|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
14.5.2012 15:00:17   
Ikana
Луци, и оној спрејот од септолете, плус мислам дека е, ко анестезија делува, само во наредниот саат не смееш да јадеш, прочитај во тоа упатството....иначе многу е ефикасен, мм зимава секоја недела беше со црвено грло и го земаше тој спреј, одма му поминуваше, а јас не смеев бидејќи доев, а иста мака имав...и Ц витамин пиј по грам на ден.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1251
14.5.2012 15:05:55   
kikicka
Кај сте бре? Ајде кој е за цигарче,јас се затрупав во алишта,овој мм бетер од жена со алишта,сега ке земам се што не носи ке дадам,се се туфка во едни алишта а другите ги тутка и жена му нека ги пере и пегла само.Се кему џитнам сега преку глава ми еuser posted image .

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1252
14.5.2012 15:14:39   
Pepelaska *
Обеси му ги на закачалки кикичке пеглани средени , лани мм така ме нервираше , само ова не ми е пеглано она вак аона така и му ги наредив да си зема сам цело лето раат си бев , ај шо не оди да купи нешто ново па и го мрзи да си комбинира алиштаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1253
14.5.2012 15:22:53   
kikicka
Ама се е обесено,испеглано ама мнг има безврска купувано,лесно го лажат продавачките user posted image user posted image
ми е гајле ,се и симнав на свеки доле да го среди малку синчето,ми се понуди на помош јас не одбивамuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1254
14.5.2012 15:27:39   
mamicka77
eve me i mene se krijam vnatre mi e ladno mnogu i ja cekam M da stane da ruca pa ke odime nakaj moite,kikicke pa ti mani toa cigarite neli gledas krv kape nadvor ti si se raspalila cigari

Непосредна врска до пораките: 1255
14.5.2012 15:48:48   
AnnaMolly RR
Конечно да успеам да се логирам да ви пишам! Денес хаос на работа, глава не кренав од компјутер, а изгледа притисокот ми варира и не гледам прст пред око. Едвај чекам уште 10 минути дома да си одам, да се испружам малку на кревет.

Live and let live

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1256
14.5.2012 15:49:48   
Ikana
Кикичка, јас си се имам изјаснето, сезонски му ги средувам алиштата, значи, зимски и летни, по 2 пати годишно....за другото не ме интересира....ама кај тебе ем сезонски ем на селење и затоа така....ајде ајде свеки нека се заангажира тамуuser posted image user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1257
14.5.2012 15:51:05   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Конечно да успеам да се логирам да ви пишам! Денес хаос на работа, глава не кренав од компјутер, а изгледа притисокот ми варира и не гледам прст пред око. Едвај чекам уште 10 минути дома да си одам, да се испружам малку на кревет.

Добар ден комшике user posted image . Е сега како новајлија треба малку да се покажеш, не смееш да забушаваш user posted image .

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1258
14.5.2012 15:53:12   
AnnaMolly RR
Еј, ќути! Ама добро е, си завршувам тоа што ми е зададено и плус уште малку повеќе. Сега си дадов 10 минути пред да си одам да поседам на РР!
Едвај чекам и дома да ми пуштат интернет. Овие глупациве идиотски од ОНЕ што ни го исклучија интернетот ми викаат дека немам платено сметка за февруари, а рака давам дека сум платила. Еве денес ќе копам дома по сметките и ќе одам утре од глава ќе им ја треснам! И тие ме изнервираа денес. user posted image

Live and let live

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1259
14.5.2012 16:21:00   
kikicka
Икана мене секогаш ми е сезона user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1260
14.5.2012 16:35:23   
Annet
znaci isturaa od doma ne se izleguva lele sto mu stana na vremevo?? kaj vas kako e?
jas eve mm go cekam od rabota mda se vrati k mu trebaat ribarski cizmi za da si dojde
uff eve I zaspa ja malku tuka da se relaksiram

Непосредна врска до пораките: 1261
14.5.2012 16:53:54   
libra.n
Depresija me faka luge na vakvo vreme user posted image Se mi e crno i temno, tuku aj da ne siram negativna enerija, da vi kazam nesto ubavo: mislam deka Srna ke proodi za brzouser posted image Ne znaese ni da lazi, i odednas detevo pocna da stanuva, se faka za sto bilo i odi po zidovi se drzi i si odi po cela kuka. Ako padne si pleska so racinjata.. demek "bravooo" i pak si stanuva. A ima nepolni 10 meseci, moze e rano ama se najavuva takvo nestouser posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1262
14.5.2012 18:31:58   
Ananija
Sto da kazam jas, posle dva meseci nered niz doma so stomak 37 nedela navistina nemozam poveke poluduvam nadvor istura mebelot nadvor na terasa so najloni, jas kaj tetka mi spijam parketot lakiran smrdi se rastureno sekade prav...navistina nemozam neznam kako ke izdrzam

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1263
14.5.2012 18:43:09   
Maca25

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Depresija me faka luge na vakvo vreme user posted image Se mi e crno i temno, tuku aj da ne siram negativna enerija, da vi kazam nesto ubavo: mislam deka Srna ke proodi za brzouser posted image Ne znaese ni da lazi, i odednas detevo pocna da stanuva, se faka za sto bilo i odi po zidovi se drzi i si odi po cela kuka. Ako padne si pleska so racinjata.. demek "bravooo" i pak si stanuva. A ima nepolni 10 meseci, moze e rano ama se najavuva takvo nestouser posted image

ајде либра, наскоро ќе чекаме постапалки од тебе. зошто бе срцка да не е можно да прооди на 10 месеци?!? внук ми има точно 10 и веќе оди сам. И тоа почна многу рано да се пушта и да оди само за едно раче, може пред 2 месеци. Сега прави по 5-6 чекори сам па ќе се задржи за нешто, па пак ќе се пушти и сам ќе пооди и така. Ајде чекаме наскоро колаченца за продување на Срна!!!user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1264
14.5.2012 19:31:52   
libra.n
Ajde daj Boze, pa ke cestam Maca RR, samo zdravje.
Ananija, skoro kaj site majki pred da se porodat e ista situacija. I mene me nervirase sto nisto ne e sredeno, me fakase ludilo za cistenje, ama ke se sredi se, a i onaka dodeka ti si vo bolnica se ke ti bide sredeno po doma, pa ke go doneses bebusot na cisto, ne se sekiraj samo ti opusti se i uzivajuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1265
14.5.2012 21:25:31   
kikicka
user posted image
Не му се секирај и ние така решивме а најлошо беше што ветија дека додека се породам се ке биде цакум пакум,и оп јас два месеци породена дома уште не среденоuser posted image ,де кај свеки де кај мајка ми си седев.Јас иселеник најголем сум. Мене ич неми е гајле за времево,си испаднавме со Л и мм на кафенце си испазарувавме за дома,само ние со детешетавме по дождов user posted image ,она па се смее дека и капе на лицето интересно и беше.Нека се учи на се!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ananija

Sto da kazam jas, posle dva meseci nered niz doma so stomak 37 nedela navistina nemozam poveke poluduvam nadvor istura mebelot nadvor na terasa so najloni, jas kaj tetka mi spijam parketot lakiran smrdi se rastureno sekade prav...navistina nemozam neznam kako ke izdrzam

(Одговор на членот Ananija)
Непосредна врска до пораките: 1266
15.5.2012 8:40:18   
Mihaela 2010
user posted image

Aaaaaa vi se pogodi vremencevo za spienje.....Ajde koj mora da stanuva neka poveli na edno kafence od mene..Dobro vi utro i imajte ubav den

Непосредна врска до пораките: 1267
15.5.2012 8:42:47   
Felly RR
ДОбро утро и од мене. Кафенцево таман на време стигна.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1268
15.5.2012 8:47:56   
Viktori

Браво за Срна!!!user posted image user posted image user posted image Сега пази по ѕидови пред влез да не ја најдеш. user posted image user posted image user posted image
Такви камикази-одачи најинтересни се. user posted image Син ми така прооде и пред 10 месеци и јаден од тревата позади зграда понизок беше, ама 3-4 чекора па седни и не се даваше. Решен беше да оди. user posted image

А времево утепувачка бе. user posted image да не знаеш што со себе да правиш. user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 15.5.2012 8:50:04 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1269
15.5.2012 8:49:19   
AneLav RR
Добро утро мамички!Времево и баш не ни е наклонето за кафенце на тераса, затоа јас ке си се напијам чајче од брусница. Кој сака нека повели.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1270
15.5.2012 9:12:27   
Calypso
Добро утро, добар ден, кому како... некому може и добро вечер да му е... со вакво време секому ќе се стемни... ај да стаам по едно појако турско кафенце, бива ли?
user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1271
15.5.2012 9:44:32   
Beatris

Охохо некој ќе части постапалки user posted image Спремајте се, не е рано, А пример прв пат се пушти сама на 10 месеци, сега на 1 годинка веќе трча не можеш да ја стигнеш, сама се качува се симиња по кревети user posted image Журка ќе ви биде по дома user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1272
15.5.2012 10:01:56   
temjana
Браво за Срничка види ја ти нинџа една по ѕидови одиuser posted image ајде па така за раче опа цупа и кај мене на гости да си дојдетеuser posted image Јас од сабајле со брусница, аронија и една убава овошна салата си ја хранам душичкатаuser posted image ама изгледа и тоа и ме поправи толку. Секој ден овошна салата не ќе да е толку на арно за килажатаuser posted image Јас ќе си земам од ова турсково бидејки очињава на пола копје ми сеuser posted image

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1273
15.5.2012 10:53:30   
kikicka
Добро утро! Како сте ,времево цела вечер отепаа,само ми светкаше од вратата како блиц ич не нанав убаво.
Темјана како аронијата,за таа што ти викав пишуваш или некоја друга?!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1274
15.5.2012 10:59:41   
kikicka
Абе види ја ти Срна цуца мала,ако ако само нека оди она ,мама повеќе ке трча по неа user posted image user posted image и не и е рано таман си е ние на 11м преодивме.

Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?