Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Риби - Заведете ги со разговор за духовноста. Сакаат позитивни партнери кои ќе им доделуваат комплименти. Распламтете ги со масажа на стапалата кои се главна ерогена зона кај рибите. Сакаат еротски игри, глумење улоги...
Уф, јас сум риба, риба со икра , ама колку само не верувам со хороскоп. Причина зашто не верувам се токму неточностите. Еве во извадокот се вели дека стапалата се главна ерогена зона, ахахахаха, пссссссх, кој јунак ќе се роди за да ме допре за стопало, беззаб ќе биде .
Jas sum vaga i sakam ponekogas da procitam horoskop ama se nekako naogam poveke za slobodni vagi a neli jaa ne sum slobodna pa taka mnogu ne mi vrsi rabota.
јас сум рак,подзнак рак .верувам во карактерните особини на хороскопските знаци,а не во дневни,неделни хороскопи.маж ми и едната ќерка се водолии,другата е бик и секој си се однесува баш по хороскопот што значи јас сум таа што мора за се да мисли и да се нервира.
Јас сум вага подзнак стрелец а месечина во водолија толкувањето би било дека сум дипломат со љубов кон книжевноста и необични склоности за карактерот на врските во кои сум посебно расположена за сексуални експериментирања. Е сега венера ми е во шкорпија па оттаму цел живот ми е исполнет со фатални и прекрасни љубови со шкорпии. мм е шкорпија, имав пред него неколку дечковци шкорпии сестра ми е шкорпија неколкумина пријатели. Едноставно со шкорпиите кликнувам лесно
au, sto drugarki sum imala, riba so podznak skorpija, mm bik (idealna kombinacija, samo uste da nemame zelba da se zakoleme po doma) a sin mi devica so poznak skorpija