Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Какви се вашите и очите на вашите најмили 9.5.2010 23:01:14
melody
Vikaat taka ama nemora da znaci moze i posle 6 mesec da se promenat.Na moja drugarka na 4 godisna vozrast i se promenila bojata na ocite od plavi na zelenkasto kafeavi
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 19.4.2012 23:25:54 >
izvinete ama mazmi gi ima najubavite ocicki na svetot kafeno zelenkasti,no ne e vazna bojata vazno e kako toj milo gleda so niv
ИЗВОРНА ПОРАКА: milijana
Светло кафеави..оти е смеѓ..онака повеке на бел..ама тие очи..се мојот свет. Се повеке размислувам ..додека го гледам во очи ,,Боже колку го сакам,,..а еве веке 20 год сме заедно.Ех..очи..многу пати се смееме на фразата ,,Очи се од Ацо Шопов,,
ИЗВОРНА ПОРАКА: karla
Prekrasni zeleni oci (so koi vsusnost i me zavede ) i postojano se molam bebeto koe e na pat da gi nasledi negovite preubavi oci!
ИЗВОРНА ПОРАКА: milijana
Koga te gledaat ocite na soprugot so ljubov..gi posakuvas i za svoite deca..kolku ubava misla i iskreno ja poddrzuvam.Sekoja srekna zena bi go kazala toa.Bravo devojki..samo napred..prekrasno e koga si vluben..ili poln so ljubov..prekrasno.Se voshitruvam na licnosti koi znaat da sakaat..a od ocite na svoite mazi crpat lubov..pozz
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Plavi ubavi uci,isto kako moite,taka i Mihaela,se nadevam i drugoto dete ke bide so plavi ocinja
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 19.4.2012 23:27:15 >