|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
11.5.2012 0:45:52   
Melanija RR
Чим го бендисавте кафето ќе правам пак во сабота,утре сабајле нема да имам време така да го стокмам user posted image
Каде е тоа зборно место за кафе во парк?Скала?
Денес цел ден РР само славење мераци.
По список
1.Mihaela 2010 што поскоро да дипломираш
2.libra.n што полесно да ги вади другите запчиња
3. за мајсторот user posted image и Mammi

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1151
11.5.2012 8:16:37   
Calypso
Ајде добро утро од мене, денес јас ранобудница сумuser posted image
Еве кафе за побрзо расонување
user posted image

Имајте убав ден... сепак петок еuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1152
11.5.2012 8:21:20   
taisa
fala za kafeto omileno mi e so cimet ubav den i od mene

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1153
11.5.2012 8:30:57   
Mihaela 2010
Eve me i mene,naspana prenaspana,orna za rabota,petocki so penzionerite...ajde srekjen den se slusame na forumovuser posted image

(Одговор на членот taisa)
Непосредна врска до пораките: 1154
11.5.2012 8:47:17   
Tanjat7880
user posted image
Dobro utro  devojcinja,ve citam redovno,me raduvaat novostite  i posakuvam taka da prodolzi,samo napred:)
Kafe eve ima,jas turam malku picence da ne obezbedi so vitamincinja od sabajle...se citkame podocna

(Одговор на членот taisa)
Непосредна врска до пораките: 1155
11.5.2012 9:23:25   
vanessa30
Dobro utro i od mene,
Sega ve citam sto se slucuvalo pa aj po red:
Libra-Cestitki za prvoto zapce i fala za turteto (jas po bitolski)
Michaela- cestitki za ispitot i pobrzo diplomiranje i rabota po struka
voedno fala za utrinskoto kafence i ovosniot sok, jas denes vaka utrinski ke ve pocas_tam edna ovosna salata (mojot user posted image pravi 7 meseci)

user posted image

< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 11.5.2012 9:24:16 >

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1156
11.5.2012 9:23:43   
Beatris
Михаела, блазеси ти што си наспана, јас сум жива ненаспана, ѕверкава реши да пее сабајле во 6 не знам што и стана, плус се будеше ноќеска 100 пати user posted image

И сега на работа имам еден тон работа, а очиве не ми гледаат user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1157
11.5.2012 11:06:56   
Annet
хејј женски ипол !!!! како сте денес,се надевам нема да ни заврне па ќе шетнеме...... ај може од на Калипсо кафенцето да шмркнам,витаминче од Тањат 7880.и уште уф и овошна салатка аа фала ВАнеса да растете уште мноогу големи user posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1158
11.5.2012 12:00:56   
vanessa30
Ufff zenski se umoriv od sabajle ja ribam kujnata ( ama me nervira ova bigorov vo sadoperov). Jas zenski si se spremam za krstevka za vo nedela. sve spremno, torta naracana (romansa, bagi skapicko me fati 2750 mkd, za 60-tina parcinja), obleka za do crkva za bebusko kupena, krpa i sapun za popot, drugoto za bebusko, sveki... od kumot, restoranot bukiran.Jas nepravam ukrasi, boboncinja i takvi dzigi migi, da bevme pomalku luge aj, ama ovaa mojava krstevka epten kako svadba okolku 50 luge pa i vise (sto da se pravi golema familija), samo najbliskite i ete pomalku od 50 nemoze da bidat.Uste mama ne resila sto da nosi?
mora da najde nesto sto ja sobirauser posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1159
11.5.2012 12:11:04   
temjana
Хочу кучииии... не можам повеќе на работа денеска умрев а кај е крајот до 16 часотuser posted image Лелел едвај чекам да се распуштиме и да не видам никој до нареден септември 2013 јухухухухухухuser posted image До тогаш уште 2 месеца ќе сонувам дека сум гола дебела на некоја плажа и си ја печамuser posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1160
11.5.2012 12:59:44   
Mihaela 2010
lele luge vrie gradov..pred malku mi se javi bratuced vcera od policija go barale da go mobiliziraat,cel ispanicen bese radi situacijava...losoooo boga miiiuser posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1161
11.5.2012 13:27:16   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

lele luge vrie gradov..pred malku mi se javi bratuced vcera od policija go barale da go mobiliziraat,cel ispanicen bese radi situacijava...losoooo boga miiiuser posted image

????? Што се случува? Јас сум тотално исклучена од се не гледам воопшто тв ниту пак читам дневни весници и навистина сум надвор од се. Знам дека едно време протестираа овие user posted image нормално несвесни за што тоа се излезени, битно е да прават глупости варваришта гнасни. Аххх какви шупаци сме, какви идиоти цело време ни се на чело и ни ја водат државата. Абе еден од мајка да се родеше абе еден кој заслужува да живее и да дише од истиот воздух уууууффффuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ете за тоа не гледам телевизија, ете затоа се правам дека нисам из од давде, ќе полудам ако почнам да размислувам каде живеам и на кое место ќе го родам ова невистино чисто душичеuser posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1162
11.5.2012 13:29:23   
Mihaela 2010
Pa tie de tie temjance,protest denes od 1 do 3,a i ova so bratuced mi me isplasi,a i mm e voeno liceuser posted image ,samo da zavrsi na arno rabotava

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1163
11.5.2012 13:46:35   
Hunny
Zdravo rr, kako ste? Jas celo sabajle smisluvam strategii kako da go zaspijam user posted image i konecno mi uspea.Deteto sakalo da spie vo relaksator:)

Непосредна врска до пораките: 1164
11.5.2012 13:50:05   
mamicka77
dobar den i od mene cestitki na site sto se za castenje jas ja uspav M pa eve ve citkam i na terasa da smrknam edno kafence so vas

Непосредна врска до пораките: 1165
11.5.2012 14:02:43   
Pepelaska *
Добар ден и од мене, само што го испив кафето и како убаво ми дојде, јас сум се расчистила , пуштив машина и таман да се измијам гледам немаа водааа, значи ако не снема еднаш во неделата не се живи , па нека сработат еднаш.Мартин беше до татко ми малку надвор и сега дома , не планирам да излагам , и овде најверојатно се почнати протестите кои ги најавија од вчера и многу се плашам,се надевам нема никогаш да се повтори 2001,user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1166
11.5.2012 14:16:15   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Добар ден и од мене, само што го испив кафето и како убаво ми дојде, јас сум се расчистила , пуштив машина и таман да се измијам гледам немаа водааа, значи ако не снема еднаш во неделата не се живи , па нека сработат еднаш.Мартин беше до татко ми малку надвор и сега дома , не планирам да излагам , и овде најверојатно се почнати протестите кои ги најавија од вчера и многу се плашам,се надевам нема никогаш да се повтори 2001,user posted image

ah pepelaska kamo da ne se povtori bidejki kosa mi se eze koga ke pomislam mm e vo arm i sekako ke bide prv deka i da e,i jas molam boga da ne bide nisto seriozno ama kako sto idat rabotite taka se gleda

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1167
11.5.2012 14:30:09   
arh_diz

Pa tie de tie temjance,protest denes od 1 do 3,a i ova so bratuced mi me isplasi,a i mm e voeno liceuser posted image ,samo da zavrsi na arno rabotava

Zar tolku e opsana situacujata?Zeni me plasite , jas sum pri kraj so proektot i planirav da doagam

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1168
11.5.2012 14:54:00   
vezilka RR

Леле и јас сакав порано да си одам денес и пред малку ми се јави сеста ми (хи,хи и она е во АРМ) и ми вика не мрдај, надвор врие, седи си на работа со нас ќе си одишuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1169
11.5.2012 14:57:02   
Mihaela 2010
Eeeeee koga mu vikav na mm deka nisto ne raboti na rabota i po cel den sedi toj mi vikase abe moli boga da nemame rabota ,a sega molam boga da se sredat rabotite da ne go oteraat negde

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1170
11.5.2012 15:22:02   
lilicka

mm go sobraaa:((( ajj katastrofaa boze....kosmari mi se ovieuser posted image kaj dojdoa kaj se zapustija...ufff

Непосредна врска до пораките: 1171
11.5.2012 15:52:36   
arh_diz
Lilicka mt raboti vo arm policija ili ?

Биди тоа што си

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1172
11.5.2012 16:06:04   
nadica
zeni sto zboruvate? user posted image  jas od na N crtanite nemam gledano vesti bog znae od koga
sega se isplasiv user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1173
11.5.2012 16:06:07   
Annet
kaj go sobraa Lili????????????abe sto e rabotava bre,iiiiiiiiiiiii stravotija
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

mm go sobraaa:((( ajj katastrofaa boze....kosmari mi se ovieuser posted image kaj dojdoa kaj se zapustija...ufff

Непосредна врска до пораките: 1174
11.5.2012 17:40:54   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

lilicka a kade raboti mt zarem pocnaa da zbiraat mm ne kaza nisto

Непосредна врска до пораките: 1175
Страница:   <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  45 46 [47] 48 49   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?