RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

blond -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 8:36:43)

Последна легнувам, прва станувам [sm=smiley36.gif]
Ај на добро нека е денов.

Редно време е јас да направам едно кафе, м?
Турско, нес, филтер, капучино? Бирајте [sm=smiley1.gif]
Повелелеее
[img]http://www.seksikostimi.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/66_20Great_20Coffee_20Art.jpg[/img]
[img]http://www.forum.idividi.com.mk/uploads/20070119_215102_nes.jpg[/img]
[img]http://www.comparestoreprices.co.uk/images/mo/morphy-richards-cafe-matlino-filter-coffee-maker.jpg[/img]
[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcStOWLBpES0eMqkJIDTjF2hnmJTFRvhLWsq7NulyNQ7TJZszlHXUC_gJOYO[/img]
Овој ми рекоа оде гратис со капучиното [sm=jezicek.gif]

mila mama -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 8:41:13)

Добро утро Блонд! И јас рано ранам денеска, само што чичко Хром не ми дозволува кафе да послужам [sm=smiley1.gif]
фала за кафенцето, еве јас од турското ќе си земам да ме држи цел ден [sm=smiley1.gif]

eleonorastrumica -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 9:19:10)

фала на кафенцето блонд ептен вкусно е така во неделно сабајле рано станатки

Viktori -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 9:31:52)

Добро утро и од мене.
Јас завршив работа со 2 турски до сега, а моментално чекам децава несот да ми го донесат од продавница.
До тогаш, ќе гледаме. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[img]http://www.coffeedome.com/wp-content/uploads/2011/02/iced-coffee.jpg[/img]

bombica -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 9:32:46)

Добро утро и од мене.И јас ранобудна т.е [sm=duda.gif]ранобуден уште во 6 стана па мама сака нејќе мора.
Блонд фала на кафенцето, баш добро ми дојде [sm=smiley1.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 9:32:49)

Туку да не знае некој аутлетите кај БТрајковски дали работат и во недела?

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 9:52:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Примено е!

Чујте и почујте! Во понеделник на страниците на РР ќе се врти рецепт на виктори наша.
Сите да сте го направиле.
Во вторник чекираме здив :)))

А може во вторник да го направиме, да не случајно ги немаме чудните намирници во понеделник[sm=jezicek.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 10:06:50)

нема чудни намирници има само мноооогу лук [sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 10:19:33)

Хелоу! Еве ме и мене со туркишот, нема нес више, се потроши!
Виктори за сабота знам дефинитивно дека работат, ама за недела не сум сигурна баш.
Не знам денес што да правиме, мм на работа, а ја со бебево домче пак. Се мислам до кај моите да отидам, шуќур еден викенд да се прибрани, мачорот сирак ми остана од нив, сам по два дена дома[sm=smiley36.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 10:26:58)

Станува збор за фото прилогот против вампири од синоќа?[sm=jezicek.gif]

Палешка РР -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 10:27:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Примено е!

Чујте и почујте! Во понеделник на страниците на РР ќе се врти рецепт на виктори наша.

А може во вторник да го направиме, да не случајно ги немаме чудните намирници во понеделник[sm=jezicek.gif]

Па тоа и јас се мислев, овој рецепт два дена да се врти како рецепт на денот [sm=bravo.gif]
[sm=smiley36.gif]

vanessa30 -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 10:37:07)

dobroutro i od mene, eve jas od krevet surfam nikako da se nateram da si satavam edno kafence, mazmi otide na rab, a Davitko si gleda crtani na Bumerang.Nego ne sum vo tek za kakov recept stanuva zbor?? Soleno ili blago. jas sum dodusa na dieta, ama za mazmi mozam da go napravam.

arh_diz -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 10:39:41)

Dobro utro
Jas stanav okolu 9 so cel da rabotam ama nekako tesko mi odi da pocnam me mrzi.Mm me rasoni so tursko kafence

Andriance -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 11:09:07)

Breeeeeee so mi se izmatija site smetki so ova vremevo..nit znam koga treba da spie ni koga da jade. [sm=jezicek.gif] bitno si pospavme..sakavme da shetame nakaj cardak ama vrememo neshto ne vetuva,..kako i da e kje se setne do parkce na kratko ili do jumbo da se potrosi nekoj denar,..

Viktori, moze site tri ness - a za mene?? mf mf

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 11:17:21)

Примено е!

Па тоа и јас се мислев, овој рецепт два дена да се врти како рецепт на денот [sm=bravo.gif]
[sm=smiley36.gif]

Ова дека од Викиликс е[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Како алелуја и ти да се испуштиш еден рецепт од тоа твоите скриени кулинарски тајни[sm=smiley36.gif]

Ние пред 10 мин сме станале со К,додуша сабајле во 6 по ново стана му дадов чајче и пак продолживме до сега.Еве ги сега со татко му се хранат,мама малку да одмори од спиење[sm=smiley36.gif]

Viktori -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 11:20:23)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Примено е!

[sm=smiley36.gif]

Ова дека од Викиликс е[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].Како алелуја и ти да се испуштиш еден рецепт од тоа твоите скриени кулинарски тајни[sm=smiley36.gif]

Ние пред 10 мин сме станале со К,додуша сабајле во 6 по ново стана му дадов чајче и пак продолживме до сега.Еве ги сега со татко му се хранат,мама малку да одмори од спиење[sm=smiley36.gif]

аххх знаев дека ќе се јават домаќинките од РР на сеирење, ама ај, порадувајте се [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Палешка РР -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 11:24:23)

Јас не сум домаќинка, само сум очајна [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 11:27:44)

А шо па денеска сте го ставиле свинското со павлака и печурки, сега сите тоа ќе прават за ручек, ништо пица ќе правам денеска[sm=smiley22.gif]

mamicki -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 12:31:03)

Ne be, Snowhite, jas denes pravam pilesko so pecurki+pire, supa od pileski srcki,mesana salata, i dalmatinski kolac za desert[sm=bravo.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 13:36:07)

Сериозно треба да научам да готвам. [sm=jezicek.gif]

temjana -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 13:48:41)

Добар ден ранобуднички[sm=smiley36.gif] И ние со мм од никое време станати, па на пазар си отидовме како прави домаќини[sm=smiley36.gif]. Го обожавам пазарот на пролет како уметничка слика од периодот на импресионистите, бои еден тон милина за шетање. Инаку вчера си ја промужив другарка ми и бев старосвајка и двете со стомаците како од карикатура некоја излезени[sm=smiley36.gif] ама си поминавме топ,со шлакнати глумци се убив од смеење

Mammi -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 15:12:07)

Добро утро цури, сабајле мм го носев на работа и кога дојдов што мајака ме тераше јогурт да се напијам абе цела ноќ во тоалет си ја поминав гушната за ВЦ шолјата киселини, мачини уф уф. Туку денес сонце, за малку ќе се обесхрабрев дека вчера тешки магли имаше,ама не, [sm=smiley16.gif] Бесна цвикера и надвор на скитање
И тема имаме за бебешки колички на рингерајава оти планираат моите да ни купат од мк и баш да видам модели и цени
А јас леден чај нудам, кој е за повелете

AnnaMolly RR -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 15:33:14)

Мами, тебе уште ти е утро? [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Е, па, ај добро утро и од мене! Од сабајле не седнав, се разбуди Монк во мене и сум фатила од А до Ш дома чистење. Филип и тато цееееел ден се шетаа, ме оставија на раат да си чистам.

Сега ручав и изедов 29293394 крем банани [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley9.gif[/image], па да видиме што има по Рингераја!

Мами, еве ти линк за колички.

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 15:41:23)

Клик за детски колички

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (25.3.2012 16:02:34)

dobar den devojki.jas go staviv rucekot vo rerna pa sega malku da proset_am po rr...inaku nadvor gledam pocna da vrne dozd i grmi a grmenjevo mene mi fufka[sm=smiley13.gif]a jatrva mi lufterancia se izvadila nadvor kebinja jorgani i mu ja smitnala..odam da priberam

Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>