Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Храна си јаде асално, не му смета тоа за помалку да јаде. А купечки пие максимум по две пие и тоа не секој ден, да речеме двапати максимум неделно. Повеќе обичен јогурт пие, тој го обожава од бебе. И така некогаш како ужинка му давам јогурт само една чаша голема. Значи не е многу млечни производи.
Nie imame 13 meseci,ovoshen jogurt I poding ne sum mu dala. Mislam nema potreba,barem zasega dodeka sam ne pocne da bara.Inaku gi kupuvame jas I golemiov sin mnogu gi sakame.
Прашањето ми е од кога купешки и /или домашни пудинзи? Сакав дома да направам овошен јогурт ,но кога ќе изблендирам ќе дојде многу течен ,нели? Или предлог за некој купечни?Точно М има година па тие јогобела,монте и сл. незнам за која возрасте се препорака? Не дека мора но ете и тоа да проба,почнавме со кравјо млеко во каша па да комбинирам.И во градинка давале пудинг па тоа мора да проба
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Јас почнав да им давам уште пред годинка на моите и овошни и млечни пудинзи.Овие ми се допаѓаат најмногу од баланс новите што се Jogood и секако јогобелата.Им имам давано и монте исто така пред годинка.Мислам дека можеш да му дадеш и пудинг да проба.Ако сте утврдиле дека нема алергиски реакции од млекото секако.
Меланија најдобро дома да си направиш, но ако купуваш - мој предлог за пудинг - од КАМ маркет, најубави се и највкусни - а не со вкус на брашно, како некои други. Исто и во составот ако видиш, 80% е млеко, а во некои од другите само 12% има млеко. А за овошниот јогурт да не ти биде многу течен, можеш да употребиш палвака наместо јогорт, или пак откако ќе го изблендираш овошјето со јогуртот, додај му една лажица овесни снегулки. Тоа ќе го згусне. За купечки овошен јогурт не знам што да ти препорачам, не сме купувале многу.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Хунаба млечните каши/пудинзи со кекси му станаа омилени а овошно јогурче правам.Ставив јогурт, банана,јаболко и малку за густна овошни снегулки и супер беше
Melanija, и син ми ги обожава пудизите од Humana, кога ќе ги види одвај се воздржува дури да ги отворам. Единствено нешто што јаде со толкав апетит. Убави се и од Nestle ама се поскапи.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.