Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Шкорпија во подзнак шкорпија, фатална комбинација, мм вели ти седиш во круг од огин и ја чекаш својата жртва Читам хороскоп од забава или подобро читав порано, како стареам се помалку интерес имам
Шкорпија во подзнак шкорпија, фатална комбинација, мм вели ти седиш во круг од огин и ја чекаш својата жртва Читам хороскоп од забава или подобро читав порано, како стареам се помалку интерес имам
богами ники дупла шкорпија фатална комбинација е,јас имам пријателка исто така дупла шкорпија и кај неа не да паѓаат жртви...парампарчињаааа
Неееееееееееее, баш сме фини ние шкорпиите, само погрешно сме разбрани
eeee за тоа дека сте големи пријатели шкорпиите немам збор,само понекогаш се незгодни ама подносливо е ем погрешно сте разбрани ем на крај пак сте во право-е тоа ми е најинтересен момент кај вас шкорпиите ама во секој случај јас ги ценам многу шкорпиите
Стрелец со подзнак девица. Оган-земја Дечкото - шкорпија (не знам што е во подзнак) - вода. Оган + Вода = Војна Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...
Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...
Стрелец со подзнак девица. Оган-земја Дечкото - шкорпија (не знам што е во подзнак) - вода. Оган + Вода = Војна Навистина Април, вие-шкориите сте тешки, перфекционисти и тврдоглави, ама искрени и отворени ... Но можам да додадам и: непостојани, не секогаш упорни, затворени (недоверливи), шегаџии Не го оддавате секогаш вашето расположение, поднесувате тага и болка, не ја покажувате, ја прикривате. Големи другари, но за партнер-комплицирани Не знам дали дека сме знаци еден до друг во хороскопот, но некогаш сме како - и +, а за многу нешта имаме ист став и сосема се разбираме...
Оган, земја, вода ги имате сите елементи за хармонија
Јас и мм сме катастрофа и тој и јас шкорпии, два тешки лика во иста куќа и тој за мене е комплициран, а јас иста ко него
[/quote]
Mozebi Niki, vo pravo si - ima harmonija megu nas, posebno posledno vreme. Prethodno poveke konfliktni situacii, mislev deka sme dva razlicni sveta Dva isti znaci, bogami, ne e lesno ... Osven toa - dve skorpii mozam da zamislam No sepak, imate mnogu zaednicki raboti, dopirni tocki.
P.S. Nema poddrska na ovoj kompjuter, zatoa pisuvam na latinica - me razbirate.