|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
30.5.2012 15:04:10   
kikicka
Фалааа ви уште еднаш девојки мили. Јас си бев на нокти правење,мм ми демек ке ја причува му испадна работа и ми ја тупи,среќа мирна е се заигрува па на раат ми ги средија ноктите,па кафе и нормало се успа по пат. Вечер мм изгледа ке ме носи некаде а пошто со брат ми сме еден ден разлика со годишнините заедно ке прославиме сите. И тоuser posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 30.5.2012 16:11:34 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1776
30.5.2012 18:09:28   
Maca25
Кикичке честито!! Златна свадба да си дочекате и да не викнете, нели!!! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1777
30.5.2012 20:32:02   
mamicki
На К му препишаа Сумамед... Нели е тоа доста силен лек, со бројни контраиндикации? Некое искуство?

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1778
30.5.2012 20:43:39   
Ikana
Baraj zamena mamicki, ne e bezbeden, imasenekoi novi informacii vo vrska so negovata bezbednost!

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1779
30.5.2012 23:42:55   
kikicka
Добра ви вечер госпожи! Јас се вратив од вечерата се пукнавме од смеење,по некоја солза плус имаше ама јбг кога ке ти текне на некоја случна од детството со брат ти нема излез. Како и да е стомак ме боли,јадев салата нели де уште демек диета ама десертот е неизбежно нешто. Сега да си го добијам делот што следува и може да спавам како бебеuser posted image user posted image
Инаку мажле аков е интересира што ми даде за годишнина,одбрал цвеќе во саксијаи тоа дрво на животот дека убаво музвучело и мислеше дека незнам кое цвеќе е ,дури се изненади кога го погодивuser posted image и сега ке мора да го пазам од сушење.
Ајде една тура од мене пиење...
user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 31.5.2012 8:58:37 >

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1780
30.5.2012 23:53:07   
nadica
user posted image dobro me nasmea pred legnuvajne
srekna godisnina i od mene
...i martinito e za mene op-stop user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1781
31.5.2012 0:00:41   
Natuska85
ооо мартини,лајк,лајк,лајк...Андрианче ја нема она е по мартинитоuser posted image . И јас сум тука се вратив од мазнаење ,па се туширав сега уште петагите да ги средам малкуuser posted image ,ги релаксирам во топла купка и легнувамuser posted image .

Туку кико ајде трк до маж ти да дадете завршница како што личи не тука дремуцкај тукаuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 31.5.2012 0:01:30 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1782
31.5.2012 8:29:27   
Luci
Женски добро утро од мене, како сте? Јас еве кафенце да ставам па да се фатам за работа user posted image
Кикичка среќна годишницаuser posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1783
31.5.2012 8:36:46   
AnnaMolly RR
Добро утро и од мене! Да не има некој во близина на Универзална да ме дружи од 16 до 17 часот? user posted image

До 16 сум на работа, па треба да ја чекам сестра ми до 17. Ајде ако е некој во близина ќе пиеме кафе!

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 1784
31.5.2012 8:40:38   
arh_diz
Dobro utro
Jas go ispiv kafenceto i se spremame so M za na rabota:)

Биди тоа што си

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1785
31.5.2012 9:03:49   
Pepelaska *
Добро утро, и јас мислев раат ќе се напијам кафе денес, ама М се разбуди

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1786
31.5.2012 9:04:26   
kikicka
Е денес богами е баш Добро утро. Не само мм туку и Л не почасти со сон и тоа целаа вечер. Ни млако ,ни чај,ни пелена вадење мераци.Денес ке се клештам самоuser posted image
Нато и јас одам за некој саат петагите да ми ги средат user posted image нема да си само ти со лични петагичкиuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1787
31.5.2012 9:26:03   
JovanaJ
kikicka, srekna godisnina so zadocnuvanje user posted image
Uste 101 godina da slavite, pa ponatamu...sto bide bide user posted image
Dobro Utro na site!
Vi posakuvam prijaten den...
Denes nekako guzva ama ke probam da ve citkam pocesto user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

Непосредна врска до пораките: 1788
31.5.2012 9:28:33   
Felly RR
Добро утро и од мене! Ние двете со М сме дома, пак не оди во градинкаuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1789
31.5.2012 9:33:24   
Mihaela 2010
Dobro utro ...jas dva dena doma bev,mrtva bolna pa denes na rabota....vremevo utepuvacno,neznam vise do koga vaka ke tera

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1790
31.5.2012 9:35:43   
Natuska85
Добро утроо женииии...........И јас расположена бајаааги сум денесuser posted image . Кико знаеш Блаже Клаус шо вика за петагите????user posted image

Непосредна врска до пораките: 1791
31.5.2012 9:37:13   
Natuska85
Еве слушни тукаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1792
31.5.2012 10:06:16   
vanessa30
Dobro utro i od mene zenicki. Kako ste utrovo se naspavte? Jas od sabajle se zafativ so peglanje mantili i uniformi na maz mi za rab. I sega da ispijam kafence i da procitkam sto se desava.
Denes Ovosen den, pa da ve pocastam utrinski za site trudnicki i dietalki.
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1793
31.5.2012 10:06:45   
kikicka
user posted image user posted image Знамммм знамм ама и ти дека ке гледаш??? Изгледа и двете синока во лалецето сме гледалеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1794
31.5.2012 11:15:20   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image user posted image Знамммм знамм ама и ти дека ке гледаш??? Изгледа и двете синока во лалецето сме гледалеuser posted image user posted image user posted image

kako ste zeniiiiiiiiii , jas od nokeska navamu samo belji pravam, nokeska ja polevav plotnata od rabotnata masa so mleko mesto vo siseto da sipam jas na plotnata,od sabajle stojam pred kujnata i se mislam od akde da pocnam i se zavrtev nekako i jas ne znam kako i samo slusam nesto trassssssssssssssss.......... se vrtam i gledam na mila siseto za mleko na milion parcinja i sega sto? ... ama taka e koga so edno oko mizes so edno gledas,i sega kako da odam do grad samo za edno sise me fati mrza,a i treba da pravam rucek nesto posaglm si ide maze denes ne sme se videle 8 dena pa mora nesto posaglm rucece da ima pa i ke padne nesto.Ama za siseto srediv mu se javiv i mu kazav da ne planira vednas spalnata da ja fati da odi na M sise da kupi

Непосредна врска до пораките: 1795
31.5.2012 11:31:25   
Џесика

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Еве слушни тукаuser posted image user posted image user posted image

Кој ретардос човече, хахаха!!! Петагата бе!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1796
31.5.2012 12:16:16   
temjana
Ајде јас само да ве поздрав на брзака, денес напорен ден ми е колоквиумска недела и од 8 сабајле до крај на работно време ќе заглавам со децава. Инаку чекам да ми јават другарка ми се пораѓа денес во 8ипол сабајле ја однеле во сала, може веќе е породена ама да не досаѓам бидејќи од вчера на 5 мин и се јавував и сега си велам ајде ќе бидам трпелива и ќе чекам. Ама не идеееее ахххх само да не се мачела многу душа моја најубава user posted image Ај сеа чаоссс па ќе ви пишам кога ќе дојде на свет јунакот на тетаuser posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1797
31.5.2012 12:23:09   
maki1
Dragi moi RR prijatelki,
Pred tocno 1 godina na denesen den me ogrea najubavoto sonce koe nekogas sum go videla...Se rodi mojata Mariastela.Neka i e sreken prviot rodenden i eve za site vas po edno parce od nasata rodendenska torta.

user posted image

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1798
31.5.2012 12:32:06   
mamicka77

ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1

Dragi moi RR prijatelki,
Pred tocno 1 godina na denesen den me ogrea najubavoto sonce koe nekogas sum go videla...Se rodi mojata Mariastela.Neka i e sreken prviot rodenden i eve za site vas po edno parce od nasata rodendenska torta.

user posted image

neka i e sreken rodendenot na lepoticata,da e ziva i zdrava i cel zivot ubavi raboti da ja sledat

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 1799
31.5.2012 12:44:38   
penelopa
Здраво и од мене, ние си се вративме порано од Скопје- така кога имаш двајца алергични на се и сешто ич не им одговараше воздухот плус времето не ни се погоди ништо не прошетавмеuser posted image повеќе среќа следниот патuser posted image
Со задоцнување среќна годишнина кикичке а на Маријастела нека и е среќен роденденотuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?