RE: РР тераса (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

arh_diz -> RE: РР тераса (12.6.2012 12:25:05)

Gledav sliki na Fb na kikicka super ste si pominale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

penelopa -> RE: РР тераса (12.6.2012 12:32:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Gledav sliki na Fb na kikicka super ste si pominale [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

i jas- се гледа дека било весело[sm=smiley1.gif]
Уф се надевам дека и нас ќе ни се погоди времето следниот викен одиме на одмор а моментално имаме Есенско време 4 дена врне без да престане- ср мрднав од досада[sm=hudicek1.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (12.6.2012 13:14:45)

Беатрисче, добро ни дојде домче!!! [sm=smiley31.gif]

Дечки јас пак по топлово се мрцварев, и завршував некои работи, и еве саат време не можам да си дојдам на себе, ама ако, си го сакам топлово, подобро отколку она дождовине, глава ме болеше без престан!
Имајте убав ден!

Calypso -> RE: РР тераса (12.6.2012 13:19:38)

Добредојдовте дома РР, се надевам дека убаво се одморивте и се изнауживавте, па сега со нови сили во нови победи (ова многу пролетерски звучеше[sm=jezicek.gif]). Ние денес дома си уживкаме, малку посвежичко ни е во дневна, ама кај и да е, ќе запече сонцето... лека полека почнувам да правам списоци за пакување... уф... јас уште си мислам први јуни е, еве го 12... лета месецов...

Annet -> RE: РР тераса (12.6.2012 13:21:34)

denes za mene e specijalen den,3 godini od nasata svadba ;-))))))))))))))))[img]http://www4.slikomat.com/11/0612/fka-jnz-co.jpg[/img]

Ikana -> RE: РР тераса (12.6.2012 13:40:48)

Среќна годишнина Анет, секој ден да ви е исполнет со радост!!![sm=bravo.gif]

stela -> RE: РР тераса (12.6.2012 13:41:57)

Oooo Annet, cestitki za godisninata, da vi se mnozat godinite zaedno! [sm=bravo.gif]

vezilka RR -> RE: РР тераса (12.6.2012 16:07:26)

здраво девојки, како сте? Јас се најдов во тесно денес. У ствари сестра ми ама нејзиниот проблем и и мој [sm=jezicek.gif] Се спремавме за внукот за крштевка и роденден за сега на 20, договаравме за во кафана некаде, арно ама кумот им откажа, итно мораше да замине во странство и сега решивме да го правиме на 20 само роденденот, кафана нормално отпадна сега во игра е игротека. И итно ми требаат игротеки со двор, нали овај касниме на велико со подготовките. Кој знае такви, нека ми пише во ПП за да не биде реклама нели, и ако имате контакти уште поубаво. ФАЛААААА!! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (12.6.2012 16:55:35)

Анет мила среќна годишнина со мажле и уште мнг братчиња и сестричиња за И.[sm=smiley1.gif]

Инаку кумата си ги среди ноктите за во Сабота уште сега,а тоа другите обврски ЈОк ,ама утре ке среедам и тоа.Ај кој знае обврски накумата за време на свадба да ми каже што и како треба да однесам[sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (12.6.2012 18:57:09)

Дечки помош!!!!
Каде да најдам дуќан за декорирање бонбони и свеќи за свадба, ми кажаа еден ама заборавив кај се наоѓа и им пишав ама не ми вратија за локација!

Ikana -> RE: РР тераса (12.6.2012 19:24:43)

Се снајдов[sm=smiley36.gif]

Luci -> RE: РР тераса (12.6.2012 19:42:45)

Анет среќна годишница....да си дочекате дијамантска свадба со мажле[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
Женски јас сум сама дома и уживам увелико. Мм е трета смена на работа, М. го однесе кај мајка ми на спиење за да можам јас да се одморам. Ноќеска се разбуди ѕверотијава моја во 01:45 и заспа дури во 08:30[sm=smiley18.gif][sm=smiley5.gif] Јас не можев да функционирам ко што треба на работа ама битно он си стана фино лепо расположен за играње и цело време скокаше по спалната и ме плескаше мене кај стигнеше, дал по лице, дал по нога, кај му беше кеиф таму
Туку пијам [img]http://www.jatrgovac.com/usdocs/iso-sport-05l-sumska-jagoda.jpg[/img] и супер ќе биде ако некој ми стави кафенце[sm=smiley1.gif]

Maca25 -> RE: РР тераса (12.6.2012 19:46:11)

Добар ден! Како сте?
Рингерајкиве ни се вратија од одмор а? Сите прекрасни на сликите на фб! Убаво се одмориле!
Јас оваа година немам одмор, освен ако не излажам нешто и земам боледување [sm=smiley36.gif] На работа досадно, не поминува време, отупев, само верглам едно те исто....али тоа е, мора да се работи нешто додека не се најде нешто подобро.

Maca25 -> RE: РР тераса (12.6.2012 19:47:46)

Повелеле кафица!
[img]http://hitportal.com.mk/wp-content/uploads/2012/05/kafe.jpg[/img]

Natuska85 -> RE: РР тераса (13.6.2012 1:16:32)

Женски јас да ве поздравам во овие касни саати.Се вративме од одморче топ си поминавме,ќе ставам сега и јас на фб некое сликиче[sm=smiley1.gif].Туку како се вративме три дена сум со температура 39 изгорев за денес да ми шибнат инекција и да ми препишат уште 3 за до петок.Сум закачила гнојна ангина,грлото го осеќам тапан отечено .[sm=hudicek1.gif].Утре ќе си одморам домче,веќе се осеќам подобро од инекцијата,само ми е страв на [sm=duda.gif] да не му се пренесе,докторката ми кажа да не седам во близина на него,а он се пика во мене,цела вечер ми беше кенкав дека бегав од него[sm=smiley19.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (13.6.2012 8:33:54)

Добро утро! Кој е за кофи он д бич?? [sm=smiley36.gif]
[img]http://dailyshotofcoffee.com/wp-content/uploads/2010/07/beach-coffee.jpg[/img]
Јас не сум наспана ,едвај 4ч. И уште од сабајле се изнарикав онака[sm=smiley36.gif] се ми со собра и башка ПМС ми е,па после се префлив на пеење песни и играње на ех тој Тоше со Л. До вечер кој знае какви матни ке ме мавнат [sm=smiley36.gif]

mmbucko -> RE: РР тераса (13.6.2012 8:50:36)

Kikicka ne me nerviraj po sabajle so on the bich, ne mi cckaj jari. Sega trebase da se spremam za na more i vo nedela da odime :(. Sega sme zaglaveni vo Skopjishtevo do doaganje na bebco. Mani drugo nego i muz i decive gi zaglaviv vo Sk. Ah sto bi dala da se brcnam vo morenceto sega..... A kafe moze. Pieme zaedno dur nepocnal tel da mi drnda od rabota :)

mmbucko -> RE: РР тераса (13.6.2012 8:53:50)

Mada sekoja cest za fotkata [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kikicka -> RE: РР тераса (13.6.2012 8:57:54)

ООО да знаеш како јас пак би отишлаа,ич не ми се седи тука.Било каде само тука НЕ [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

temjana -> RE: РР тераса (13.6.2012 9:48:33)

Ајде добро утро и од мене. Ние спремаме завршна изложба и вчера цел ден го утепав во галерија ама да ви кажам што убаво било да си излезен надвор, со флексибилно работно време милина една[sm=jezicek.gif] Денес во 11 пак ќе ја киднам да доместам што ми остана и вечер во 20часот отварањето[sm=bravo.gif]

Ikana -> RE: РР тераса (13.6.2012 11:13:52)

Дечки добар ден и од мене....еве се спремам да зачистам по дома, сум ја ангажирала мајка ми после одмор максимално, да нарачува торти, да купува бонбони, материјали и сл., женава мислам ќе ме убие, ама сега тоа е[sm=smiley36.gif]

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (13.6.2012 12:13:32)

Добро утро, добар ден! Како сте ми?

Јас денес сум многу расположена! Ем втор роденден на Филип, ем зедов прва плата! [sm=bravo.gif]

Денес нема да имаме гости освен кумашините. Во сабота ќе славиме во игротека, се надевам убаво ќе поминеме.

kikicka -> RE: РР тераса (13.6.2012 12:18:11)

Икана ти е гајле,зошто е мајка нека работи и она малку [sm=smiley36.gif].И јас мајка ми ке а ангажирам овој викенд со Л на 3 дена ке ја преселам кај неа,и што сакат нека прават[sm=smiley13.gif].Не мие сеедно ама морам.

Ikana -> RE: РР тераса (13.6.2012 13:04:46)

Еј Кикичка да знаеш како сакам и ја да ја однесам М малце да се наспијам, ама не можам да ја оставам скроз сама со нив, едно ќе ги полуди, второ, уште е мала[sm=smiley13.gif]
Викам за помош ако ми требаат свеки или мајка ми да ја почуваат, ако треба јас нешто итно да излезам, иначе јас си ја чувам.....башка што уште немам излезено фустан да си купам, а М е спремна, мајка ми се и донесе од Грција.....

AnnaMolly RR -> RE: РР тераса (13.6.2012 13:51:56)

Икана, однеси ја и ич око да не ти трепне. Не е мала, па и нека ги полуди! Што друго им е работа на баба и дедо? Да трчаат по внуците [sm=smiley36.gif]
Излези си како човек разгледај си се што ти треба, па за 2-3 саати ќе си ја земеш.

Страница: <<   < Претходна страница  80 81 [82] 83 84   Следна страница >   >>