profesorica -> RE: Sexy,sexy... (17.8.2009 7:37:07)
|
sexy se cuvstvuvam vo tanga i nekoja maicka gore ama bez prsluk, taka se skrodziraat pupkite od gradite, a inaku sekogash koga mm ke mi kaze deka sum sexy, na sekoe oblekuvanje koga nekade treba da odime.sovet:probajte da go iznenadite ljubeniot so brz sex pred da trgnete na nekoe mesto kade sto se brzate.veruvajte ke bide kratko ama slatko.pocnete so toa sto oblecena samo po tanga i prsluce ke se sminkatepred ogledaloto ili oblakajte visoki potpetici uste dodeka ste samo po gakjicki.toa kaj mene ne da paaaali!!! pred nekoj den otkako zaspa damjan mu napraviv mirizliva kupka na mm a jas se oblekov vo lilakova tanga, preku gradite(vo x) vrzav prodzirna cipkana roze samija so lilkakovi cvetcinja i na liceto staviv maska(isto vo lila boja) sto ja imav kupeno od italija pred nekoja godina, kosata ja vrzav visoko vo pundza za da ne mi se namokri od vodata i vlegov vo kadata so se oblekata.mm ostana bez zborovi, normalno a padna sex i vo kada, pa vo spalna se prefrlivme i posle kako sum spiela m m m!
|
|
|
|