RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

miana -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (15.10.2012 15:31:49)

Nikot bi go smenila. i ne bi se otvarala tolku mnogu.

niki -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (15.10.2012 18:05:29)

nisto ne bi menuvala
pisuvam otvoreno, identitetot mi e skrien za javnost, i voopsto ne gledam zosto bi postapila poinaku
koj saka da veruva dobro, koj ne saka ne mora, nemam namera da se dokazuvam i pokazuvam na forum

elenak -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (11.9.2013 15:04:19)

Би се регистрирала под друго корисничко име. Денот кога се зачленив ми беше крш, бев разочарана и нервозна па сакав што побрзо да завршам работа. Барем да употребев голема буква негде.[sm=smiley36.gif] Всушност вистината е дека воопшто не планирав сериозно да му се посветам на форумов затоа што и не членувам по други форуми ама вие жени ми влеговте под кожа. [sm=smiley31.gif]

Bethany -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (11.9.2013 22:50:30)

Мислам дека ништо не би променила, тоа е тоа [sm=smiley1.gif]

bucko mal -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (11.9.2013 23:03:01)

Nikot bi go smenila.Koga se zacleniv bev bremena I toj den bev na kontrola, mi kazaa deka e golemo bebe,a jas lele nemoze I ova da bucko[sm=smiley36.gif]
Identitetot ne mi e skrien I nema zoshto da se krijam,nitu lazam-nitu kradam[sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (29.11.2013 15:50:50)

Mozebi bi go smenila korisnickoto ime,se drugo bi ostanalo kako sto si e

deluxe -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (29.11.2013 16:35:16)

Барем да употребев голема буква негде. Всушност вистината е дека воопшто не планирав сериозно да му се посветам на форумов затоа што и не членувам по други форуми ама вие жени ми влеговте под кожа.

Исто и јас како ЕленакРР ,би ставила само голема почетна буква на никот,и ништо друго не би менувала,а ниту сакам друг форум.Имам читано ама Рингераја си има своја енергија што ме влечи и не ме пушта никако[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
...Уште ова,никот ми е ептен луксузен,ама ај да не зборувам како го добив на идеја да го пишам[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

rina13 -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (29.11.2013 17:24:59)

Можеби би имала друг ник, некако овој тогаш го бапнав без врска.

sandriana RR -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (30.11.2013 11:28:41)

И мене ми промакна правописот при зачленувањето, па би си ја поправила грешката [sm=smiley1.gif]
А би се зачленила и повторно, и повторно, и повторно - баш РР влегува под кожа [sm=smiley31.gif]

zzaa -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (30.11.2013 21:56:38)

Па би ставила друг ник, другото се би останало исто.

Snowhite RR -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (1.12.2013 23:48:22)

Не би менувала ништо

Defne90 RR -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (7.2.2014 0:24:12)

Кога би се зачленила повторно,дефинитивно не би менувала ништо.Долго време се мислев и се чудев за никот и на крај после некое време ми светна Дефне90 и си се зачленив под тој ник.Инаку не би ги менувала ни моите постови ни тоа што сум отворена во врска со се.Повторно би ставала слики,повторно би си го открила идентитетот,немам причина тоа да не го направам јас сум таа што сум секогаш отворена и искрена пред се.Дружељубива личност сум и од овој форум добивам само една прекрасна дружба и огромно разбирање и секако совети кои ги применувам во моето секојдневие.И можам да кажам затоа дека ако треба би се зачленила стопати и никогаш ама баш никогаш ништо не би менувала .[sm=smiley36.gif]

caciana -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (30.11.2014 19:10:54)

Mozebi bi go smenila nikot... No zosto bi se zaclenuvala povtorno??? Vaka mi e OK [sm=smiley1.gif]

scared RR -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (30.11.2014 19:13:44)

Можеби само никот би го сменила, ма да и овој совршено ми одговара [sm=smiley36.gif]

blond -> RE: Кога повторно би се зачленил/а на форумот... (30.11.2014 19:26:42)

Mozebi nikot, zosto togas go napisav nepravilno, mislejki deka blondy bi izgledalo posmotano. Moze trebase plavusha_so_crn_koren da se pisam [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]