RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Annet -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 14:17:14)

ama paaa ikanaaa abe me nastrvi,neli posti se samo kaj mene traat edna godina lelee maaaaaaaaaaa haahhaahaah aj ja voj deckovo ke si go gledam so goliov gaz debel hahahhahahahahahhahahahhahahahahah
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Najubav poklon, taka posabajlecki [sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
E poise falenje od osmehov nema hahahahahha!!!! Casteshe, cas_teshe maze, se ugode[sm=smiley36.gif]

Ти штом на друга тема прашуваше за можност за забременување дур доиш ондак мт изгледа у кревет ти го дал поклонот [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Гарант е така, за џабе не ќе да си толку окезена [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 14:26:41)

Vidi go kakov e PRGAV!!!![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 14:29:59)

Пргав, неодолив...уште нешто?!?!
ме изнасмеа типчево денес!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Јас поклон од никој не сум добила, башка со мм се скаравме сабајле (јас му се скарав, он не знае[sm=smiley36.gif])
Мајка ми ми купила нешто, иако се договоривме да не си купуваме поклони, али ај!! Сега ваква болна треба да одам и да барам поклон и за мајка ми и за снаа ми.[sm=smiley13.gif]

JovanaJ -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 14:34:16)

Vidi go kakov e PRGAV!!!![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Me iznasmea be Ikana...[sm=smiley36.gif]

Annet -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 14:34:54)

ah leleee zgoden neophoden hahahahahaa
a maca pa ti ajde ke pomine praznikov se znae nikoj taka ne ostava i nie sme si sami krivi,ke zboruvam ne kupuvam i pak 1000 ke otide
abe se vikam nareden pat samo cveke ama ajjjjjjjjjjjjjjj
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Јас поклон од никој не сум добила, башка со мм се скаравме сабајле (јас му се скарав, он не знае[sm=smiley36.gif])
Мајка ми ми купила нешто, иако се договоривме да не си купуваме поклони, али ај!! Сега ваква болна треба да одам и да барам поклон и за мајка ми и за снаа ми.[sm=smiley13.gif]

JovanaJ -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 14:38:59)

Aaaa jas ovaa godina samo cvekinja. Tolku, kolku da se odbelezi. [sm=smiley1.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 15:00:44)

Od mene za tebe Maco!!!
[img]http://i.walmart.com/i/p/08/90/10/68/05/0890106805892_500X500.jpg[/img]

Џесика -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 15:07:20)

Јас некако не го терам официјално 8ми Март, решив оваа година само цвеќенце, на свекрва ми, мајка ми, сестра ми по 1 ирис... ама свекрва ми ја начекавме во небрано, вчера вечерта, мнооогу се изненадила и ми даде пари да сум си купела нешто... таман да си купам хормони за овој месец [sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 15:24:56)

Od mene za tebe Maco!!!
[img]http://i.walmart.com/i/p/08/90/10/68/05/0890106805892_500X500.jpg[/img]

Фала ти срцка!! Преубаво е!!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

blond -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 15:37:40)

Среќен празник ЖЕНИ! Намерно пишувам со големи букви, па не е лесно да си ЖЕНА!

По повод празников, ве канам на журка кај мене. Без мажи [sm=smiley36.gif]
Ај порачајте што да земам за пиење. Имам шток, коњак, вињак, мастика, ракија нормално (и тоа штипска), бело/црвено вино, пиво. Фали нешто? За јадење нема ништо, нели на диета сме? [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 15:43:48)

леле шо убаво ланчево оххх кога ке порасне Л таа ке ме усрекува на овој празник некако мм е заборавен....вањда вечер ке ми даде цвеќе [sm=smiley36.gif] ама не такво како на икана што и дале посабајлечки [sm=smiley36.gif] мм пости па ни к**** ни цвеќе ке добијам како вицот за денот дали го прочитавте. јас одсабајле само кафиа и тутуни полна кујна ме чека садови у пм и така абе ден на жената што да ти расправам!

AneLav RR -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 15:44:30)

Блонд, јас не сум на диета, трудно сум[sm=nosecka.gif]. За мене спреми 100% природна „јаболковача“ и нека има нешто и за грицкање. А за журката да не се секираш има да ги размрдаме бебињава. Значи јас тргам.Го потврдувам моето присуство.[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Mammi -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 16:08:20)

Поздрави рингерајки. Денеска со мм заедно се будиме, а него никако не му се станува за на работа, ме гушка и му велам не ми честиташ празник? Ми вика ЧЕСТИТО-а чекај што ти честитам уствари? Хахахахаха како ме изнасмеал нешто немогуче.Фала му викам мн што ти текна. И тој како што си е едно текнувало ми вика ееееј вчера срце кој го направи станчево гланц? Јас. Тоа ти е поклонот за 8ми Март за денес на да не се мачиш[sm=hudicek1.gif]Море не ќе помини така лесно. како што хормоне ми лете ко балоне во [sm=nosecka.gif] готов е вечер т.е ако издржам дури дојди од 2 смена хаха
Вам рингерајки Среќен 8ми Март и ајде на една собиранка ќе фаќам авионов оти одамна се немам издувано. Куча-посао и продолжување нагоре по универзитетската скала на достигнувања која сега со [sm=duda.gif] малку ќе ја развлечиме али читајќи колку храбри сте биле вие црпам сили [sm=bravo.gif]

mamicka77 -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 16:56:09)

sreken praznik zenicki 

Natasa981 -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 17:13:48)

i od mene, aj neka e sreken praznikov [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 17:20:22)

Има некој за кафе-муабет после ручек?!? Ние си се најадовме сега, мм и Н. си прават зоолошка градина, а јас седнав да играм [sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 17:25:13)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0308/46w-isp-Co.jpg[/img]

еве тазе направени кафе..направено со многу многу љубов.

kikicka -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 17:30:55)

ај Маца наздравје кафе јас штотуку го завршив ,што игра играш сега?

Maca25 -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 17:42:15)

Hidden Chronicles[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 17:58:46)

Леле нели ти е досадно да ги играш,јас се ке почнам и се немам пари на тоа игрите [sm=smiley36.gif] и се откажувам .... а сакам да си играм додека бев трудна ја играв енда бабл нешто со пукање на топчиња махер бев во таа ак ја најдам ке ти ја пуштам .

kikicka -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 18:06:49)

Пуштено мацоо

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 21:19:02)

Добра ви вечер женски! Како сте сега после празнувањево? [sm=smiley1.gif] Јас денес си дадов слобода да не бришам прашина,да не пуштам машина, да не правам јадења да не се замарам со ништо ,а од утре иста песна пак[sm=hudicek1.gif]. Додуша оваа недела ми е порелаксирано девер ми е дома и М. само со него игра не го попушта тито оки (чичо зоки).

Инаку си добив убави поклончиња каиш и боди од свекрва ми, едно како за благо од една стрина, цвеќе од девер ми и фармерки и блуза од мм ( сама си купив). А јас на сите цвеќиња им купив , на свеки само парфем и кармин,

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 21:22:25)

добра вечер женички среќен празник:)како сте вечерва,кој како го поминал денот?инаку да ви се пофалам јас празнично сум се наспала хехехеми отиде празникотво сон

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 21:56:35)

Ај добро вечер и од мене. Го успав Филип и да видам што правите.
Празников ништо посебно. Не добив подарок од мм, нема плата земено и мора да се штеди [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Наместо подарок ми направи вечера - тестенини а ла Дејан [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Се најадовме и тоа беше. Јас денес си одмарав дома, ништо не правев, цеееел ден гледав Grey's anatomy, уште 6 епизоди ми останаа од 8 сезона неизгледани.

Од понеделник конечно почнувам на работа и да ви кажам право едвај чекам да си се вратам во форма. И ми недостасува работата, искрено си уживамво тоа што го работам.

Него, да ставам јас едно чајче за добра ноќ, повелете кој сака.[image]http://static.freepik.com/free-photo/cup-tea-teapot-refreshment_3325729.jpg[/image]

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (8.3.2012 21:59:35)

јас ќе се послужам благодарам за чајчето Анамоли,инаку не си единствена без поклон и мене мм ништо не ми купи, мене ми направи салата
да ме почасти за празникот[sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  20 21 [22] 23 24   Следна страница >   >>