|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
24.5.2012 0:37:38   
jakov
zdr devojki, jas dolgo vreme se custvuvam kako voajerka, samo citam i se resiv mora da najdam vreme i za muabet. Se nadevam ke me druzite. Pozz od Sandra

(Одговор на членот amateuress)
Непосредна врска до пораките: 1601
24.5.2012 9:29:30   
Yummy Mammy
Dobredojde Jakov.
Eve jas vo tvoe ime ke posluzam kafe na terasava... denes vaka nekako ja zamisluvam
user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот jakov)
Непосредна врска до пораките: 1602
24.5.2012 10:13:28   
Felly RR
ДОбредојде на РР Јаков! Еве ТУКА можеш да ни се претставиш.
Ќе си земам и едно кафенце, а кај нас еве малку и сонце се јави, ајде белки ќе биде убав денов.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1603
24.5.2012 10:37:59   
kikicka
Кај сте бе,јас се дочепав до нетот пак незнам до кога,се нервирам вака во неизвесност сум де имам ,де немам. Волку неактивна не сум била ехеееее.

Туку супер поминавме на собиранката штета не се сликнавме за успомен и дуго сечање user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1604
24.5.2012 10:44:17   
temjana
Ајде устај радни народеuser posted image Јас пак од никое време будна се галиме од сабајле со песот врз мене легнала а ова малово ја шутира од стомак,селска идилаuser posted image Нека им е вечно името на сите Кирили и Методии, денеска кај свекор ми сум на именден Кирил се вика, ќе кркам сирење на скара тоа си порачав. Ајде сега некоја вредна да тури по едно кафенце за да ни тргне деновuser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1605
24.5.2012 10:54:07   
vezilka RR
Добро утро жени! Сите нанаат, само јас на работа изгледа user posted image Значи најмногу ме нервира кога треба да идам на работа во неработен ден! И тоа не заради тоа што стварно имаме толку работа, туку заради тоа што имаме шефица „Миле-паника“ па од страв да не не стигнеме.

Еве кафица и блашко за по сабајле..

user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1606
24.5.2012 11:28:59   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Добро утро жени! Сите нанаат, само јас на работа изгледа user posted image Значи најмногу ме нервира кога треба да идам на работа во неработен ден! И тоа не заради тоа што стварно имаме толку работа, туку заради тоа што имаме шефица „Миле-паника“ па од страв да не не стигнеме.

Еве кафица и блашко за по сабајле..

user posted image

ne si sama. I jas sum na rabota. Ne deka mi e mnogu loso, ama bre za praznik ic ne mi se ide. Ne deka ke otidam nekade, ke go procmaam doma cel den ili ke se grebam kaj moi-tvoi ruvek, ama pak.... praznik mi e!!! user posted image

Inaku vo 7 i 45 sabajle na partizanska samo semaforite i jas... 2 kafinja ispiv pred da pojdam i treto odma koga dojdov. Duri i glavata pod cesma ja staiv. user posted image

I so ova latinicava, ne mi se ni pisuva od tuka. user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 24.5.2012 11:30:38 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1607
24.5.2012 11:57:27   
mamicka77
kako ste zenicki ve nema nesto na svez vozduh na terasava, mene mi se spie mi se place se mislam dali da si ja legnam koga ke zaspie M ili pak da si pravam muabet so vas,eve sega pijam kafe i toa so dve laz seker da se rablazam bidejki onaka preterav so blagoto , i pak se misslam sto torta da spleskam denes ili pak da ne pravam ,bidejki ke ja nema za dve minuser posted image , aj da vi se i na vas pozalam ova vremevo zanikade na M noset_o i se rastece i eve ja skisnata celo sabajle

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 24.5.2012 11:59:35 >

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1608
24.5.2012 12:47:07   
SkCura77
Девојчињааааа, ајде кој е по ставање слики (јас уште не научив) нека стави слики од алкохол, од сокови, од пици и нешто благо и кафе, зашто на мојон бебуш КОНЕЧНО по 9,5 месеци му проби/никна ПРВОТО ЗАПЧЕ!!! Има неколку милиметри бела и остра плочка ама на мама и олесна зашто го нема, па го нема! Редовно ве читам ама никако да пишам па еве сега најдов време, цел форум ќе го преплавам со муабет! user posted image Иначе, арни? Кај ќе шеткаме денес на облачно и доумерено променливо време? Поздрав!!! Сите ве сакам!user posted image Ајде средба во живо кога е следната, морам да дојдам! user posted image user posted image

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1609
24.5.2012 13:03:31   
vezilka RR
Честитки за првото забче!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image За прво запче сутлијаш се правело...

user posted image

Повелеле!

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1610
24.5.2012 13:06:50   
arh_diz
Cestitki za prvoto zapce user posted image user posted image
mamika77ajde pravi torta ke ti dojdeme na gosti user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1611
24.5.2012 13:09:03   
Ikana
Здраво женски како сте ми?
Ние еве пак по дома со гости, мајка ми улета и само се гледаме под окце со мм да не не натера пак на пиво...овој пат ќе одолеемеuser posted image
Среќен нека ни е празникот и честито прво запче на Ск цура бебето!!!!
Убав ден на сите!!!!

Непосредна врска до пораките: 1612
24.5.2012 13:39:07   
Snowhite RR
И јас се приклучувам на клубот работничка класа. Абе седи што ви е, се гледа кој е најработен на форумов, од што сме вредни дури и за празници работиме, а не па дома ќе лежимеuser posted image (Мора некако да се тешиме)

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1613
24.5.2012 14:50:20   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Cestitki za prvoto zapce user posted image user posted image
mamika77ajde pravi torta ke ti dojdeme na gosti user posted image user posted image user posted image

ako dobre dojdeni ste site,samo kolku sakam barem nekoja rr da imam vo mojot grad,ama nema toa e

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1614
24.5.2012 15:05:02   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Девојчињааааа, ајде кој е по ставање слики (јас уште не научив) нека стави слики од алкохол, од сокови, од пици и нешто благо и кафе, зашто на мојон бебуш КОНЕЧНО по 9,5 месеци му проби/никна ПРВОТО ЗАПЧЕ!!! Има неколку милиметри бела и остра плочка ама на мама и олесна зашто го нема, па го нема! Редовно ве читам ама никако да пишам па еве сега најдов време, цел форум ќе го преплавам со муабет! user posted image Иначе, арни? Кај ќе шеткаме денес на облачно и доумерено променливо време? Поздрав!!! Сите ве сакам!user posted image Ајде средба во живо кога е следната, морам да дојдам! user posted image user posted image

cestitki za zapceto i neka izleguvaaat site so lesno i sto pobrgu pa amma da ja gricka za obravcinjata

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1615
24.5.2012 15:05:03   
Andriance
Ajdeee i jas da ve pozdravam...imav eden kup obavezi od sabajle..megju koi i skala of course user posted image
sega si odmaram..
cestitki za site shto denes imaat povod za slavenje..
fino vremencevo denes..moze posle da se setne nekade.
bebco demek malku poaren e i izgleda ima nekoja alergija user posted image oti kiva na sekoi 2 min mu tece nose i solzi i taka..

ajde idam da napravam kafeee

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 1616
24.5.2012 15:15:09   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Ajdeee i jas da ve pozdravam...imav eden kup obavezi od sabajle..megju koi i skala of course user posted image
sega si odmaram..
cestitki za site shto denes imaat povod za slavenje..
fino vremencevo denes..moze posle da se setne nekade.
bebco demek malku poaren e i izgleda ima nekoja alergija user posted image oti kiva na sekoi 2 min mu tece nose i solzi i taka..

ajde idam da napravam kafeee

ej ane nie sme isti i M kiva od vreme na vreme i i tece noseto a koga legne i se zatne samo da ne pocne da kasla

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1617
24.5.2012 16:10:16   
Ikana
Не можам со времево, ужасно е, како се смени за 5 минути, пак главоболкиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1618
24.5.2012 16:43:51   
Maca25
Ужас е времево. Сонце, облаци, дожд, сонце...крајот да не му го најдеш.
Ние од сабајле се ставивме на Скопска Црна гора, кај другар во викендица на кафе. Преубаво место, преубава куќа и двор. Башка во двор имаат поточе...милина. Нина се изнатрча и во кола ни заспа. Али битно сега е 300 на саат.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1619
24.5.2012 18:21:28   
Andriance
Znachi stvarno vremevo ne go razbiram..aj sabajle svrtevme nekoj krug u park...fino bese..posle bese za nikade i nekade okolu 15h mm vika ej sonce aj da izlezeme na kratko..se spremivme za 5 min i dodeka stigneme vo leptokarija,.mislam deka veter ne odnese a kako slag na torta i dozd ne pocasti....epa aman..i kako ja da se spremam za odmor???user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1620
24.5.2012 19:03:18   
mamicka77
abe majki ja nema AneLav da ne se porodi so bliznacinjata,a i mamicki ja nema dolgo vreme kade se

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1621
24.5.2012 21:42:11   
mamicka77
bre majkata sto ve nema bre na terasava sto ubavo vreme,ne ste aktivni deneska nesto?sto e rabotava ste se udrile po odenje na imenden i sluzbi a ?

(Одговор на членот jakov)
Непосредна врска до пораките: 1622
24.5.2012 21:56:06   
Viktori
ќути мамичка, шит-визија гледаме. user posted image user posted image user posted image
калиопи ја промашив а читам коментари добра била.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1623
24.5.2012 21:58:47   
mamicki
Dajte ideja za crtez na tema "Podadena raka (Podaj raka)") ?

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1624
24.5.2012 23:06:25   
Pepelaska *
mamicki ,општо Подај рака или некоја порака треба да има?

ЌЕ се оправи ли ова време скапано бе: Мене деновиве притисокот ми е 80 со 50 и понизок а се спремам за свадбата од дадичка во сабота е , одвај на нозе стојам ми се врти ми се лоши , ме убива.
Денес конечно го исшишавме Мартин не поминавме толку лошо како првипт пат.Сега како друго дете ми е user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1625
Страница:   <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?