RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Maca25 -> RE: РР тераса (16.4.2012 11:49:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Dobro utro
I kaj nas nema sonce ,ama vazno temperaturata e vo +[sm=smiley36.gif]

Кај вас зимата уште не се предава а?!?!

penelopa -> RE: РР тераса (16.4.2012 12:19:00)

Добар ден и од мене, Честит празник, нека ни е за многу години!
И кај нас времево катастрофа врне ли врне еве веќе две недели а и оваа изгледа ќе бид иста[sm=smiley13.gif]више ќе се мрднам од дома седење а и на [sm=duda.gif] му е досадно. Ехе кој може нека шета и за мене[sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР тераса (16.4.2012 12:31:47)

тука те има те нема сонце.. сега почна и да роси.
а со мм се мислевме да одиме да шетаме малце сами, ако заврне изгледа дома ќе си преседиме.

kikicka -> RE: РР тераса (16.4.2012 12:36:47)

Ма јас чекам сонце малку таман да затопли па ако идете да се видеме на убаво време,а и на Јарун ми се оди таму ми енајубаво на сонце[sm=smiley1.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Добар ден и од мене, Честит празник, нека ни е за многу години!
И кај нас времево катастрофа врне ли врне еве веќе две недели а и оваа изгледа ќе бид иста[sm=smiley13.gif]више ќе се мрднам од дома седење а и на [sm=duda.gif] му е досадно. Ехе кој може нека шета и за мене[sm=smiley36.gif]

arh_diz -> RE: РР тераса (16.4.2012 12:45:09)

Penelopa jas mislam deka se mrdnav veke od sedenje doma , ili oblekuvanje i soblekuvanje za nadvor jakni salovi kapi uzas.A decata se vo taa vozrast koga ne im se sedi doma , sakaat da si igraat so drugi decinja.Ama uste malku pa ke setame i za toa sto sme sedele doma[sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (16.4.2012 14:27:44)

Кај сте бре? Кај сте БРЕЕЕ ееее уште празници терате после дебели биле [sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: РР тераса (16.4.2012 14:41:38)

Еве јас сум тука...читам што има ново и чекам да се спреми мм па да одиме на ручек. само да не ни заврне по пат

Pepelaska * -> RE: РР тераса (16.4.2012 14:47:40)

Не бе кикичке не јадеме толку [sm=smiley36.gif].Јас барем пробувам да се воздржам и покрај сите кифли меса торти и колачи јас си кркам јаболчиња , е сега ќе ручам мевце ама малку со усул[sm=smiley1.gif]. А од утре и јас строго ама на ОН. Инаку цел ден си се легачиме по дома , М. спие, надвор врне, ова времево е тапа тапосана, после ќе одиме до кај кумот и од утре иста песна. Сегаве напуштам мм ќе ми го земе лаптопов ќе рабвотел нешто три дена се токми чека последен миг[sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (16.4.2012 15:55:08)

zenski, kako ste? jas od denes do cetvrtok sum na gosti kaj moite, malku na odmor. vcera kumasinite ni donesoa srekna vest, ke imame uste edno kumasince! tolku ne sum se izraduvala odamna! neka pocasti nekoj od moe ime, jas ne mozam od mobilen. pozdrav, zenski, se citame denovive na latinica dodek ne se izboram za laptopot.

Kockicka -> RE: РР тераса (16.4.2012 16:37:55)

Zenski moram da ve pocastam imate ovosna salata od mene dosta vi e torti i kaloricni bombi (samo neznam kako [sm=smiley13.gif]) moeto[sm=duda.gif] denes prv pat piese sokce od jabolko koe mu go napravi mama i mnogu go sakase da mu dadev uste ke piese no za pocetok mislam dosta mu bese [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (16.4.2012 16:47:11)

Kоцкичка еве Тука можеш да научиш како да поставишслика на рр.

[img]http://www.bakersroyale.com/wp-content/uploads/2010/08/Fruit-Salad-Ice-Cream-Cones7.jpg[/img]

[img]http://bylara.me/wp-content/uploads/2011/07/summer-cocktails.jpg[/img]
Коктеливе се од Ана Моли [sm=smiley1.gif]

Annet -> RE: РР тераса (16.4.2012 17:23:47)

SE "IZNALAPAV" SE I SESTO NE MOZMA DA DISAMM UFF OD UTRE VODA I KAFE SAMO HEHEHEH
I TUKA VRNE LELE AMAN VEKE AJDEE ODMORETE USTE VECERVA OD UTRE SE PO STARO[sm=smiley1.gif]

Annet -> RE: РР тераса (16.4.2012 17:24:09)

AA I OD KOKTELOV KE SMRKNAM IMAM MESTO USTE ZA TOLKU IIHIHIHIH

Maca25 -> RE: РР тераса (16.4.2012 17:28:44)

Ана Моли убава вест ви кажале денес!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ќе се шмркнам и јас од коктелчињата!!
Ние излеговме на ручек, само што решивме да прошетаме по ручекот дожд не фати и правец дома.

Olivia -> RE: РР тераса (16.4.2012 17:49:48)

Ана Моли честитки за приновата што е на пат, само за вакви убави работи да слушаме и да си се частиме.

Bogdancanka -> RE: РР тераса (16.4.2012 18:15:25)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

SE "IZNALAPAV" SE I SESTO NE MOZMA DA DISAMM UFF OD UTRE VODA I KAFE SAMO HEHEHEH

isto edvaj disam,nadoknadiv za site denovi sto postev[sm=smiley13.gif]

Lalence -> RE: РР тераса (16.4.2012 18:33:46)

Женски ајде нешто почастете затоа што прв пат доаѓам на терасава,нека биде нешто благо (не сум јас на диета) [sm=smiley1.gif]

mamicki -> RE: РР тераса (16.4.2012 18:49:07)

Девојченца, ај честито тераса [sm=bravo.gif], еве нешто и да почестам
[img]http://blog.swap-bot.com/wp-content/uploads/2007/04/icecream.jpg[/img]

temjana -> RE: РР тераса (16.4.2012 20:30:38)

Добра вечер девојки, за многу години празникот. Ние сега се прибравме бевме во Дојран и се изнауживав, ама ич не ми се враќаше назад[sm=smiley13.gif] Ајде сега повторно јово на ново куча-посо и се така до јули кога ме очекува еден доооолг одмор [sm=jezicek.gif] Упс ќе заборавев ајде на тераса сите излегувајте[sm=smiley36.gif]

moni teo -> RE: РР тераса (16.4.2012 21:11:55)

јас сум од дојран [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: РР тераса (16.4.2012 22:42:06)

Temjana ,комшике па кај си ти некако се изгуби или така ми се чини?[sm=smiley1.gif]

temjana -> RE: РР тераса (16.4.2012 22:48:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Temjana ,комшике па кај си ти некако се изгуби или така ми се чини?[sm=smiley1.gif]

хихихи се губам па ме има па повторно ме снемува... се шегувам тука сум само ретко одам во продавница[sm=smiley36.gif] мм е задолжен за смоките[sm=smiley36.gif] ајде ќе правиме едно комшиско кафе кажи кога си слободна[sm=kava.gif]

Bogdancanka -> RE: РР тераса (16.4.2012 23:07:48)

mmmmmmm mamicki bas si se izmacila...inaku Temjana od koja stana si odevte od kaj Bogdanci ili?

Melanija RR -> RE: РР тераса (16.4.2012 23:09:47)

Слободна сум секој ден после 17 часот,до тогаш хонораризирам [sm=smiley36.gif]
Еве виртуелно сокче барем да се напиеме
[img]http://www.restorandivino.com.mk/image_up/SVEZO_CEDEN_SOK_OD_PORTOKAL_copy.jpg[/img]

Andriance -> RE: РР тераса (16.4.2012 23:48:47)

Eteee i nie se pribravme po doma...breee izlezeni od 12 popladne...da ti se smuci vekje od setnja..pa sto se sobravme edna klapa...pa i deca...A se iznaigra se iznaraduva i nazad ustre u kola zaspavantus..ama zatoa pa samo sto stignavme od gostivar mm gleda na drugar mu klucevite od kola kaj nas...sirot eve sega se vrakja nazad...bas mi e zal tolku mu se spiese [sm=jezicek.gif] a ja pa reshiv da napisham porodilna prikazna,,pf pf...inace vreme cela nedela kje bide nikakvo..ama nie go za**** vekje isplaniravme kaj kje setame po gosti [sm=smiley36.gif]

ajde dajte hrana zivo gladno sum [sm=jezicek.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>