RE: Рингераја дружба под маски (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Дружби, случувања

Порака

Ina11 -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 11:13:57)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Вучко кај Универзална?!?! Бев и ништо не најдов!

Ne, vo Aerodrom. Dolniot sprat im e prepoln so sekakvi kostimi za deca i vozrasni i drugi rekviziti

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 11:27:32)

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka

Што се случува со договоров, ќе се иде ли на плоштад? И што напраивте со маските. Јас побарав во две три продавници и катастрофа се, ништо не најдов, уште немаме маска. А ич не ме бива за инпровизација [sm=zmeden.gif]

Ќе се иде, ќе се иде. Јас, мами2 и темјана сигурно доаѓаме. 11 кај Цар Самоил. Јас и темјана со мажи доаѓаме, за мами2 не знам, ама ако сакаат и мажлињата нека дојдат, ќе правиме фамилијарна средба [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

vezilka RR -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 11:34:56)

Епа добро тогаш..хи,хи и јас со мажле да дојдам нека трча малку по дете, а многу веројатно и сестра ми со децулите. Ама немаме маска уште [sm=smiley13.gif]. Немам идеја..

mami2 -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:02:44)

Со две деца на Плоштад во гужви, сама???
нееее и мм доаѓа, па нека се подружат малку мажите, да видат како ни е [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
А и на роденден сме после, па ќе одиме директно

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:17:12)

Одлично. Ќе ги оставиме татковците да трчаат по децата, а ние да си помуабетиме [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Туку, ако биде вака врнежливо ништо од планот [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

jagodica -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:19:29)

Bas mi e milo deka ke se berite vo Skopje [sm=bravo.gif]
Samo neznam vremeto dali ke ne posluzi ako e kako denes nisto od maskite [sm=zmeden.gif]
Dali znaj nekoj dali ke ima druzba od Ringeraja druzba vo Btiola ?
Vo sekoj slucaj ako e ubavo vremeto nie odime site cetvorica [sm=smiley1.gif]

Џесика -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:20:08)

И шо сеа, и ја мојов да го земам??? Па ја со две деца ќе бидам... иначе и ние немаме маска, син ми не дозволува да го цртам по лице, а камоли да му ставам маска... ништо, јас ќе му облечам од внука ми фустанче и шнолички, ќе биде девојчица [sm=smiley36.gif] (мм ќе ме убие)

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:22:35)

Па земи го, Џес. Ќе си бидеме сите групна маска - РР семејство [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:23:04)

Јас Филип ќе го маскирам во панкер. Ќе му направам и четка од косата [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Мм ќе ме убие и мене, ама гајле ми е.

vanessa30 -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:57:02)

Prognpzata bese deka vo Nedela soncevo so T do 25 C, taka da ke bide ubavo. Nie uste sme mali za maskiranje

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (30.3.2012 12:57:47)

Супер ако е така! Ванеса, ако сте мали, може и така да дојдете немаскирани ако сакате да се дружиме.

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (31.3.2012 15:15:06)

Дечки, не знам дали ќе се уклучам пак до вечер, па еве да потврдам дека утре доаѓам на плоштад. 11:00 кај Самоил.

Значи јас, темјана, мами2, маца, џесика + мажи и деца. [sm=smiley36.gif]

Натушка, андријанче, блу_блу ??? Што решивте вие?

blue_blue -> RE: Рингераја дружба под маски (31.3.2012 17:08:26)

Nie vcera se opremivme so polna kesa kostimi, taka da imame obleki za ovaa i za narednite 2-3 godini. Edna prijatelka mi gi dade od nejzinite deca. Moive izbraa za godinava da bidat Snezana i Ariel. Na plostad ke odime ako ne vrne. Maz mi sigurno ke gi nosi, ako ne vrne, a jas spremam materijali za idnata sabota za edna konferencija na koja ke zboruvam, pa ako stignam ke dojdam i jas. Ako doagam ke ti se javam AnnaMolly

Џесика -> RE: Рингераја дружба под маски (31.3.2012 19:26:49)

И ние најдовме маска, мајка во 5 до 12 се запнува[sm=smiley36.gif] и сега кој ќе дојде сигурно?

Natuska85 -> RE: Рингераја дружба под маски (31.3.2012 19:39:52)

Мене ми е рано 11.К спие до кај 12 па после планираме да шетнеме маскирани до плоштад или Веро ако врне(таква прогноза има). Ќе ти се јавам Ана Моли да ми кажете кај сте стационирани па ќе дојдеме и ние со тато ќе сме.Инаку ќе сме маскирано во глувче ако неможете да не препознаете[sm=smiley36.gif].

Maca25 -> RE: Рингераја дружба под маски (31.3.2012 22:38:20)

Стварно, да не е рано 11?!?! Нина е спанка, па ќе треба да ја будам рано [sm=smiley36.gif]
Ама ако се договориме 11, нека биде 11, ќе станеме некако.
А знае некој што и дали ќе има нешто на плоштад? И кое време почнува?

Џесика -> RE: Рингераја дружба под маски (31.3.2012 23:25:39)

Мислам дека обично околу 11.30-12.00 има секогаш за дечињата некаква забава, ама каква, не знам [sm=smiley36.gif] ама ако де, ќе се забавуваме, јас и син ми сме спремни за смеење за утре...

Maca25 -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:32:56)

Надвор врне или ми се чини на мене само? Ќе одиме на Плоштад или на др. место?

miana -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:37:39)

Leleeeee kolku me napna vremevo..Pa dobro be ovie organizatorive gledaat li vremenska prognoza?? Pa vcerana vesti kazaa deka ke bide vakvo vremeto a mi organiziraat aprilijada..Zosto bre ne napravija nesto za vcera? Lele kolku mi e maka,kerkami i vnukami se spremni za na plostad..Inace na net pisuvase na time,mk deka pocnuva od 11 h ,ke peat super zvezdickite. Ajde kakvo i da e ke gi setnam na brzinka ,ke gi slikame i toa e toa [sm=zmeden.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:38:15)

Мене ми рекоа дека во 11 почнувало на плоштад. Ама може и 12. Само времево малку терсене... Ако врне ајде во Веро центар или Рамстор... Што знам?

Кажувајте!

miana -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:43:02)

Abe ke prestane da vrne..Valjda..[sm=zmeden.gif] Nema cel den da vrne. Neznam!!! Jas ke go ostavam bebeto na majkami i na brzinka na plostad so pogolemkovo

temjana -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:43:14)

женски ова времево ама ич не ветува надвор е ладничко а почна сега и да роси[sm=smiley13.gif] Ајде ќе видиме за саат време дали ќе се смени на подобро, ама ако е вака јас изгледа ќе откажам за посончеви денови дружбата

AnnaMolly RR -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:43:54)

Ајде нека кажат и другите, па стварно ако врне и ако дува вака на плоштад тешко одење. Не знам во Веро дали ќе има нешто?

Maca25 -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:47:51)

Нина и така ќе носи кабаница црвена, тоа и е дел од маската, така да заштитена е. Него ладно е надвор. Сега гледам 11 степени, со дожд и ветар. Што знам што да правиме??!?

Maca25 -> RE: Рингераја дружба под маски (1.4.2012 9:49:06)

Ако не па, да направиме РР дружба под маски ама од дома [sm=smiley36.gif] Да ги спремиме децата, да ги сликаме и да се смееме овде [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3   Следна страница >   >>