RE: Цедевита (Целосна верзија)

Форум >> [Дете] >> Исхрана на децата

Порака

Felly RR -> RE: Цедевита (12.3.2013 17:29:35)

И кај нас е така, ако види ќе побара. Затоа ретко правиме и за нас.

Maca25 -> RE: Цедевита (12.3.2013 18:42:29)

Ние имаме неколку цедевити дома (од пакетчиња) и и даваме ептен кога нема сок дома. Додуша она не ни бара многу, ама имаме. И јас си пијам од време на време

penelopa -> RE: Цедевита (12.3.2013 19:52:22)

Si pijam sekoj den, sin mi probal čuden mu e vkusot se mršti ne ja pie.

Mihaela 2010 -> RE: Цедевита (29.7.2013 10:50:44)

Nie pocnavme so cedevitava,od portokal,nekako prethodno prestana da mi gi pie ovie svezo cedenive,pa pocnav so cedevitka,i se bendisa,ne i go pravam gusto,taka po retkicko i dve pomali casi vo denot pie..
Od ovosje samo banana jade,drugovo ne saka da vidi,ama vo lubenica se davi,vcera baegi si izede..

Felly RR -> RE: Цедевита (29.7.2013 10:58:33)

Ех, и м да ја види ќе си бара~ по две чашички обавезно. И јас поретка и ја правам колку да и мириса водичката. Среќа одамна и нема текнато.

Mila mamicka -> RE: Цедевита (11.11.2014 15:28:32)

Син ми проба цедевита првпат пред некој ден, значи на 2 и пол години, и тоа само затоа што гостинчињата си носеа со себе па му растворија и него. Реално не ја гледам потребата да му давам цедевита, ниту ја пиеме дома ниту ја купуваме. Не му давам да пие ниту други купечки сокови, еднаш па и двапати во денот му давам свежо цеден сок од сезонско овошје и тој си го пие со сласт. Ќе ја избегнувам цедевитата, па сите други купечки сокови се додека можам.

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]