , тука пола град е затворен , а инаку свекрва ми е инспекторка, [sm=smiley36.gif] и вели нема што да правиме ни даваат налог дека мора толку и толку објекти да се казнат и за едно денарче може да го крка некој.( А најчесто добиваат налози за пријавени објекти од оној кодошкиот телефон, и најчесто кодоши се комшиите, народ наш предавнички бре, до кога ли)

ivoni4ka -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 14:07:07)

dobar den i od mene eve veke mi e podobro izgleda mojava resila da se stava vo red [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] od pred 5 dena pocna da spie denje i sega sum malku pootpstena tuku aj novost da v kazam pred 1 saat vo Stip vrnese SNEG[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
nemozev da poveruvam koga vidov mislev haluciniram[sm=jezicek.gif]

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 14:32:34)

И во Кичево врнеше цело сабајле , ама немаме гајле од овај снег не ни може ништо нели[sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 14:39:36)

Ана Моли [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] за мајка ти и за тебе!!! Ќе биде се во ред, не се секирај!

Пепелашка и во скопје и иста приказна..се живо се затвара. Само поминуваш и гледаш жолти ленти по продавници.
Јас сум денес ептен тапа, ем дермам цел ден на работа, ем не ми е добро, а не можам да си одам дома.

kikicka -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 15:34:05)

Гушки Ана Моли со лесно нека мине операцијата!

Абе инспекции по цели автобуси се истовараат и лум дум клуч на врата.....тие налозите се за буџетот полнење па како иначе СК 2012?

Annet -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 15:45:12)

dobar den od mene prijatelki,Anna Molly neka mine so lesno majka ti,da si ja guskas zdrava i ziva:))

i tuka zavea snegce vo Velesov ama malku
se zaladi
inaku I pak ima temperatura,ja sam doktor sum denes
so znam pravam surupi ne davam;-)))
imajte ubav dennn[sm=smiley1.gif]

arh_diz -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 15:54:23)

AnnaMolly so lesno na majka ti
M se isfrli po lice i telo dosega ne se isfrlal.Jas pocnav da stavam ampuli protiv opaganje na kosata na glava gi stavam se mislam dali moze da e od niv

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (7.3.2012 16:22:08)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

dobar den od mene prijatelki,Anna Molly neka mine so lesno majka ti,da si ja guskas zdrava i ziva:))

i tuka zavea snegce vo Velesov ama malku
se zaladi
inaku I pak ima temperatura,ja sam doktor sum denes
so znam pravam surupi ne davam;-)))
imajte ubav dennn[sm=smiley1.gif]

anet guski za I srce se iznamaci i pobrzo da ja simne T

Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>