RE: РР дневна соба (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

mamicki -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:10:50)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

recept za turte

????
Shto e toa? Ima li i nekakvo drugo ime?

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:11:52)

Лукас абе кај си тии???Како сте??Што ти е тоа турте бе?Гушки за лукас[sm=smiley31.gif]

lukas -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:15:02)

eve sum natushka ti kako si ,eve ja jas retko koga sum na komp.na net potocno sega koga spie lukas gledam filmcinja i me relaksiraat,i poretko preku den sedam na net oti nekoj odma trca i vika i dete ukas pic pic..(i deteto lukas da praelo pric pric)haha.pozzz

lukas -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:16:44)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

recept za turte

????
Shto e toa? Ima li i nekakvo drugo ime?

lepceto sto se pravi koga ke mu izleze prvoto zapce na bebeto...Turte :))

mamicki -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:17:49)

Mislish na karavajce, kolac ukrasen so bonboni?
Eve recept:
3 jajca
1 casa maslo
1 casa jogurt (ako sakash posno- voda, no pomalku vo toj slucaj)
2 casi seker
2 kesicki vanilin seker
1 lazice soda bikarbona
1/2 kesicka prasak za pecivo
1kg brasno
rendana kora od 1 limon
Se mesi sredno meko testo od site sostojki, pa se razvlekuva/suci kora debela 1 prst i so pogolema casa se vadat krugovi. Se redat vo podmackan pleh, se bockaat so viljuska od stranite, se premackuvaat so voda i se posoluvaat so sekjer, pa se ukrasuvaat so tvrdi bomboni vo boja, po zelba. Se pecat na 200 stepeni vo zagreana rerna dodeka da porumenat.

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:22:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Хелоу женски, како сте, добредојде на новите членови а бебенцата да се здрави и живи, а гледам собава цела сме ја испишале, следната ќе биде РР летна бавча а ?[sm=smiley1.gif]
Јас се отепав од чистење низ цела куќа дома , убаво ми дојде активноста, а и теткица ми дојде барем раат ќе сум за Велигден[sm=smiley36.gif]

Пепелашка доаѓам во четврток сигурно како што ти кажував.Се гледаме[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lukas -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:24:49)

fala mamicki mnogu ...pozzz

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:29:31)

Се моли Богданчанка да се јави на главна каса[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:29:56)

те ме те хехехе

Natuska85 -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:31:27)

Абе ќе правиме дружба викендот?Незнам како и беше името на темата кај што договаравме[sm=smiley36.gif].

Bogdancanka -> RE: РР дневна соба (10.4.2012 21:32:53)

ајде ќе се договориме ги имам гевгеличанките за френдици на фб па ќе се пишеме и ќе те известам инаку јас сум ЗА

amateuress -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 2:34:56)

Поздрав убавици,
ајде пред да се испише дневнава соба да се вклучам и јас. само што завршив со работа (работам од дома и најлесно ми е додека [sm=duda.gif] спие), па еве од мене nightcap
јас само малку ќе лизнам, зашто уште дојам
[img]http://images.agoramedia.com/everydayhealth/gcms/pg-natural-insomnia-remedies-09-full.jpg[/img]

а за ранобудните и кафенце честам, да се освестите
[img]http://img4.myrecipes.com/i/recipes/sl/01/12/praline-coffee-sl-521838-l.jpg[/img]
и еве едно корисно одласче на кое што налетав:

Секретар
« Назад на листата
Хотел ТЦЦ Плаза Скопје има потреба од
техничка секретарка (одлично познавање на англиски јазик)
книговодител - менаџер (одлично познавање на англиски јазик)
Потребни документи:
кратка биографија со слика и диплома за завршено образование
да се достават на следнава e-mail адреса: hr@tccplaza.com

Контакт:
hr[at]tccplaza.com

Ikana -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:09:07)

Hello, goddmorning, tanana nana na....la la la laaalalala[sm=zajcek.gif]

[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/384957_10150464546417396_194892782395_8913854_1653274392_n.jpg[/img]

Maca25 -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:13:28)

Добро утро!
Гледам Икана ни е ептен расположена утрово...ни делиш срцка на сите позитивна енергија!!![sm=smiley31.gif]
Јас се спремам за на интервју, одам на истово место од огласот погоре [sm=smiley36.gif]

Annet -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:18:21)

ajde so sreka neka e denov,na site da ni bide ubav,nas bebe ne prevari pa uste kafe ne spm se napila hahahahhaha eve ke zemam od tuka mnammmm[sm=smiley1.gif]

Snowhite RR -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:23:58)

Поздрав денеска убав ќе биде денот, а јас па за малку што не почнав да се спремам за на зимовање[sm=smiley36.gif]. А мене да знаете како ми тргна денов. Се спремив од сабајле за на работа, се дотерав, зашто ќе одам на суд, сведок ќе бидам на еден предмет од работа и си одам така важна, одам прво ја земам поштата и потоа продолжувам и излегувам од пошта и кога ми се превиткала ногата, кога сум паднала пред пошта, бруки, станувам, кога ќе видам пантолоните скинати на коленото, леле мајко сега што да правам, па зедов такси, се вратив дома, се преслеков и така. Деновиве само некои глупости такви ми се случуваат, пред некој ден, еден со мотор се удри во мене во колата службената, среќа само јајцата му настрадаа[sm=smiley36.gif], (за вапцување си купил човекот) потоа пред два дена, возам исто со службената кола, на права улица и кога еден излегува од споредно уличе, забрзан, немаше намера да застани, 1мм фалеше да се удри во мене, арно јас што не закочив туку продолжив и го избегнав и сега денеска ова, се надевам овде ќе завршат несреќите, нема да ми се случи полошо нешто[sm=smiley36.gif]

Luci -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:27:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Hello, goddmorning, tanana nana na....la la la laaalalala[sm=zajcek.gif]

[img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/384957_10150464546417396_194892782395_8913854_1653274392_n.jpg[/img]

Пак мааааа[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

Ikana -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:29:41)

Ајде Мацо да ги ничкосаш таму и да ти се свиѓа работата!!!
Сноувајт, викаат на тоа нека излезе лошото....подобро колата или панталоните отколку друго....
Анет, добро утро и на тебе!
Јас демек ќе си дремнев до 9, 10 ама се расонив и си сварив кафенце и гледам сонце надвор и така убаво ми дојде па си викам ај денов рано и убаво да ми почне, а бебуле си спие до мене во релаксатор[sm=9nebesa.gif]
Луцииии хахаа не не не, ова само од себе убаво....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Добро утро!
Гледам Икана ни е ептен расположена утрово...ни делиш срцка на сите позитивна енергија!!![sm=smiley31.gif]
Јас се спремам за на интервју, одам на истово место од огласот погоре [sm=smiley36.gif]

dostickage -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:35:44)

Dobro utro i od mene.
Jas sum krs ovie denovi,neso mnogu me nerviraat na rabota ama gleam da ne si fatam pri srce.
Sea od cista mira vleze koleskata mi draga i me prasa kolku olata zimal maz mi,ni zdravo ni kako si[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Posto odj*bav sve , resiv da si se relaksiram so vas .
Eve vi edno srce za srckite moi :-)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0411/3a5-untitl.jpg[/img]

Luci -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:38:08)

Што убаво си ме насмеала и мене сабајлечки алал да ти е[sm=smiley1.gif] Добро утро и од мене женски, јас се чуствувам ко да сум испила 1 тон алкохол бреее мамурлук ме спотерал некој па затоа ќе ставам цеден портокол да ме освежи колку-толку [img]http://www.saidaonline.com/en/newsgfx/orange%20juice-saidaonline.jpg[/img]

kapina -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:51:04)

jas sum si na odmor od denes duri vo vtornik sum si na rabota

arh_diz -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 8:56:40)

Dobro utro zenski
Jas sum nenaspana nekoja nesonica , a i M loso spie max spienjemi e 2-3 casa

Felly RR -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 9:02:49)

Јас кафе пиев, па сега реков ќе земам од ова портокалов на луци, ама од прееска вртам, вртам на странава, го нема па го нема. ГО мавнал некој друг.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Ајде ставајте и доручек, да си каснеме нешто. Туку како ви оди со диетиве? Одамна не сум отворила во слабеење.

Pepelaska * -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 9:06:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Пепелашка доаѓам во четврток сигурно како што ти кажував.Се гледаме[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Супер , само ако можеш еден полсат пред да стасаш да ми јавиш да се спремиме де, [sm=smiley1.gif].
И мене ми се спие М. пак плаче ноќе незнам што му е аман веќе.А јас па секоја вечер дремам гледам Преживеан оној водителон ми е симпатија[sm=smiley1.gif]

Џесика -> RE: РР дневна соба (11.4.2012 9:16:08)

Ај добро утро. Јас еве си мешам во кафето да ми се стопи шеќерот, детето го однесов во градинка, два дена дома ми ја пукна главата, викам, синко мрсулав-не мрсулав ќе те носам... што има за доручек? Да каснеме, па да се фрлам на чистење, плакарот ќе ми прооди, алиштата сарми се напраиле внатре...

Страница: <<   < Претходна страница  91 92 [93] 94 95   Следна страница >   >>